Skulderlengde (Anna)Skulderlengde


Jeg har så lyst til å gjøre noe med håret mitt. Har hatt langt hår så lenge jeg kan huske. Den eneste gangen jeg har klippet meg kort var i første klasse, og da var det mamma som lurte meg. Jeg har noen dager der jeg elsker håret mitt, de dagene jeg retter det og det ligger akuratt slik jeg vil ha det. Men nå i det siste har jeg på en måte blitt litt lei av det. Synes aldri det ser fint ut lengre og det er så... Mainstream? Alle sparer jo til langt hår, og kommenterer at de er såp misunnelige på mitt lange hår. Hadde egentlig ett løfte med meg selv, jeg skulle klippe bob etter konfirmasjonen. Men da jeg skulle gjøre det, da skulle plutselig alle klippe seg. Så da tenkte jeg at jeg like så godt kunne være jenta med det lange håret.. Men nå vil jeg ha en forandring.

Men tør jeg - det er en annen sak. Hva om jeg ikke passer det? Hva om jeg angrer etter en uke? Jeg kan jo alltids kjøpe meg extantions, hvis jeg ikke blir fornøyd. Når håret er kort vokser det jo ofte mye raskere også, for da er jo håret sunt.

Tenkte vente til jeg reiser til USA i sommer. Hvert år vi har vært der har jeg endt opp meg å gå med håret oppsatt, fordi det har vært så varmt. Så jeg tenkte at hvis det blir for varmt når jeg er der, så går jeg og klipper det.. Hva synes du jeg bør gjøre?

Inspirasjon:
(Angelica Blick)kommentarer til "Skulderlengde"

Vilde-Marie

10.05.2012 kl.17:10

Syns du brude gjøre det eg:) Forandring fryder, å du kler alt fra A-Å, topp til tå! Hadde passa deg kjempe:D

solostyle

10.05.2012 kl.19:46

Det er bedre å angre på noe du har gjort enn å angre på noe du aldri turte. Jeg synes du burde gjøre det. :)

L maria

10.05.2012 kl.21:45

Du er sikkert fin uansett du <3

Hannah

12.05.2012 kl.20:12

Gjør det! Jeg hadde like langt hår som deg og ble også lei av det! Var liksom så slitt og tungt... Så en dag dro jeg bare ned til frisøren og klippet meg kort :) Angrer faktisk ikke et sekund! Håret så syykt mye friskere ut og det var veldig lett å ha med å gjøre! I tillegg er det syykt deilig med kort hår om sommeren, lover deg!

Maria

20.05.2012 kl.23:13

du kommer nåkk sikkert til å passe det, men jeg syntes du bør beholde det!

Katarina Rød

31.05.2012 kl.11:24

Haha, jeg forstår deg! Jeg har liksom litt lyst å klippe det til skuldrene selv - og farge tuppene isblå! :) Spesielt når folk er så misunnelig på håret mitt.. Men det er jo litt skummelt samtidig - som du sier; "Tenk om jeg ikke ser ut!?". Også er det jo fint med langt hår om sommeren. Irriterende dersom du skal et varmt sted, men samtidig fint. (Det er fint med kort hår også, men kanskje ikke på meg.)

Har hatt rosa tupper for en god stund siden, men det ble litt knall, så nå vil jeg ha lyseblå i stede. Tenkte bare at jeg vertfall skulle vente med det til etter bryllupet jeg skal i om en måned - dersom håret ikke blir vellykket :pp

Søskenbarnet mitt klipte seg forresten kort for en stund siden. Hun hadde sånn som deg, og klippet det til litt over skuldrene. Såg mye tykkere og sunnere ut! :)

Emma

06.06.2012 kl.20:28

Jeg tenker akkurat det samme som deg. Jeg har lenge hatt lyst til å klippe det til skuldrene. Akkurat som du sier, langt hår har blitt så mainstream, absolutt alle har det. Jeg vil klippe det kort, men jeg vet ikke om jeg tørr, jeg kommer sikkert til å angre, haha :-)

Du kommer helt sikkert til å kle det!


legg igjen en kommentar...
hits