Anna - Foto.Mote.Hverdag.Meg
Sommerlig dag

Heisann! Glemte minnekortet hjemme i dataen i helgen, så fikk ikke tatt noe særlig med bilder i helgen. 

Idag har jeg ligget ute i solen hele dagen, spist verdens beste pannacotta laget av meg og lest det nyet, herlig. Har nettopp spist kinamat og skal opp å ta en lang dusj og manikyr og pedikyr, før jeg hopper i sengen...


Cakepops oppskrift

Hei! I går bakte jeg jo cakepops, men fikk ikke lastet opp bilder på bloggen pga. internettet på hytta. Tok bilder av hele prosessen så tenkte å vise dere oppskriften.

Dette er da kake på pinne som du kanskje hører i ordet cakepops. Tror egentlig hele greia med dette er at man skal bruke kakerestene du har igjen, men hvis du ikke har dette slik som meg lager man bare en enkel kakebunn.

sjokolade bunn:

 • 100 g. smør
 • 150 g sukker
 • 2 egg
 • 1 ts. vanilje extract
 • 2, 5 dl mel
 • 1 ts. bakepulver
 • 100 g sjokolade
 • 3 dl melk

Miks smør og sukker sammen til det er fluffy.

Ta frem to egg som har stått romtemperert en stund. Tilsett så ett egg om gangen og miks videre.

Bland sammen mel og bakepulveret i en skål

Tilsett vaniljeekstrakt eller vaniljesukker i røra...

Tilsett melblanding og melk og visp godt sammen

Smelt sjokolade, og miks dette i kakerøren
Hell røren i en kledd form, stor eller liten spille ingen rolle

Og stek kaken på ca. 200 grader i 20-30 min. ( kaken er litt deigete når den kommer ut, det er slik den skal være.)

La kaken avkjøles og lag denne sjokoladekremen

Sjokolade krem:

 • 100 g smør
 • 100 g sjokolade
 • 100 g melis

Smelt sjokoladen og hell den i en bolle sammen med melisen og smøretMiks dette i noen minutter


Smulre kaken i små biter...Og ha dette oppi kremen


Lag runde boller av miksen/deigen og legg på et fat dekket i bakepapir


Smelt sjokolade og dypp tuppen av pinnen i sjokoladen før du stapper den rett inn i bollen. ( Jeg kjøpte pinnene på bokhandler/hobbybutikk i Lyngdal)Sett bollene i fryseren eller kjøleskapet til de har stivnet eller holder formen

Smelt litt mer sjokolade, hvit eller mørk og finn frem dekor/strøDypp bollene i sjokolade, vent litt til sjokoladen har fått dryppet litt av...


Dypp deretter bollen i strøssel, jeg mikset litt av hvert i en bolle

La bollene stivne litt i kjøleskapet/fryseren og nyt dem!

Fristet det? 

Hadde også blitt veldig glad hvis dere ville brukt 2 minutter av deres tid til å stemme på meg her!

-Anna


 Cakepops

Heihei! Nå sitter jeg på hytta, vi reiste ned etter jobb igår og jeg slapper egentlig bare av. Er litt herlig å være her, er så opplagt til uken etter å ha slappet av en hel helg. Når jeg er hjemme er jeg jo ute på noe hele tiden, så å komme her er ganske deilig. Idag har jeg bakt cakepops, som er nesten som en slikkepinne kake, haha. Har utrolig dårlig internett på hytta, så får ikke lastet opp bilder. Har tatt bilder av hele prosessen så legger ut oppskrift imorgen når jeg kommer hjem! 

Ha en fin helg videre da dere!

-AnnaCupcake girls

God morgen! Igår laget jeg og jentene mine cupcakes. Jeg vet ikke om det er noe med meg og min bakekarma eller hva det er men hver gang jeg lager noe blir det på en eller annen måte mislykket. Hvertfall når jeg  prøver noe for første gang. Igår laget vi en frosting som skulle bli stiv, men den stivnet jo aldri. Så jeg tok saken i egne hender og helte masse melis oppi røren, men det funket det altså. Ja, de smakte jo litt rart men så er jo ikke jeg en stor fan av smaken til cupcakes heller. 

Så søte som vi jenter er gikk vi opp til bursdagsbarnet Alex med en bursdags cupcake. Noe han ble kjempeglad for, så da hadde vi gledet en person idag også! 

Idag har jeg våknet kl.06.00 og det er tidlig det, når man tenker på at jeg pleier og stå opp kl.07.30. Men jeg har en historie om å ikke rekke busser, så jeg måtte komme meg opp tidlig og være klar i god tid for å komme meg ned i tide. Hvis jeg mister bussen får jeg ikke være med til byen med klassen, og må være i en anne klasse og det vil jeg jo ikke. Noen skal være igjen i byen, så jeg blogger nok ikke før i kveld en gang! 

-AnnaCup a cake and decorate it with frosting

Hallo søte cupcakes! 

Idag har jeg egentlig bare slappet av hjemme. Alle andre var på trening så hadde ikke så mye å gjøre på. Tok meg en liten joggetur, hentet to pakker på posten og laget cupcakes. Liker egentlig ikke cupcakes, synes de er litt for søte. Men disse var faktisk gode. Ja jeg vet, litt rart å kalle bloggen sin for cupacake når man ikke liker dem en gang. Men de er bare så herlige og det er gøy å lage dem. Nå skal jeg opp og sove ut, har vært så trøtt hele uken så trenger litt søvn til nok en dag med skole og jobb.-Annabrownies


 

Når jeg er på hytta baker jeg, alltid. Tror ikke det har gått nesten en gang uten at jeg har bakt noe, haha. Ellers enn å bake brownies har jeg vært i Lyngdal på en liten shopping runde og kafe. Må bare si at hvis dere er i Lyngdal bør dere ta turen innom "Hos Lisbeth", de har utrolig mye fint. Men fant desverre ikke noe idag da. Alle har lagt seg her i hytta så får vel ta turen til sengen jeg også.

-Anna

Les mer i arkivet » Juni 2012 » Mai 2012 » April 2012
hits