Anna - Foto.Mote.Hverdag.Meg
En ganske kul konkurranse

Heisann!

Er ikke så mye å gjøre på her på hytta om kvelden så jeg søkte litt rundt og leste litt random blogger og så kome jeg over denne konkurransen hvor du kan vinne en goodiebag med utrolig mye kult oppi. Masse pleie til neglene, lipgloss, smykke, og eye make up remover med merker som dior, depend, Sans Soucis og VeVay. Pleier som regel ikke å poste innlegg om konkurranser men synes denne konkurransen fortjente og bli postet på blogger rundt om kring siden hun har lagt så mye i konkurransen med så mange gode produkter. At hun fortjener litt reklame på andre blogger. Så meld dere på dere også hvis dere har blogg. Fordi denne konkurransen er bare for de som har blogger og det forstår jeg godt siden hun vil jo at mange skal skrive om det på sin blogg sånn at mange melder seg på konkurransen, det er jo da det er kjekkest og trekke vinnere og slikt. Du skriver ett innlegg om konkurransen, så må du bare legge henne til på bloglovin' og kommentere kontaktinfo i kommentarfeltet hennes. Kjempe enkelt! Så for å komme til konkurransen klikker du bare på bildet her:
 

eller kopierer denne linken her http://mytreasures.blogg.no/1300047304_ny_konkurranse_vinn_s.html (tror du kan trykke på den også så kommer du inn på bloggen.)

Så håper jeg du melder deg på du også så får vi se hvem som vinner!

-Anna<3 Vinnerne av figurstrikk konkurransen!

De som har vunnet kan bare skrive en mail til meg eller e-post  adressen sin i kommentarfeltet så kontakter jeg de! :)

-Anna<3Konkurranse, vinn figurstrikker!

Heisann!

Dere så kanskje at jeg fikk en pakke før helgen. Og mange trodde at jeg hadde en konkurranse i det innlegget med at dere skulle gjette hva det var i pakken men det var det ikke altså. Men før konkurransen vil jeg bare si litt om strikkene, jeg ventet først 2 uker på dem. Så jeg sendte en mail og fikk vite at det hadde blitt krøll i systemet, så jeg skulle få 2 ekstra pakker i posten. Det synes jeg er bra service og etter det kom de 2 dager etter mailen. Synes det er bra at de sa ifra og la til to pakker og sendte dem så fort de kunne. Strikkene tåler ganske mye til og være gummistrikker som er ganske tynne så det er jo bra. Men tilbake til konkurransen.

Alt dere trenger å gjøre er å komentere nede i kommentarfeltet at dere er med, dere kan også kommentere litt rundt omkring på blogger der dere skriver at jeg har konkurranser, da kan dere gjerne skrive det i kommentarfeltet så jeg ser hvem som kanksje har gjort det. Trekker 5 vinnere som vinner hver sin pakke med figrurstrikker som jeg har fått sponset fra www.figurstrikk.no.Har lagt to og to pakker sammen slik at du får av hver type figurer av 2 pakker istedenfor 2 av same figur i en pakke! Så bare kommenter at dere er med og jeg trekker en vinner i løpet av uken tror jeg!
Tror jeg trekker en vinner i en video! :)

Hello Kitty pakke

Justin Bieber pakke!


Blir du med?

-Anna<3

Les mer i arkivet » Juni 2012 » Mai 2012 » April 2012
hits