Anna - Foto.Mote.Hverdag.Meg
Random

Hei, dere! Forstår ikke helt hvorfor vi må sitte på skolen hele dagene nå for tiden, det eneste vi gjør er å se filmer eller å planlegge avsluttningen og å sitte å snakke. Imorgen har vi fri da, men da skal jeg jobbe.. Jaja,  siste jobbdag før jeg reiser! Fikk også en god nyhet idag, men den får dere vente med  vite før alt er klart! Klarer dere gjette? 


Ferdig med eksamen

Da var jeg ferdig med eksamen, har vært skikkelig med uheldig med eksamener hvert år.. Har bare fått mine værste fag, begynte med samfunn så fikk jeg matte og til slutt samfunn. Nailet matten da, fikk velge karakteren selv, noe som er utrolig når jeg har 3 i matte fra før. Når skal jeg spise litt mat, før jeg går ned på jobb. Skal prøve å legge ut et finere innlegg senere!


Vaffel kos

Idag tok jeg turen til byen med Anna, måtte bruke to gavekort fra hm før fristen imorgen. Gud det er herlig med fridager, bare dumt vi skal på skolen imorgen, er nemlig i skikkelig feriemodus. Fikk kjøpte meg en kjole dag, før mamma og jeg tok en styrke og core økt, etterfulgt av vaffler, man får  vel proteiner til muskler fra vaffler og forbrenner mer av vafflene etter trening, så da hadde vi vel en unskyldning for dem, haha.

Eksamens glad

Idag ble vi ferdige med norsk eksamen. Håpet vi var kommet opp i streik, så jeg hadde sluppet å skrive nynorsk oppgaven, men vår skole blir aldri tatt ut til streik. Eksamen er også grunnen til at jeg ikke har blogget, jeg har enten øvet til eksamen, eller så har jeg jobbet.. Men nå har jeg fri helt til neste fredag! Nå reiser jeg på hyttå, for at vi skal ta båten til Danmark på fotballkup med broren min, og der er det meldt enda finere vær!!

Header Var så lei den gamle headeren nå, så har den jeg har nå midlertidig, men bytter nok nok så fort :)17.Mai

Håper dere hadde en utrolig fin 17.Mai feiring. I familien vår har vi egentlig ikke noen faste 17.Mai tradisjoner, utenom å se eller å gå i barnetoget. Men dette året bestemte vi oss for å gjøre noe mer utav det. Dagen startet tidlig, været var ikke så veldig motiverende, men klassen skulle gå i toget for siste gang. Jeg og tre andre jenter fylte helium i rundt 100 røde,blå og hvite ballonger som vi dro med oss ned i toget som innslag i toget. Jeg var duskedame, eller holdt dusken på skolefanen sammen med Vilde, haha. Var ikke så veldig gøy å gå i toget i så mye regn, men det var jo siste gang vi skulle gå.

Etter toget kjørte vi inn til byen og traff familie og så på russetoget som søskenbarnet mitt gikk i. Etterpå dro vi til farmor og farfar og spiste is, før hele familien dro til ett hotel og spiste alt for mye, god mat. Dere skulle sett dessertbordet, med sjokoladefontenen, ahh..

Senere på kvelden møttes godgjengen og vi hadde en utrolig fin avsluttning på en fin dag.

 

Shopping forbud

Jeg blir gal. Helt siden Januar har jeg spart nesten hele lønnen min hver måned. Men da jeg reiste så spontant til Paris, hadde jeg jo ikke tid til å spare penger til shopping, på kun én uke. Da ble det til at jeg brukte alle pengene jeg hadde spart frem til da i Paris. Resultatet av dette var da at jeg måtte spare enda mer hver måned for å ta igjen det jeg hadde brukt i Paris, haha. Så nå sparer jeg alt av lønnen min og bruker kun penger i nødtilfeller. Er så shoppesyk, men må nok vente i 37 dager til, da blir det shopping i USA. Elsker shoppingen der borte. Har vært i Florida, de gangene jeg har vært der borte, og der har de ikke urban outfitters, kitson osv, ikke som jeg la merke til iallefall. Ikke at jeg hadde noen sans for mote da jeg var der heller. Men det er derfor jeg gleder meg så utrolig mye til denne turen, LA, Las Vegas, San Francisco ahh, så stoked. Må bare bite tennene sammen, og holde meg for shopping i rundt en måned til. Det klarer jeg!
Love hate relationship


Elsker den genseren jeg har på meg på bildet ovenfor. Det passer til absolutt alt, uansett hva jeg prøver med den.. Folk begynner sikkert snart og tro jeg ikke har andre gensre enn denne, men jeg har det altså. Det er bare det at denne er så fin. Shortsen jeg har på meg derimot, en svart nagleshorts fra Gina Tricot. Hvis du ikke vet hvilken jeg snakker om kan du bla ned i outfit arkivet til du finner en svart naglete shorts. Tilbake til poenget, jeg synes det er utrolig kul og slikt, men den er bare så utrolig ubehagelig på. Går helt fint når jeg går men nå jeg setter meg blir den utrolig stram, mens den er løs over magen. Tar den av meg med en gang jeg kommer innenfor døren, ikke bra, haha. 

Har du denne shortsen, har du samme problem?Pannacotta

Hei! Idag har jeg jobbet med en norsk stil som vi må levere innen lørdag, hater å ha slike oppgaver vi må gjøre hjemme, er så mye enklere å sitte en skoledag på skolen å bli ferdig med det, uten noen distraksjoner. Har også vært å spist kinamat med pappa og broren min, og mamma har hatt forening noe som betyr god dessert til meg!


Maxiskirt

Idag hadde jeg på meg ett maxiskjørt på skolen. Skal ærlig innrømme at jeg var litt skeptisk til å gå med det på skolen. Det er ikke så normalt å gå med skjørt i det hele tatt på skolen vår. Men jeg synes det  er så utrolig fint. Har kjøpt meg to av dette skjørtet, ett i peach og ett i denne fargen, så jeg måtte jo få brukt dem, haha! Tror det kommer til å gå mye i skjørt denne vår/sommeren. Jeg er helt hektet og det finnes så mange fine farger og modeller for tiden! 

Det har blåst utrolig mye ute idag. Skulle egentlig ta bilder med Vilde etter skolen, men vi droppet det i og med at det regnet og var så mye vind. Men outfit bilder måtte jeg jo ta uansett, og jeg synes bilder som er tatt ute er så utrolig mye finere. Så etter noen forsøk inne tok jeg med meg stativet ut og tok noen bilder i vinden. Enjoy!

 

Maxiskjørt BikBok Bluse Zara Sko Skopunkten(?)Is, fotball og jordbær
Synes egentlig ikke antrekket mitt idag var så fint idag, og siden været var så fint ute drog jeg på meg en kjole. Jeg og Anna kjøpte is og jordbær på butikken. Så gikk vi ned på banen og så på fotballkamp. Håper dere har hatt en like fin dag som meg!Fredag = Nachos

Idag etter skolen dro jeg og Tonje ut og kikket litt på Madla før vi gikk på "fit for beach" time på elixia. Synes egentlig "fit for beach" timene som er på Tirsdagene er bedre. På denne gikk alt styrken i planke øvelser og i og med at vi stod bakerst, så vi ikke hvordan vi skulle gjøre øvelsene før vi gikk videre til neste. Men liker du planken er dette en time for deg, haha. Nå har jeg nettopp spist nachos. Vi har alltid hatt fredagsmat, enten pizza, nachos, taco eller noe ligenense, har dere det? Haha, tror bare jeg slapper av hjemme idag, er utrolig trøtt, og har nettopp dusjet. Orker ikke å ta på meg sminke eller noe igjen, så det blir chips og sjokolade kos hjemme ikveld.

 HelgGod morgen! Igår etter skolen dro jeg ut til Madla, sammen med Vilde, Anna og Tonje. Vi skulle kjøpte en gave til Karen, som vi var i bursdag til igår. Når har jeg og Vilde nettopp stått opp. Været er nydelig å jeg prøver å finne ut hva jeg vil gjøre ut av dagen min idag.Bored

Heei! Skikkelig kjedelig dag idag. Må lage spansk presentasjonen ferdig, øve til rell presentasjon og øve til samfunn, i tillegg har vi en naturfags prøve på fredag. Hva lærerne våre tenkte da de laget i stand dette, vet ikke jeg. Det eneste som frister akkuratt nå er jordbær med sjokolade. Matlysten min har steget kraftig i det siste. Før spiste jeg nesten ingenting, mens nå vil jeg j ha mat konstant, uff. Jaja, jeg får skrive videre, så får dere kose dere med det dere gjør. Hvis jeg er snill kan jeg kanskje unne meg en episode 90210, og kanskje sjokolade og jordbær, hehe.
Nestea

Hei! Idag var første dag på skolen etter ferie. Var trøtt og sliten og ikke så veldig motivert for skolearbeid. Noe som var bra med det var at vi så "Romeo and Juliet" i de to første timene. Og resten av dagen gikk til infomøte om morgendagen (heiVerden opplegg) og gym. Etter skolen gikk jeg hjem åå slappet av litt før det var tid for jobb. Har også vært ute å kjørt med pappa. Må si jeg synes jeg er en utrolig flink sjåfør til bare å ha kjørt 3 ganger. Nå har jeg sittet og kost meg med isteen min og druer. Den som fant opp nestea i kaffemaskin er, ja hva kan man si... smart? Haha...Påskeferiee

Heei! Nå er det endelig påskeferie! Skal bare spise ferdig nå, så løper jeg til jobb. Må blir ferdig fort slik at vi kan reise fortest mulig på hytta. Gleder meg faktsik, er så utrolig herlig der. Så er jeg jo heldig å ha en av mine bestevenninner som hyttenabo.

Hva er deres planer for påskeferien?

-AnnaSkriv en interessant overskrift
Her var ett par bilder jeg tok igår og idag. Var ute å spiste med familien idag og i helgen har jeg sovet over hos Anna. Har egentlig ikke noe interessant og fortelle, hodet mitt er egentlig ganske tomt. 

-Anna

 Good girl gone bad

Hei! Denne uken har gått fort, er jo torsdag allerede. På mandag var jeg på kino med bestejentene og så "kompani orheim", synes den var kjempebra til å være en norsk film. Tirsdag ble jeg med og hjalp Alex på jobb og trente litt med mamma. Og igår, ja da jobbet jeg og var en tur på elixia med Vilde. Idag har vi egentlig ikke gjort noe fornuftig på skolen. Vi malte en gang med noen norsk forfattere og noe slikt, fordi vi hadde studenter, men det var jo gøy det da. Helgen min skal jeg tilbringe hos Anna, så det blir nok kos. 

Gjorde forresten en veldig god deal synes jeg her om dagen. Jeg bestillte tre elle magazines og fikk en deborah lippmann neglelakk på kjøpet, for 99 kr. Er jo ganske billig da en neglelakk koster 99-199 kr i seg selv. 

Ble ett ganske random innlegg dette her, men tenkte å gi lyd fra meg, haha!-AnnaVaffler

Laget vaffler idag. Hvis ikke broren min synes jeg er den beste søsteren i verden, så vet ikke jeg. Har øvd på naturfag hele dagen. Er så deprimerende å måtte sitte inne å lese når du har så mange andre ting du ønsker å gjøre. Hvordan skal jeg klare meg på studiespessiallisering. Kuttet meg forresten i fingeren idag, det gjorde vondt, men nok om det. Meldte meg også på en konkurranse idag. Er egentlig ganske flaut, men premien er jo ganske fin da. Hadde vært veldig kjekt hvis dere hadde giddet å stemme på meg! 

Trykk her for å komme til siden, man kan stemme en gang hver dag til 15.Mars tror jeg det var.

-AnnaMint

Heisann! Gleder meg til denne uken er over. Jobber tre dager, har en naturfagsprøve jeg ikke fatter bæret av og en engelsk fremføring. Så mesteparten av tiden min går til naturfagboken min. Karbonkjemi..(vil ikke en gang høre det ordet etter prøven). Ellers har jeg det kjempe fint for tiden. I januar var det så mørkt og jeg orket ikke gjøre noen ting. Men det ser ut som om vårværet hjelper på humøret. Nå skal jeg øve litt mer på naturfag og håpe på å få en oppvåkning i drømmene mine om hvilken skole jeg vil ta. Natta da!

Hvilken skole skal du gå på?

-Anna

 

 Dårliginternettpåhytta

Heisann! 

Er på hytta nå og bare slapper av egentlig. Er ikke så bra vær så vi holder oss for det meste inne. Internettet her er ikke så veldig mye å skryte over. Det funker ikke å laste opp bildene jeg har tatt så jeg får prøve en gang til imorgen. 

Kos dere videre med vinterferie!

-AnnaSkolevalg

Hei!

Endelig har jeg funnet ut hva jeg vil gå på vidergående. Det er så mye å velge i og så mye jeg vil gå. Først må man velge linje og derretter skole. Har vært borti Media og kommunikasjon men valget kommer nok trolig til å bli St.Svithun på almenn. Fikk snakket med tante idag som kan mer om skoler og linjer og slikt. Følte rådgiveren pakket alt inn og ikke sa ting rett ut som det er. For eksempel sa rådgiveren at jeg kunne klare den vanskeligste matten, mens tante sa jeg burde ta den mellomste med den karakteren jeg har. Så det var herlig å få snakket og spurt om alt jeg lurte på og få råd om hva jeg burde velge. Resten av dagen har gått til lekser og så var jeg og spiste på egon med pappa og broren min, koselig. Nå må jeg øve litt mer på spansk glosene før jeg legger meg. Er så trøtt for tiden, så det blir deilig med ferie imorgen.


Har ikke tatt noen bilder idag så får ta ett fra igår.
 

 

-Anna
Valentines day

Koselig familie frokost og valentinsgave fra mamma, hvem trenger kjæreste når man får gave uansett? Haha. Igår så jeg, Vilde og Hanne gosenrevyen, den er altid like bra! Nå skal snart ut å være med noen koselige jenter. Vi snakkes!

-AnnaTidlig helg

Hei!

Idag har vi hatt nynorsk heldag på skolen, noe som gjorde at jeg kom tidlig hjem. Men har ikke brukt dagen til så mye fornuftig uansett. Har sittet å sett 90210 og vidusshoppet på nett. Tenkte å rydde litt på rommet før jeg går ut og er med koselige venner.

-AnnaKalde vinterdager

Heisann! 

Dagen idag har vært slapp. Vet ikke helt hvorfor men det kan ha vært noe med ett opplegg vi hadde på skolen idag. Det var noen politimenn som snakket om "Ikke kult å være død", tror de er rundt på alle skolene i rogaland eller noe? Der klarte jeg jo å felle noen tårer, klarer aldri å holde meg. Men der er vel bra, å være sårbar for andre? De snakket om en som hadde "ødelagt" livet sitt i en bilulykke og litt slikt. Resten av dagen har jeg jobbet, så nå er jeg trøtt og skal se litt mer 90210 før jeg skal spise så får jeg se hva jeg gjør etter det. 

Mørke og kalde vinterdager som dette det er da man gleder seg mest til de lyseste sommerdagene, kom fort vær så snill.

i'm really into you. (29.Jan) Google Image Result for http://1.bp.blogspot.com/-qwmVesA6MWU/Tez6hyU3XvI/AAAAAAAABZs/d6y_Tak6Ar8/s640/Vegas.jpg  nevada e arizona 

-AnnaThose days

Idag har jeg den dagen da man ikke orker å kle seg eller noen ting. Har vært slapp i kroppen i ett par dager og idag følte jeg meg ikke noe bra i det hele tatt. Tett i nesen og sår hals og ikke minst trøtt. Så dette har vært en slapp dag. Vilde var med meg hjem og vi gjorde lekser og spiste frukt og sjokolade. Disse dagene når man ikke ser ut noen som helst plass, passer det ikke med noe outfit bilder, haha.-AnnaBowling Monday

Ja, etter åpent hus på svithun gikk vi en gjeng på bowling. Kjempe gøy og jeg, ja hva kan man si... Jeg vant som alltid!

Ja, er man mester så er man mester.Nå skal jeg snart på st.Olav på åpent hus!

-AnnaÅpent hus og bowling

Heisann! Idag skal jeg på åpent hus på en vidergående skole. Etter det drar vi ett par venner på bowling, sykt lenge siden jeg har bowlet! 
Random bilde fra hytta i helgen.

-Anna

 Hyttetur med paps

Heisann! Lenge siden jeg har blogget nå, men jeg har vært på jobb tre dager denne uka, øvet på prøver og ikke gjort noe stort annet. Hadde RLE prøve idag, den gikk egentlig ganske bra etter min mening, så gjennstår det bare å se hva læreren synes! Nå er jeg på hytta med pappa, skal bare slappe helt av og bli klar til en ny skoleuke, og enda mer jobb.. Jaja, det blir alltid lommeboken min glad for!

Blogger fra mobilen så det funker ikke å legge inn bilder, men kommer nok tilbake imorgen. Har jo med kameraet og denne gangen rett lader også!

Natta da søte dere!

-Anna


11.01.2012

Hei dere! Har hatt det ganske travelt i dag egentlig og kommer til å være ganske opptatt resten av dagen også. Jeg tar trafikalt grunnkurs nå og har vært på møte i dag rett etter skolen og så skal jeg på mørkekjøring nå snart.

Jeg har foresten laget en liten sminkevideo som jeg mest sannsynlig kommer til å legge ut så fort den er ute på youtube.
Stay tuned! 

Ha en fin onsdagskveld! 

-Annatwitter, twitter, twitter

Heisann! Nå har det seg slik at jeg skulle poste to innlegg til dere, men bildeopplastningen funker ikke så da før jeg gjøre det senere heller! Men hvis dere vil følge meg på twitter er twitternavnet mitt, annavathne 

Så snakkes vi heller senere!

-AnnaPrøvemuntlig 2011, jeg kom opp i...

MATTE! Serriøst, det er det faget jeg er dårligst i av alle fag utenom gym da. Men gym teller jo egentlig ikke som et fag eller gjør det? Man burde ikke fått en karakter på karakterkortet der det stod gym .Selvfølgelig det er bra hvis du ikke er så god i andre fag og god i gym, da løftes jo snittet ditt. Men for meg som ikke er en stjerne i gym, ikke så veldig bra haha! Men tilbake til poenget, jeg kom opp i matte i temaet Medier. Først tenkte jeg "hva gjør jeg nå?" men egentlig så er det ikke så veldig vanskelig, bare jeg fikk kommet inn i det. Jeg og Vilde jobbet sammen, før vi skulle på trafikalt grunnkurs. Etter det har jeg bare vært hjemme for å jobbe videre. Heldigvis har jeg en flink pappa som kan hjelpe meg med det meste, for det trengs! Dere får han en fin kveld videre så får jeg jobbe mer med denne fantastiske "eksamens-oppgaven" ! 

Elsker lyste på dette bildet. Tatt i høst av meg :)

-AnnaTravle dager

Idag hadde vi enda noen forestillinger og vi skal ha en til i kveld. Resten av dagen har gått til forbereding av norsk fordypningsoppgave som skal skrives på fredag. Lyst å lese om tusikalen eller se flere bilder trykk på denne linken.

-Anna"Man is harder than iron, stronger than stone and more fragile than a rose."

Idag har jeg vært på TUSikal øving hele dagen! Eller ikke hele dagen men fra halv 9 til halv 5 så ganske lenge egentlig. Men gøy er det jo da, ser ut som om alle har der supergøy! Kanskje jeg tar med kameraet imorgen, jeg får se. Skal øve hele helgen så er det premiere på Tirsdag, wopwop! Tidligere ikvled kom jeg i sykt bilde humør og måtte ut å ta bilder, så fikk med meg Anna og Vilde på en photoshoot. Her er bildene to av bildene av meg, skal legge ut flere senere, har et par innlegg til!-Annatravle dager

Har ikke vært så mye blogging i det siste. Grunnen er jobb, skole, tusikal og venner. Så da blir det liksom ikke så mye tid. Det er så dumt at det blir mørkt så tidlig nå for tiden. Når jeg komer hjem og skal ta outfitbilder er det så mørkt og inne blir bildene bare gulige i lyset. Noen som har forslagt om hvordan jeg kan innstille kameraet til å få hhvitere eller mer naturlig lys? Men ja, eller går det bare bra med meg, haha. Var på hospitering med skolen igår og dagen før det. På media og kommunikasjon, var super gøy så det er noe jeg vurderer sterkt til neste år. Idag har jeg bare vært på skolen og jobb. Tror ikke jeg orker å gjøre noe mer idag, må lese i boken til sånn fordypningsoppgave om 2 uker. Skal lese to bøker og har ikke komt hallveis i første enda. Men alt ordner seg vel for snille jenter, er det ikke det de sier? Nå skal jeg kose meg med brownies og etterpå lese bok. Ha en fin kveld videre dere!


mmm... sier bare jeg.

-Anna


 GOODBYE OCTOBER
-AnnaI'm reading a bookI norsken må vi lese 2 bøker som vi skal skrive om i en heldags norsk prøve. Har ikke funnet noen bøker jeg har hatt lyst å lese og alle har vært så kjedelige, så jeg var på madla igår med Vilde så da kjøpte jeg denne boken. Er ikke den jeg leser nå siden dette er nummer 2, så nå låner jeg nummer 1 av Vilde. 

-Anna who doesn't love cookies?

Laget disse cookiesene igår, ingen igjen nå. Kan si det var de beste cookiesene jeg har smakt, haha.

 -AnnaUt en tur

Innlegg kommer senere, skal ut en liten tur nå. Så skal jeg vise dere noe etterpå, hihi!not anything special

Heisann! 

Idag har jeg ikke gjort noe spessielt, kom jo hjem fra hytta igår så jeg jobbet idag. Og etter jobb har jeg bare slappet av, sett på keeping up with the kardashians og lest blogger. Håper å få gjor noe senere! Er jo nesten ingen hjemme nå, folk er i spania, polen og jobb eller så er de ute på noe. Så får se om noen er hjemme!
 

-Anna<3Chill

Idag våknet jeg sent, eller sent til meg og være. Jeg pleier som regel og våkne i 9 tiden, men idag våknet jeg ikke før 12. Føler liksom hele dagen min blir ødelagt når jeg våkner så sent. Fordi da må jeg dusje, stelle meg og spise så sent og da er jo klokka blitt så mye når jeg er ferdig. Senere idag skal jeg på hytta med familien så skal søskenbarnet mitt være med. Så det blir sikkert koselig. Håper bare været holder seg slik det er nå. Tenkte egentlig å poste ett outfit innlegg siden jeg ikke er så godt til å huske på det. Men så er det slik at jeg ikke er på mitt beste akkuratt nå, sitter her sminkefri og med vått hår. Men jeg tenkte at hvis dere vil kan jeg lage ett innlegg med outfitene jeg har hatt i det siste men ikke har hatt tid til å poste, i ett innlegg. Så skal prøve å få tid til det. Hadde egentlig skrevet ett helt langt innlegg men så klarte jeg å trykke på en knapp så halve innlegget ble slettet. Men hvertfall så skal jeg kjøre tiil hytten nå så jeg må skyndte meg, poste ett bilde av ting fra mac jeg ønsker meg når mamma reiser til New York uten meg...

1// Lipstick- pleas me 2// Creamblended blush - so easy to shop 3 og 4// Fals lashes, lit forskjellige 5// Mineralise skinfinish natural.

 

Noe du likte?

-Anna<3
 yrkesmesse

Heisann!

Igår hadde vi yrkesmesse på skolen, om kvelden kom foreldre og slik og så på hva vi hadde å vise. 

Flyvertinner

Frisører

Anna og Mariann<3


Fotografgruppe nr.2


søte<3

Henry ble nipplet stakkar, haha


Kanskje jeg skal bli pilot?

Pilot


Karen måler blodtrykket sitt, "hundre og tyve sytti, du dør imorgen" stakkar hehe


Flyvertinner
-Anna<3

Vår fotografgruppes photobooth:

Karen og Anna<3


Anna<3


Karen<3


Maiken<3


Karen og Heidi<3

 reminds you of something?

Har ikke tid til å blogge nå siden vi snart skal være på skolen, så poster bare ett bilde så får jeg se m jeg legger ut noen bilder fra yrkesuken senere! 


photo by me: loshavn

-Anna<3det kule livet mitt

Heisann! 

Dagen idag har vært helt vanlig. Har vært på skolen, manus gruppe til TUSikalen og gjort lekser. Nå skal jeg spise litt så skal jeg ned å se på guttenes kamp. Og etter det er det trening. Interessant liv jeg har. Haha.
 har ingen bilder så tar et jeg tok i sommer.

-Anna<3this is where i keep my wishes...-Anna<3someday you may have to save someone's life


photo by me: loshavn

-Anna<3min dag i dag

Heisann! 
Dagen min idag har vært helt normal, uten om at det manglet mange folk i klassen så det var litt rolig. Nemlig fordi de var på fotballkamp med skolelaget. Etter skolen har jeg bare gjort lekser og kom nettopp hjem fra jobb. Nå tenkte jeg meg ut å være litt med venner! Snakkes.

ACHTERGRONDEN. ® - Hyves.nlskirts and smoothiesVilde Marie Dubland Nedrum-Anna<3A picture of a a really good friend


Anna<3

-Anna<3Same photo but still differentHvilket likte du best?

-Anna<3Audition day

Heisann! Skoledagen min idag var helt grei, ikke noe store greier som skjedde før skolen var slutt. Hadde en nynorsk prøve jeg hadde glemt litt ut, så den ble ikke så bra tror jeg. Håper ordboken reddet meg litt hvertfall. Men etter skolen  var jeg på audition til TUSikalen på skolen vår. Det er altså en musikal 10klassingene har hvert år. Og navnet kommer av at skolens forkortelse er TUS og av ordet musikal, haha. Kanskje du forstod det før jeg sa det, men de som lurte på hva det var vet det hvertfall nå. Auditionen gikk bra syntes hvertfall jeg, vi skulle synge en sang og lese en liten tekst med valgfri "snakkemåte" dramatisk, trist, ovelykkelig, onskapsfullt osv. Sangen jeg valgte var rolling in the deep av adele. Interessant hehe. Men ja, skal slutte å skrive mer uinteressant nå. Så får jeg håpe på det beste.-Anna<3
 Første dag på jobb

Heisann! Idag hadde jeg som sagt min første dag på jobb. Det var, lærerikt, haha. Ja, jeg begynnte altså på rema 1000. Hadde ikke søkt på jobb men ei jente kom å spurte meg om jeg ville overta for henne, så da sa jeg ja. Fikk spørsmålet på fredag og begynnte idag. Skal bare "handle" for bedrifter. Finne fram varer til firmaene, slå inn i kassen og sett klart. Så ganske enkel jobb egentlig. Er ikke verdensmester enda men blir nok bedre! 

Har ikke noe bildet i sammenheng med innlegget, men her er et bilde vilde har tatt som jeg bare elsker!
 

Har du jobb?

-Anna<3

Les mer i arkivet » Juni 2012 » Mai 2012 » April 2012
hits