Clinique, anti blemish solutions (Anna)Clinique, anti blemish solutions


Mange ungdommer sliter med urenheter og fet hud. Jeg er ganske heldig. Har så og si aldri en kvise, det kan jeg takke mamma og pappa for. Men av og til er jo huden mer uren, som når jeg har spiste mye junkfood og slikt. Da jeg var i bergen med mamma hadde jeg litt uren hud i pannen og tenkte derfor å kjøpe en hudpleie serie mot dette. Denne funket veldig bra. Har ikke brukt den på en stund, men begynte på en ny runde på mandag. Vil jo ikke få noe utbrudd rett før jeg reiser..

Her står de i rekkefølgen etter hvordan du bruker dem. Først bløter du huden før tar du renseskummet og renser huden før du skyller. Etter det bruker du rensemelk (tror det er det det heter) på en bomullspad og tar lett over ansiktet. Etter dette tar man ett tynt lag med fuktighetskremen. Gjør dette morgen og dag og huden din blir supermyk!

 

Idag har dagen min gått til jobb og trening! Så noe outfit eller noe har det rett og slett ikke blitt tid til. Har også fått en del informasjon angående turen til Paris på fredag. Og jeg gleder meg!

-Annakommentarer til "Clinique, anti blemish solutions"

Vilde Marie

21.03.2012 kl.21:26

ÆÆ!! NAAAIS :D

Michael

01.04.2012 kl.02:19

Hva mener du med "Det kan jeg takke mamma og pappa for." Jeg bare lurer:) Tenker du at urenheter er genetisk, eller er det noe spesielt de har gjort med deg slik at du ikke får kviser?

God påske! :) Hehe!

Anna

01.04.2012 kl.19:02

Michael: haha, har ikkje gjort noe med meg slik at jeg ikke får kviser :) Jeg mente at jeg har fått de gode genene fra mamma og pappa ;) ingen av dem har slitt noe særlig med urenheter noen gang :D

Michael

07.04.2012 kl.00:52

Haha, godt å høre! Du er heldig, for det at kviser og sånn er genetisk har du helt rett i! Bra nettside du har foresten, lykke til videre! ;)

God påske!


legg igjen en kommentar...
hits