Hjem fra Paris (Anna)Hjem fra Paris


Blogg.no klikker og jeg blir sur. For det føste har jeg ikke kunne logget meg på  blogg.no før i 7 tiden idag og etter det sletter alt seg. Jeg vet blogg.no har problemer for tiden med hackere, men det er bare så utrolig irriterende når ett innlegg sletter seg etter at jeg har skrevet en hel bibel...

Men tilbake til temaet. Jeg tenkte at det var på tide å skrive om søndagen min i Paris. Er litt sent, men i og med at jeg har hatt problemer med å logge på blogg.no de siste dagene og at jeg har vært opptatt med andre ting har jeg rett og slett ikke fått det til før nå.

Jeg og Emilie våknet opp tidlig søndags morgen. Klokken var 06:00 og vi skulle treffe de østerriske deltagerene, Bianca og Luca og reise ned til eifeltårnet. Ingen av oss hadde sett det på nær avstand før. Vi tok en taxi ned til tårnet og gikk opp til en bygning bak eifeltårnet. Dette viste seg og være en kjent plass, hvor det ofte blir tatt fashion bilder som skal vise at man er i Paris. Etter at vi hadde tatt noen bilder tok vi undergrunnen opp til hotellet igjen.

Planen var jo egentlig å reise til flyplassen med noen av de andre deltakerne, siden vi ikke hadde noen norsk leder med oss. Da måtte vi ha ventet i hele 6 timer på flyplassen, noe som ikke fristet så utrolig mye. Vi fikset det slik at vi kunne reise til flyplassen alene, hvis foreldrene våre gav oss tillatelse. 

Vi satte oss på undergrunnen til Champs Élysées, for å shoppe litt. Det var utrolig fint vær og vi gikk rundt å kikket i butikker og bare slappet av egentlig. Vi tok zara butikken til slutt slik at vi skulle ha god tid inne her. Som de vimsene vi er, er ingen av oss er noe særlig god med tid, noe som viste seg da vi fant ut at taxien skulle være på hotellet om 10 minutter. 

Vi løp ned til undergrunnen og fikk øvd oss litt mer på spansk, fransk og engelsk for å finne ut hvilken side vi skulle stå på. Etter mye prat, løping å stress satte vi oss på rett t-bane på vei til hotellet. Da vi kom til hotellet hadde taxien kjørt fra oss, så vi måtte få ringt ham tilbake. Vi kom oss trygt frem til flyplassen i god tid. Så vi satte oss ned på en cafe og spiste og snakket før vi fant ut at flyet hadde boardet i lang tid uten at vi hadde fått det med oss. Vi løp ned til den gaten vi trodde det var , før vi fant ut at den egentlige gaten var på helt andre siden, haha. Der fikk jeg hvertfall svar på hvor dårlig kondis jeg har. Flyet var der enda og vi var ikke de siste som kom ombord. Vi kom oss trygt til oslo, hvor vi sa hadet og jeg måtte komme meg videre til Stavanger. Turen til Stavanger var vel som alle andre flyturer så trenget vel ikke førdype meg mer om det, hehe.

Nedenfor har jeg lagt ved ett par bilder vi tok ved Eifeltårnet!
 

-Annakommentarer til "Hjem fra Paris"

Vilde Marie

01.04.2012 kl.23:14

åå så gøøy!!

Tiril Lobekk Kvame

01.04.2012 kl.23:37

Kjempefine bilder! Dere var utrolig heldige, misunner dere veldig!

Monica Kristoffersen

02.04.2012 kl.09:03

Det der så helt herlig ut! :D

Kamilla Haaland

02.04.2012 kl.11:20

Herlig!

Emine

02.04.2012 kl.12:29

Åå nydelige bilder!

- Hanne

02.04.2012 kl.20:59

kjempe fine bilder, så ut som du har hatt en fin tur !

Stine Knutsen

03.04.2012 kl.11:49

Åh, Paris! Der vil jeg og dra! Det står mellom London og Paris. Kan det anbefales? ;)

Bente

03.04.2012 kl.15:54

Åå, så sinnsykt heldig!

Anna

07.05.2012 kl.16:23

Stine Knutsen: Ja, paris var utrolig fint! :D


legg igjen en kommentar...
hits