Anna - Foto.Mote.Hverdag.Meg
Watermelon brightens my day

Igår reiste jeg ned på hytta med pappa. Har en stil jeg må levere inn innen i dag og en prøve i naturfag på mandag, jeg håper å få en høy karakter på. Da er det bedre å være på hytta enn å være hjemme. Når jeg er hjemme utsetter jeg alt og til slutt er fristen der og jeg må stresse med alt på søndagen, haha. Nå skal vi snart grille! Håper dere har en like fin dag som vi har idag!

Happy birthday to me!

Heisann! Idag er jeg 16 år!! Synes egentlig det å være 15 var veldig greit jeg, når man blir 16 blir man liksom litt voksen. Okei, ikke helt voksen, men dere skjønner. Men nå kan jeg øvelseskjøre lovlig, haha og jeg kan kjøre moped, jeey. Ble vekket med kake, sang og presanger på sengen idag, været var nydelig og jeg har vært ute hele dagen. Jeg har spist masse kaker og god mat. Var ute en tur med pappa og kjørte bil ute på vegen på lista idag, stolt moment. Eneste bildet jeg har av meg selv idag er dette haha!

Planen var å legge ut mange bilder av kaker jeg har spist idag, men så er ikke internettet så bra her. Så dette var de eneste jeg fikk til å laste opp.

Ha en super kveld videre det skal jeg!Påskemorgen

Idag er det påskeaften!Idag ble jeg vekket i 8 tiden, fordi påskeharen hadde vert på besøk og fordi vi skulle spise frokost før mormor dro hjem. Ute i hagen på hytta lå påskeegget mitt med det nye i og påskegodt. Ble med mamma til Lyngdal for å slippe mormor av ved bussen tilbake til Stavanger. Vi gikk rundt og kikket litt i Lyngdal før vi tok turen til hytta igjen. Resten av dagen har gått til å kose meg med det nye og å spise snop ute i solen. Er så herlig med fint vær! Er virkelig ikke klar for skole om noen dager, er jo nettopp komt inn i feriemoduset. 

Idag er min siste dag som 15åring, imorgen blir jeg 16, jeey!

 Windy lindesnes


Heia bloggæn! Hiver bare inne ett kjapt innlegg, før jeg tar turen opp til Anna igjen. Er veldig herlig å ha hytte ved siden av en av mine beste venner! Var forresten en tur til Lindesnes fyr idag med familien. Fikk tatt litt bilder som jeg kan dele med dere når jeg kommer hjem!

Hva har dere gjort så langt i ferien?

 Gratulerer med dagen!

Gratulerer med dagen, verdens beste bror! Idag er du endelig tenåring! 


Hyttelivet

Heisann! Idag har været vært nydelid på sørlandet. Derfor ble vi en stund på hytta, før vi tok turen hjem. Dagen min har for det meste gått til å spise mat, eller is, kake, snop og chips. Jaja, er man på hytta får man lv til å spise hva man vil. Vi har også satt ut båten til meg og broren min, så får vi se om vi får kjøre noen turer i påsken!-Anna

Les mer i arkivet » Juni 2012 » Mai 2012 » April 2012
hits