Fit for beach? (Anna)Fit for beach?


Hei! Idag etter skole og jobb var jeg med Tonje på elixia. Må komme meg litt i form til sommeren. Før ville jeg bare bli tynnest mulig, men nå trener jeg mer for å få meg muskler. Har fått ett helt nytt syn på meg selv i det siste egentlig. Før prøvde jeg spise minst mulig, men trente nesten aldri. Mens nå spiser jeg når jeg er  sulten og jeg spiser det som frister meg og så trener jeg mer. Når man ikke holder seg for det usunne får man liksom ikke det suge etter det hele tiden, haha. Så til sommeren drømmer jeg litt om en mage slik som de under kanskje. Tror ikke jeg er helt der, men har jeg bare fått meg litt mer muskler på kroppen er jeg fornøyd.

L Space Beverly Bandeau Olivia BikiniAlba & jonnySocial Beauty - Ten trendy Swimwear & bathing suits 2012Resultat av Googles bildsökning efter http://mepaulina.blogg.se/images/2012/20120206-011815_188520967.jpgFacebooklalalovee♥inspire.TumblrDie, bitch. Die.

Har du ett mål?kommentarer til "Fit for beach?"

betinadurmiisi

25.04.2012 kl.21:39

Målet mitt er å få sånn kropp som hun nederst til venstre :) Håper jeg klarer det før sommeren!

- Hanne

25.04.2012 kl.22:05

Har faktisk samme "treningsmetode" som deg, spiser når jeg vil, men når jeg er sånn ordentlig sulten spiser jeg ordentlig mat istedet for "tullemat". Også trener jeg ganske ofte 3-6 ganger i uka, drømmer om å få en sånn "svak" sixpac, om du forstår hva jeg mener, ikke kjempemarkerete magemuskler men bare litt liksom, og litt mer armmuskler, armene mine er jo som pinner, haha !


legg igjen en kommentar...
hits