Anna - Foto.Mote.Hverdag.Meg
Lørdagskveld med fine jenter

Hei! Idag har jeg vært flink jente å vasket hele huset. Må vaske annen hver fredag for at mamma og pappa skal betale elixia for meg. Men siden jeg var på trening igår, tok jeg det heller idag. Kvelden har jeg tilbragt med Anna og Vilde. Vi laget taco, så film og koste oss. Hadde det utrolig morsom, tror aldri jeg kjeder meg med de to, haha. Hadde ikke med meg kamera, men under er det noen bilder fra instagram profilen min, jeg heter "AnnaVathne" hvis du vil følge meg :) 

Vildes outfit of the day.


Buenos noches

Heei! Nå chiller jeg hos Vildus. Vi var ute for å ta bilder ved solnedgangen. Men da vi kom frem var den nesten borte. Den var utrolig fin. Vi var ute og på besøk hos noen kule mennesker. Vi sees i morgen.Dolly date

Hei! Idag har jeg faktisk blitt intervjuet av sola bladet, som er en liten avis i kommunen der jeg bor. De ringte meg i påskeferien og spurte om de kunne få intervjue meg om Paris, noe jeg selvfølgelig sa ja til. Har også vært å spist på dolly med jentene mine. Er så utrolig koselig når vi gjør slike ting som dette, haha. Hadde jo ikke sett dem på over en hel uke, utenom Anna da. Resten av kvelden skal jeg ligge under dynen, spise kake og se på 90210, blir jo aldri ferdig med det programmet jeg. Så er det skole imorgen, noe jeg er lite keen på.

 Bytur

Hei! Idag har jeg vært med Vilde til legen og fikset litt smått i byen. Jeg og Vilde kjøpte studs, så vi skal studse litt imorgen. Måtte også finne noe å gå med til Paris. I det siste har jeg ikke hatt noe i skapet som virkelig frister. Så nå fikk jeg meg noen oppfriskninger!


Vilde i regnet..

-Anna

 

 Date med beste

Hallo! Igår var en utrolig herlig dag. Begynner å bli vår her i Stavanger, noe som er helt utrolig gøy! Varmen kommer seg og plutselig er det vel sommer. Igår våknet jeg og spiste koselig frokost med familien før jeg senere på dagen var på date med beste. Vi spiste på egon først og snakket litt før vi gikk på delideluca og kjøpte oss desert og spiste den i trappene på torget. Kan ikke få si det nok hvor herlig det er med vårvær, haha! Idag har jeg vært på jobb og øvet til prøve, før jeg tok meg et avslappende bad mens jeg så på 90210, livet er herlig.        -Anna

Regndag i byen

Hei dere!

Denne dagen har vært herlig. Våknet opp i halv elleve tiden og gikk ned og spiste en god frokost, så litt på tv og bare slappet av. Før jeg stelte meg og tok en tur til byen med Anna. Møtte Tonje i byen litt senere og vi gikk rundt å shoppet litt. Ble ikke noe på meg denne gangen, sparer til sommeren. Kanskje litt tidlig å begynne å spare, men vil jo ha med meg mest mulig til usa. Er jo så mye shoppings muligheter der. ahh, jeg gleder meg. Er så sinnsykt lei av vintertiden nå. Regn eller snø, hater begge deler. Gleder meg bare til varmere vær nå så jeg kan gå i shorts og genser til skolen. -AnnaPeppes date

Heisann søte lesere! 

Idag har jeg vært i byen med to av mine søteste venninner! Kjempe koselig. Vi var rundt å kikket litt i butikker og jeg fikk kjøpt meg en blazer. Etter litt shopping gikk vi som alltid på Peppes, det er så koselig der. Hele settingen er bare så koselig og maten er jo ikke minst utrolig god. 

Har blitt mange byturer i det siste, men det er så koselig.

-Anna

 05.des.2011

Hei bloggen! Vilde her. Anna er på jobb så jeg tenkte jeg skulle skrive et lite innlegg for henne, så grei som jeg er.

Hele helgen har jeg og Anna bare hatt kvalitetstid sammen. Sitt jentefilmer, spist godteri, shoppet og ja, you name it! Har vert en utrolig koselig helg! Denne uka på skolen er ganske rolig også så jeg, som sikkert alle dere, håper på ett par innlegg de neste dagene nå! Før det er på'n igjen neste uke med prøvemuntlig og stress.

Torsdag har vi også juleball så det gleder vi oss også til!
-Vilde ♥
Café med beste

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en tur på Amfi, Madla med Vilde.

Jeg kjøpte meg bare en bok faktisk så dro vi på Newsman og hadde hversin smoothie og et kake stykke. Utrolig koselig! -Anna<3
 Bestfriend

Heisann alle sammen!

Jeg heter Vilde og dere har sikkert sett meg på bloggen før! Nå har jeg hacket meg inn på bloggen uten at Anna vet det, hehe. 

Ville bare skrive et lite innlegg om deg så hele bloggen kan få vite at du er en helt fantastisk person ♥

Anna og jeg har vært bestevenner i 10 år og jeg girer meg til alle de årene som kommer sammen med deg!

Vi henger med hverandre hele tiden og vi spiller begge fotball og vi elsker begge to å ta bilder og du er bare helt RÅ!

Jeg kan si alt som helst til deg og jeg vet at du er til å stole på. Vi krangler aldri og om vi gjør blir vi venner igjen med en gang.

Jeg er veldig glad for at du er min venn, min bestevenn ♥ Du betyr utrolig mye mer for meg enn du tror.

 I ♥ YOU!

 

Så tenkte jeg! At jeg skulle bruke sjangsen min som bloggstjerne her på å kjøre enn liten spørrerunde! Dere spør meg om ting om Anna så skal JEG svare!

Så spør i vei!

 

- Vilde ♥Warmer days

Det begynner å nærme seg sommer her i Stavanger. Jeg og Vilde dro ned på butikken i dag og kjøpte oss noe snacks som vi tok med til parken for å spise. Tok også noen bilder som kommer ut litt senere. Følg med!

-Anna<3

Bestietime

Selvom jeg og Vilde jobbet med skolearbeid i dag fikk vi også en god del tid til å være med hverandre og prate å ikke bare jobbe med skolearbeidet. Vi laget også vafler og tok noen bilder. 

Senere dro vi ned på butikken for å kjøpte litt småtteri og gikk til Tonje. Hele gjengen var der og det var kjempe gøy.

På onsdag blir jeg tatt opp til prøvemuntlig. Jeg har gått opp med Vilde i alle fagene utenom engelsk. Så jeg håper vi kommer opp i et fag sammen. Og om vi gjør det, tror jeg at vi skal overnatte hoss Vilde for å få alt klart til presentasjonen på fredag! 

- Anna<3kuleste jentene ever xD :*:*

HALLA FOLKENS!! nå har me hackka oss inn på anna ♥ sin blogg!

 


this is us!!! vilde og tonje ♥♥♥
anna sitte fortsatt på skolen å har matteheildag mens me smartinger er hjemme allerede!
seinere ska me ner i risnes å ta bilder, dette vett isje tonje ennå, hu gidde sikkert sje gå så langt :S:S
men vertfall så ska me i jentekveld seinere å det ser me fram te ♥♥♥


sprege å friske jenter , tonje te høyre derane skam sjønne!!
jaja
me blogges då ♥♥
- xoxo

 

Les mer i arkivet » Juni 2012 » Mai 2012 » April 2012
hits