Min sommer (Anna)Min sommer


Noen som lurte på hva jeg skal i sommer, så da tenkte jeg jeg kunne skrive ett lite innlegg om det. Har egentlig ikke så mange planer i sommer, men har mange opplevelser i vente lengre tid fremover, men venter med å fortelle alt til en senere tid, nå tar vi sommeren. 

USA, jeg reiser til USA om 16 dager, altså når sommerferien starter. Jeg skal rettere sagt til staten California, jeg har vært i Florida to ganger, men aldri i California. Vi skal kjøre rundt fra Los Angeles til Las Vegas og San Francisco, men stopper også litt på småsteder på veien, (har du vært der, og har noen småsteder som er fine å sove en natt på gi meg beskjed!). Vi skal til Grand Canyon, Alcatras, Universal (dropper Disney, fordi vi har vært der nok ganger, haha.) og den brua i San Francisco, altså sjekke ut de store severdighetene der borte. Gleder meg utrolig mye til både shopping, sightseeingen, maten, ja egentlig alt, haha!

Hytta, ska også på hytta, vi har hytte på sørlandet, noe som er utrolig deilig. Vi har rett med sjøen, så vi kan ture ut med båt når som helsy i den vakre skjærgården. Ellers tar jeg gjerne turen inn til sommerhuset til farmor og farfar, noe som alltid er like herlig. 

Ellers, gleder jeg meg til fine sommerdager, og kvelder sammen med mine flotte venner, og alt som kan finnes på de fine dagene vi har her i Stavanger.

Har du vært i California, og har tips til kjekke opplevelser, shopping, steder eller annet, legg igjen en kommentar!

Kylie Jenner ForeverTumblrmiddle finger upWritten On Walls | mistybeaches: fuuuuuuuuuEat Pray BlogB A C .Believe ✝I wish I had an oceanFacebookTumblrReisebericht USA ? Teil 1 ? Route66 - Fotograf Maik BlumeTumblr

Hva er dine sommerplaner?

 kommentarer til "Min sommer"

Oda

07.06.2012 kl.00:34

Hvor lenge skal du være i USA?

Vilde Marie

07.06.2012 kl.13:00

Å :D nå nærme det seg! god tur<3 å kos deg masse:D

Karoline Marie

08.06.2012 kl.11:19

åå, litt misunnelig! Jeg skal til Rhodos en uke, ellers skal jeg jobbe hele sommeren for å ha penger til når jeg flytter til Chicago :)

katrinefro

08.06.2012 kl.17:03

jeg var i california i 4 uker i fjor og jeg anbefaler på det aller sterkeste six flags discovery kingdom!!! det er det sykeste jeg har vært med på. Jeg anbefaler også venice beach og santa monica. de ligger litt utenfor Los Angeles tror jeg. Husker ikke helt men vi kjørte i 1 time fra Long beach. Så anbefaler jeg også outlettet, Cabazon. som jeg troooor lå 3 timer utforbi Long Beach. Det er utrolig mange flotte butikker! Las Vegas bare mååååååååååå og da mener jeg MÅ dere besøke stratosphere.

Kos deg i California! Det er helt sykt digg der <3


legg igjen en kommentar...
hits