Anna - Foto.Mote.Hverdag.Meg
Min sommer

Noen som lurte på hva jeg skal i sommer, så da tenkte jeg jeg kunne skrive ett lite innlegg om det. Har egentlig ikke så mange planer i sommer, men har mange opplevelser i vente lengre tid fremover, men venter med å fortelle alt til en senere tid, nå tar vi sommeren. 

USA, jeg reiser til USA om 16 dager, altså når sommerferien starter. Jeg skal rettere sagt til staten California, jeg har vært i Florida to ganger, men aldri i California. Vi skal kjøre rundt fra Los Angeles til Las Vegas og San Francisco, men stopper også litt på småsteder på veien, (har du vært der, og har noen småsteder som er fine å sove en natt på gi meg beskjed!). Vi skal til Grand Canyon, Alcatras, Universal (dropper Disney, fordi vi har vært der nok ganger, haha.) og den brua i San Francisco, altså sjekke ut de store severdighetene der borte. Gleder meg utrolig mye til både shopping, sightseeingen, maten, ja egentlig alt, haha!

Hytta, ska også på hytta, vi har hytte på sørlandet, noe som er utrolig deilig. Vi har rett med sjøen, så vi kan ture ut med båt når som helsy i den vakre skjærgården. Ellers tar jeg gjerne turen inn til sommerhuset til farmor og farfar, noe som alltid er like herlig. 

Ellers, gleder jeg meg til fine sommerdager, og kvelder sammen med mine flotte venner, og alt som kan finnes på de fine dagene vi har her i Stavanger.

Har du vært i California, og har tips til kjekke opplevelser, shopping, steder eller annet, legg igjen en kommentar!

Kylie Jenner ForeverTumblrmiddle finger upWritten On Walls | mistybeaches: fuuuuuuuuuEat Pray BlogB A C .Believe ✝I wish I had an oceanFacebookTumblrReisebericht USA ? Teil 1 ? Route66 - Fotograf Maik BlumeTumblr

Hva er dine sommerplaner?

 Bowling

Heei! Idag har jeg vært med klassen på bowling, tenk at dette er siste gang vi går på bowling sammen. Skole dagen var også ganske grei idag, så alt i alt har denne dagen vært ganske bra!


Frisør, før og etter

Idag klippet jeg og Magnus Tom Eivind. Først etter en liten stund visste jeg ikke hva jeg skulle gjøre. Det så jo helt rart ut. Men etter en stund og fant vi ut hvordan vi skulle gjøre det og synes det ble veldig fint jeg!

 

Før:

Etter:


Tycks?

-AnnaLykkerus

Gårsdagen var super! Jeg hadde prøvemuntligen i matte, jeg var den siste som skulle ha fremføringen. Vi var ca.40 min forsinket og lærerene var rastløse og ville hjem. Da jeg hadde hatt presentasjonen spurte de meg om masse spørsmål og jeg var nesten helt sikker på at jeg skulle få en 4, men det er jo bra til å være meg. Matte er ikke noe som ligger naturlig for meg. Men da en av de strengeste lærerene sier at din presentasjon var den beste de hadde sett og sier at jeg selv kan få velge karakteren. Trodde først de bare tullet med meg, haha. Ble så sinnsykt glad! Da mamma kom hjem fikk jeg neglelakken på bildet under fra Deborah Lippman, "happy birthday" som jeg har ønsket meg lenge. Senere på dagen var jeg med Anna og Tonje, før vi hadde en koselig kveld opp hos Tonje med mange fine folk! Idag har jeg vært med Tonje og pyntet pepperkake hus(kirke, haha) og vært med enda flere fine folk.

Har dere hatt prøvemuntlig?

-AnnaPremiere

Nå har jeg kommet meg hjem fra generalprøven. Det gikk egentlig ganske bra. Vi har det i hvertfall utrolig morsomt vi som er med! Senere i dag har vi premiere og etter premieren har vi premierfest så det blir nok en utrolig gøy kveld! 

-AnnaTUSikal øving

Har øvd på TUSikalen i hele dag. Slitsomt, men utrolig gøy! I morgen har vi en siste gjennomgang før vi skal ha en general prøve og premiere ut på kvelden. Vi har forestillinger på onsdag og torsdag også å jeg tror det kommer til å bli ganske bra!

-Annabday party
Du er alt for fin!


Bursdag til tom eivind igår. Kjekk kveld med fine venner. 

-AnnaCupcakes

I dag etter skolen gikk jeg og vil til butikken og handlet inn muffins mix og laget skikkelig tradisjonele, Amerikanske, cupcakes! 

Vi laget en til hver til folka i klassen og skal spare resten til jentekveld i morgen!

Etter vi laget cupcakes dro vi opp til Vilde og spiste middag så gikk vi på stadion for å spille kamp mot Vardeneset. Vi tapte 1-0 men jente gjorde en utrolig bra insats og vi hadde mange bra sjangser til å ta dem igjen!

Skal også prøve å få lastet opp en vlog til dere! Veldig lenge siden jeg hadde en sist. Så vi filmet litt i dag og lagde en liten film.

Gled dere!

-Anna<3Sirdalen

Heia! Har nettopp kommet hjem fra skolen å tenkte jeg skulle legge ut ett par av bildene vi tok i helga. 

Var litt dårlig vær så vi var for det meste inne men vi jentene hadde det utrolig morsomt, med mat og snacks og spill, dans og sang! Utrolig mye morsomt man kan finne på!


Vilde og Lisa


Mona var utrolig stolt over kjøttdeigen sin!


Anna og meg!


Søte Mona og søte Vilde!


Vilde og Karen danser til Bounce!

 

Utrolig morsom kveld!

 

-Anna<3Rått og råde

Jeg var jo på Rått og råde i dag sammen med, Vilde, Vegard, Vivian, Tonje, Karen, Alex og Cecilie men traff en del kjente der også!

50 cent var utrolig bra, og Robyn var bare helt fantastsik! De lagde utrolig mye liv og begge to sang utrolig bra live , jeg var skikkelig imponert over begge to!  Utrolig bra arrangment og det var helt sinnsykt masse mennesker der og stemningen var på topp!

Det var en utrolig gøy kveld, men jeg har bare ett par mobilbilder jeg tok der men det får være bra nok!

Skal nokk på en slik festival igjen for å si det slik! Til helga blir jeg med Vilde på hytta i Sirdalen, blir utrolig koselig, gleder meg mye til det!


Alex, Tonje, Vegard, Vilde, Cecilie og meg! Herlig gjeng!
Vilde, Vivian og Karen under Robyn konserten!♥ ROBYN-Anna <3Life's great with a friend like youNå drar jeg på Rått og Råde med en god gjeng! Blir utrolig gøy, spessielt å se Robyn, 50 cent og Kelis skal også opptre og ett par mindre band. Legger ut bilder og slikt når jeg kommer hjem!

Hva synes dere om bilde?

-Anna<3Videoblogg?

Hallais!

Idag laget jeg en videoblogg, eller sminkevideo er vel kanskje mer riktig. Men jeg var ikke så veldig fotogen. Men så tenkte jeg drit i det jeg skal jo ta det på sånn rask effekt uansett. Men så fant jeg ikke denne effekten i moviemaker så det ble ingen film på dere idag.. Men kanske imorgen? Vi får se hvor bra matteprøven går og hvor fort ferdig jeg er med den. For og si det sånn er ikke matte mitt sterkeste fag, hater det, kan ikke, vil ikke...
Men nå skal jeg ta på meg fotball klærnene mine og være litt sporty!


 Liker du matte?

-Anna<3Great night!

Hadde en utrolig gøy kveld på lørdag og tror at alle storkoste seg! 

Ble en god del dansing og musikk og den samme gode gjengen som alltiids:-D


Julie, Anna og Tonje.

Mariann pena!

Fantastiske Julie!

Vilde og Magnus!

Tok ikke så mange bilder, men men!

-Anna<3

 


You don't marry someone you can live with - you marry the person who you cannot live without

Heisann! På lørdag feiret jeg og Tonje bursdagen vår og i tillegg var vi i bryllup.
Var utrolig fint, diskré, bryllup. Nydelig brud. 

Her har dere litt bilder før bryllupet! Enjoy!


Kjole fra bikbok, sko fra DNABestie ♥

-Anna<3


  

Les mer i arkivet » Juni 2012 » Mai 2012 » April 2012
hits