Anna - Foto.Mote.Hverdag.Meg
Innkjøp

Var som sagt i byen med mamma på lørdag, kjøpte noen småting som er greie å ha med seg på ferie. En lang, går kjole (sist outfit), ett par runde briller fra Withney Port sin kolleksjon for Bik Bok, elsket disse, og det siste jeg kjøpte med meg er en "bluse" eller mer som en vest, men den kan jeg vise dere senere, prøver å spare den til jeg reiser, haha.

 Fargeklatt

I'm in love. Elsker dette skjørtet, klarte ikke motstå fristelsen igår. De har det i en annen farge også, så kan være jeg må kjøpe det også. Elsker hvordan det er kuttet og elsker fargene. Det er litt gjennomsiktig og litt vel kort på sidene, (er egentlig strandskjørt), så jeg må nokk bruke en hipster eller noe under. Men tenkt til sommeren og fint vær, gleder meg!Hm/Lily-Flame/Canon/Elle/MonkiiLulu'sMin nye lommebok/clutch fra lulu's. Kjøpte den i Lyngdal på hos Lisbeth, en butikk som har kjempe masse fint! 

Har ikke hatt så mange ideer til bloggen i det siste, så hvis dere har noen ønsker er det bare å si ifra!

-AnnaJeffrey Campbell Lita

God morgen!

Dette innlegget er skrevet igår før jeg la meg så vet dere det. Orker virkelig ikke våkne opp og skru på dataen før jeg drar meg til skolen. Men tenkte å poste ett innlegg for de syke der ute, så de har noe å lese på mens de ligger hjemme hele dagen. Igår fikk jeg skoene mine som jeg har ventet så lenge på. Har ligget å sett på dem i måneder og spart opp til dem. Fikk til slutt inngått en avtale med mamma og pappa om å tjene noe her hjemme så jeg slapp å betale hele skoen selv. Sparer til sommeren og shopping i usa så vil helst bruke minst mulig penger, andre som er som meg? Idag går jeg vel med skoene og kanskje shortsen jeg også hentet på posten idag. Ahh, gleder meg. Dagen idag går til skole og jobb som alle onsdager og kanskje litt mer 90210, er helt hektet. Vet ikke hva det er men er så trøtt etter jobb at alt som frister er å se 90210 til jeg sovner. 

Tycks?

-AnnaJeffrey Cambell is the god of shoes
Ja, så får vi se om quoten i overskriften er riktig. Klikket nettopp disse herlighetene hjem. 

Idag har jeg bare slappet av slik det skal gjøres når man er på hytta. Så får vi snakkes når jeg kommer hjem imorgen!

-AnnaHytta/Kristiansand

Long time. Hadde med meg kameraet, lader( batteriet var dødt) og stativ, og begynte turen ned til hytta. Alt var helt perfekt og jeg hadde planer om å ta med kameraet til Kristiansand dagen etter. Men laderen jeg hadde tatt med var vist laderen til det gamle kameraet mitt, så da var den planen borte. Det er derfor jeg ikke har blogget siden Torsdag, så vet dere det.

Denne helgen har gått til Sex and the City (utrolig bra tidsfordriv i bilen), mat, shopping og soving. Var en tur til Kristiansand og shoppet litt. Den helgen kameraet er tomt for strøm er jo akkuratt den helgen du trenger det mest, selvfølgelig. Denne helgen har det vært så utrolig mange fine himler, hele dagene har himmelen hatt noen utrolig fine farger. Fra blåtoner, til rosa og gule. Jaja, det kommer vel flere av dem.

Her er de to buksene jeg kjøpte i Kristiansand.


//Bukser, BikBok 

-AnnaPeach Maxi Skirt

Elsker dette skjørtet, planen var egentlig å spare penger da jeg var i byen. Men så var jo dette på salg da. Var usikker i begynnelsen men angrer ikke i det hele tatt!

-Annaen smart måte å organisere sminkekoster

Har lenge tenkt på å ha kostene mine i en krukke med "stener" eller noe slik at de ikke tar så mye plass i sminkevesken. Igår kom mamma hjem med denne, wihu!-AnnaJenny Skavland for BikBok

Heisann! Dagen idag begynte med TUSikal øving med 10klasse på skolen. Vi hadde øving hele dagen og fikk satt opp scenen og slikt. Endelig er vi på det kjekkeste stadiet i en oppsetning. Imorgen skal vi øve med bandet på sangene og dansere tror jeg, gleder meg! Etter skolen gikk jeg hjem og slappet litt av før jeg skulle ned på fotballtrening. Den gikk jo fin den, hehe. Så når jeg kom hjem var jeg en tur på kvadrat og ikea med mamma og pappa. Måtte nemlig ha en jakke og sko fra Jenny Skavlands kolleksjon, så da brukte jeg opp resten av lønnen min her. Brukte opp nesten alt på bursdags og farsdags gave til pappa, hvor snill datter jeg er? Var utrolig mye fint i kolleksjonen synes jeg, når  jeg får lønn håper jeg den ene svarte blusen enda er inne, må bare vente til 1 desember, haha. Men ble veldig glad over kjøpene mine da. Men da jeg kom på bikbok var bare jakken der i M og L.  Så da tenkte jeg at medium var okei og skulle til å kjøpe den. Da ei av jentene som jobbet kom bort og spurte om jeg ikke ville prøve hennes i XS så kunne de ringe til byen og spørre om de hadde mer igjen, så det gjorde jeg. Men den var litt kort så jeg fikk prøve hun andre jenta som jobbet der sin i S og den passet perfekt. Men den hadde de ikke inne da i Small i byen eller noe. Så sa hun at jeg kunne få kjøpe hennes istedenfor, ble superglad. Slike jenter er det som får meg til å smile i hverdagen, hahah. Kan ikke få takke henne nokk, høres kanskje rart ut for en jakke. Men hun gav meg jo hennes så hun ikke hadde. Haha, tusen takk til henne!<3

Fine kinderegg jakken.  Hehe, ikke tenkt på hvordan jeg ser ut her:-P

Ta av ermene av jakken så blir det en vest.

Og snur du den rundt blir det en dongrivest med pelsegreiene inne i vesten.

Og skoene da, jeffrey campbell lignende sko, men mye billigere!

L.O.V.E T.H.E.S.E.B.U.Y.S

Vad tycks?

-Anna


 

 Some new pieces to my room

Var jo ute med mamma på kvadrat og litt sånt så da kjøpte jeg meg noen ting til rommet, synes det er så kjedelig der, så ville ha noen nye ting. 

-Anna<3Mine nyeste innkjøp

Ja som dere sikkert har merket har jeg prioritert litt andre ting enn bloggen i det siste. Jeg vil jo nyte sommerværet og være ute med venner istedenfor å sitte inne på dataen. Men jeg kommer nok til å blogge litt nå om hva som skjer med meg fremover, hehe. Igår kom jeg hjem fra farmor og farfar, reiste med tante og søskenbarnet mitt til sommerhuset deres. Kjempekoselig! Igår når jeg kom hjem var jeg med Heidi, vi bare gikk rundt om kring for å finne noen å være med, vi ringte en kompis som sa at han og noen andre skulle på kino nå. Så vi hoppet på bussen ut til byen på nærmeste buss stopp og rakk akkuratt filmen, kom inn i salen rett før reklamen var ferdig, haha. Men til overskriften, jeg tenkte å vise dere noen av innkjøpene jeg har gjort nå i sommerferien! 


//Bik Bok//


//Bik Bok//


//Bik Bok//


//Bik Bok//


//Bik Bok//


//Gina Tricot//


//H&M//


//Cubus//

Likte du noen av innkjøpene?

-Anna<3Les mer i arkivet » Juni 2012 » Mai 2012 » April 2012
hits