Anna - Foto.Mote.Hverdag.Meg
En fantastisk julekveld

Kvelden igår var fantastisk! Hele familien min var samlet hos farmor og farfar og spiste god mat. Helt utrolig at jeg i år klarte å styre godteri inntaket, og ikke bli kvalm og trøtt, det klarte jeg altså ikke idag,haha. Gaveåpningen var også kjempe koselig, vi åpner en og en gave slik at alle ser hva hver person får. Jeg kunne ikke ha ønsket meg finere gaver en det jeg fikk igår! Fikk ikke noe tull bare gaver jeg på en eller annen måte ønsket meg.

Idag har jeg ikke hatt på meg annet enn pysjamas, "ragger"(strikkesokker), tøffler og kari traa ulltrøye. Haha, men alt det fikk jeg jo igår så da går det vel det fint? Vi har hatt mormor på besøk og spist pinnekjøtt og enda mer riskrem. Tenkte å vise dere noe av det jeg fikk igår, så her kommer det.

Portrettlinse, EF 50mm 1:1.8 og selvutløser kontroll


Nike+ skochip og armbånd (nå får det bli litt mer jogging!)


Litt flere gaver :)


HUNTER JIMMY CHOO STØVLER! Ååå disse har jeg siklet lenge på, nå kan det bare regne for meg, haha!

Så tenkte jeg å vise antrekket mitt for idag, neida. Men her er jo noe av det jeg fikk så da kan jeg like godt vise det.Har du hatt en fin jul?

-AnnaTo søte kalendergaverFikk dette cupcaake/glasur settet i kalenderen her om dagen! Må nok lage noen cupcakes i nærmeste fremtid å få prøvet det ut!

-AnnaO-GLOW i kalenderen

Fikk denne blushen fra Smashbox, O-GLOW, blushen gir deg din naturglige farge  i kinnene.-Annachristmas feeling

Heisann! Dagen idag begynte med en julefilm, må se julefilmer om morgenen for å få julestemning jeg! Jeg gikk opp til mormor og laget risboller og pyntet til jul. Da mamma kom hjem ble jeg med henne og mormor på litt julegaveshopping før jeg endte dagen på kino med bestejentene! Her er bilder av noe av det jeg har fått i julekalenderen!


Bare minerals id pudder og bare minerals brush. 

Antibac fra Victoria Secret, denne lukter utrolig godt! Tar den på bare for å kjenne på lukten haha! Liten er den også så den er lett og ta med seg.

Luktlys, holder på å få det litt finere på rommet mitt nå for tiden. Så dette var jo en fin ting å få!


Porerens, eller noe vet ikke hva det heter. Men dette er stips som tar vekk svarte prikker på nesen. Funker utrolig bra!


Sorry for uklart bilde, men jeg har trykket på noe ved lukkertiden eller noe, hehe. Men dette er altså en børsteshampo til sminkekostenen mine, fra sephora.

-AnnaLussekatter

Hei! Bakte lussekatter på søndag, men de varte dessverre ikke helt til idag, haha. Slik går det når man baker i denne familien. 

-Annajuleballet

På torsdag var det juleball, før juleballet stelte jeg meg sammen med Vilde, Anna, Tonje og Karen dør vi gikk ned. Jeg, Vilde og Tonje opptredde med "Sir Duke", sangen som Isak sang sist uke på Idol, haha. Husker i åttende da juleballet var det største som skjedde hele året. Alt måtte være perfekt, spessielt kjolen! I år hadde jeg en blå paljettkjole fra Cubus! 

Anna, pretty, pretty, pretty.

Link til din juleballkjole?

 -Annaønskeliste julen 2011


//1.Lulus toalettmappe, 399,- ( den i midten) //2.Marc by Marc Jacobs Lommebok/pengepung, ?800?.- //3.Canon macro linse, 50mm eller 60mm, pris ? //4. Stativ, varierer i pris, trenger ikke mer en ett til 199,- //5. Selvutløser kontroll, Canon, 199,- //6. Jeffrey Campells, åå disse må jeg spare til! 1599,- //7. Polaroid kamera, må dette kjøpes brukt? //8. Herlige tøffler, disse er fra hm, 149,- //9. Hunter støvler, (noen i naturfarger/brun,mørkeblå,svart), ?1300?,- //10. Marc by Marc Jacobs klokke, synes så mange er fine, 1.200-2.000,- //11. Søte pysjamas shortser, Gina Tricot, 99,- //12. Beck Söndergaard skjerf, liker nesten alle, 699?,-

Her er noen forslag til ønskelister dette er litt av min, ønsker meg også parfyme, og klær osv. Er ikke så vanskelig, hahah!

Noe du ønsker deg?

-Annatredje luke i julekalenderenIdag fikk jeg en lipgloss fra Victoria Secret i fargen, shineberry. Har vært en tur på madla idag og fikk kjøpt meg juleballkjole. Egentlig bryr jeg meg ikke så veldig om hva jeg har på meg i år, slik jeg gjorde i 8ende da var det jo verdens ende om jeg ikke fant den perfekte kjolen, hahha!

-Annaførste luke i julekalenderen

Heisann! Jeg tenkte å legge ut hva jeg fikk i julekalenderen i år, eller det meste. Gidder ikke legge ut undertøy og slikt liksom, haha. Igår fikk jeg en mobilveske fra steve madden, åå ble så glad! Har hatt lyst på det siden sommeren. Her er gaven fra 1.Desember:-Anna

Les mer i arkivet » Juni 2012 » Mai 2012 » April 2012
hits