How I roll (Anna)How I roll


Får utrolig mange spørsmål om hvor jeg redigerer bildene mine i for tiden. Jeg skjønner det godt, jeg er jo ikke den første som bruker dette redigeringsprogrammet. Før jeg begynte a bruke det selv lurte jeg så fælt på hvor alle redigerte bildene sine med kule effekter og forskjellige rammer. Så tenkte at kanskje mange hadde satt pris på ett innlegg om akkuratt dette. 

Photoshop
Før var jeg en flittig bruker av photoshop. Det er ett veldig bra program, hvis du bare lærer deg å bruke det. Jeg bruker det for det meste til å lage headere og til å endre fagene på bildene mine. Av og til blir lyset gulere når bildene kommer inn på dataskjermen. Da redigerer jeg det i hvitere toner, slik som på bildet under. Som dere ser blir bildene mye finere med en gang. På disse bildene har jeg redigert "curvs"ene på bildet.

Før:

Etter:Pixlr.com

Som de fleste kanskje lurer på er hvor jeg redigerer bildene mine med effekter og rammer og det er på denne siden her. Har brukt den flittig etter at jeg oppdaget den på Cathinthecity, og etter det er det mange av de store bloggerne som har begynt å bruke dette programmet. Det er så utrolig enkelt å laste opp ett bilde på en nettside, å trykke på hvilke effekter og rammer du vil ha. Under ser du før og etter på bildet av påskeegget mitt.

Før:

Etter:


 

 kommentarer til "How I roll"

aef0sho

13.04.2012 kl.22:51

Kjempe fin blogg!


legg igjen en kommentar...
hits