Anna - Foto.Mote.Hverdag.Meg
Frem til Onsdag

Hei! Planen var egentlig at dette iinnlegget skulle inneholde bilder fra søndagen min i Paris. Men så har det seg slik at blogg.no ble litt syk idag, så bildeopplaseren funket ikke. Men det stopper ikke meg. Tenkte da jeg kunne fortelle litt om uken så langt, så legger jeg ved litt instagram bilder!

Mandag tok jeg og Vilde og reiste ut å tok bilder en times tid før vi tok bussen videre inn til byen. Vi møtte noen søte mennesker for å se "The Hungergame". Alle sier at den er så bra, men jeg så ikke helt det jeg. Det har kanskje med at jeg hater den typen filme. Jeg har aldri likt Harry Potter eller Twilight, som er litt i samme duren. Men det var da koselig å se film med venner da!

Igår var jo bare været helt fantastisk! Jeg og Vilde tok sykkele/rulleskøytene fatt og tok oss en liten tur.

Idag har jeg vært på jobb, noe som er ganske likt hver gang, så har ikke så mye å si om det. Nå gleder jeg meg bare utrolig mye til Påske ferien. Kjenner at jeg virkelig trenger en uke på hytta.

Er det noe dere vil lese om foresten?

-Anna 11/11.11 in instagram


På vei til skolææn.Vi hadde heldag i engelsk idag så kom hjem litt tidlig, så da brukte jeg sjangsen til å komme meg tidlig på jobb.


Thumbs up for working girls!

Så gikk vi ned til vegard og koste litt med katten hans. Hater egentlig katter, men denne var faktisk super søt.

Så spiste vi litt chips og dipp.

Vilde skulle sove hos meg så vi gikk hjem.

Så nå sier vi bare smile til verden og ha en fin kveld.

-Anna

Les mer i arkivet » Juni 2012 » Mai 2012 » April 2012
hits