Anna - Foto.Mote.Hverdag.Meg
Monday

Idag er det mandag, den kjedeligste dagen i uka. Hodet mitt er helt tomt har ikke noe å blogge om, hehe. Så, ja senere skal jeg bade med Anna, det var det kjedelig dag idag har ikke noe spessielt og dele med dere:P
Tumblr_les5yvqm9k1qdipvno1_400_large

-Anna<3Stay tuned!

Hei alle sammen!

Dere må begynne å følge med på bloggen min nå, er ikke så lenge til det kommer en liten overaskelse til dere!

 Ett bilde sier mer enn tusen ord, er det ikke det de sier?

-Anna<3


A simple picture

"Sometimes the heart sees what is invisible to the eye."

 

 

 

 tok noen bilder av himlen i sted, ble ikke så veldig fornøy med dem menmen!

hva synes du?

 

-VildeNy header, hva synes du?Har laget meg en ny header, ble litt lei av den gamle har hatt den litt lenge nå. Så fikk jeg en header av ei jente som heter Milla! Den var kjempefin, se den her den var kjempefin skal gjerne bruke den om en liten stund men jeg hadde allerede laget denne først så har denne litt og bytter til den andre litt senere tror jeg!

Nå kommer snart mamma hjem så skal vi dra en tur til byen. Får se om jeg får kjøpt meg noe nytt!
Også i natt våknet jeg i 3 tiden av at jeg frøs så sykt. Så fant jeg ut at jeg hadde feber... Men jeg gikk på skolen idag uansett, hadde 38,3 i feber så der er jo ikke så mye og så tok jeg en ibux. Så nå føler jeg meg mye bedre!

Hva har du gjort idag, eller hva skal du gjøre?

BTW: Det kommer noen innlegg fra Vilde også her iblandt nå og fremmover siden hun har lyst og blogge men har ikke tid til sin egen blogg! :)

-Anna<3BIKINIFAVORITTER/gjesteinnlegg

Hei alle sammen! Vilde her og blogger litt for Anna! Anna skrev jo tidligere på bloggen at hun skulle trene for å komme i "bikiniform", noe som hun er alerede og tenkte å vise dere noen av våre bikinifavoritter til sommeren!


// hm - elsker toppen!


// hm - elsker de åpne feltene på enden av toppen og underdelen!


//hm - elsker mønsteret og detaljene!


// victoria secret - elsker hjertedetaljene!

 

- vilde!


Likte du disse bikiniene?

 

 Der sklei jeg ut

Ja, skulle jo begynne og trene mandag-torsdag nå og bare spise usunne ting i helgene og gjett hva?
Nå sitter jeg og spise sjokolade mousse! Så flik er jeg hahah, er du også slik, at du aldri klarer og holde deg for sånne gode ting? Jeg elsker sjokolade, tror jeg har blitt sjokoman... Jaja, treningen skal jeg hvertfall holde!
Skal svømme med noen av mine beste venner idag, Anna,Vilde og Tonje! Blir ikke alltdi så mase svømming men koselig er det hvertfall!

Får ikke håpe jeg ender opp slik istedenfor...:P

-Anna<3Bilder fra photoshoot i desember


Hvis dere har lest bloggen min i desember vet dere sikkert at jeg jobbet som fotograf i en uke i og med at vi hadde yrkesuke på skolen. Så jeg fikk være med på litt av hvert og en av de siste dagene fikk jeg bli tatt bilder av og være "model"jeg skulle vise bildene for lenge siden men jeg tenkte jeg skulle redigere de først og sånt men det ble liksom aldri så her er bildene, viser hver av stilene/de forskjellige stillingene og de fineste av hver stil.De siste bildene, med den svarte kjolen er med ballkjolen min(A)

-Anna<3

 Fake Tommy Life blogg, som dere sikkert vet fra før...

 

Er du en leser av "Tommylife" bloggen?
Her har vi sannheten!Hør Inger/Vicy synge her : http://www.youtube.com/watch?v=MhQJwmf121A&feature=player_embedded

bilde
Og her er den virkelige "Tommy". Altså Bjørnar Løberg. Var programleder i julemorgen for noen år siden.

Godt spilt, jeg gikk faktisk på den i starten...Etterhvert ble jeg i tvil, haha...

-Anna<3My day

Ble ikke noe trening på meg idag nei, er ganske dårlig på det der. Men jeg gikk ut med Heidi, hu skulle passe to søte unger som heter Iben og Arn de er så søte. Vi var først i en av barnehagene her jeg bor og så kom Anna og Karen. Etter en liten stund begynte, så det ut som om det skulle begynne og regne så vi gikk hjem til Iben og Arn og vaar oppe i loft stuen deres. Der så vi film og lekte litt med dem. Nå skal jeg snart være med Vilde tror jeg, så vi får se hva som skjer. Vi har prøve i Engelsk imorgen men jeg vet ikke helt hva vi skal gjøre har ikke fått så masse beskjeder før på fredag men det går nok bra..

Har ingen bilder og vise så, jaaa, soryy ;)


Bildet er fra arkivet, var faktisk kjempefint vær idag ikke slik som på dette bildet!

-Anna<3Gidder jeg og trene?

Heisann!

Tror jeg skal trene litt nå jeg trenger det virkelig, skal komme i bikiniform vet dere! Haha, ja det tenkte jeg hvertfall at jeg skal gjøre nå så skal jeg ta meg en lang dusj og stelle meg så får jeg se hva jeg gjør etter det, hvem vet? Igår var jeg hos Lena, der tok vi en del bilder med lengre lukkertid eller hva det heter får se om jeg får lagt dem ut litt senere siden jeg har ikke fått bildene av henne enda ;-)

Bildet er tatt fra www.Annais.blogg.no siden jeg ikke har bilder og det var det samme vi gjorde og siden jeg heter Anna, hihi!

Hva skal du gjøre idag?

-Anna<3The united states of America


Disse har jeg tenkt og kjøpe meg til våren/sommeren!
Har fått sansen for USA mønster på overdeler!
Hva synes du hot or not?

-Anna<3Easy-A med jentene idag

Nå skal jeg snart springe ned til bussen, må alltid springe til den fordi jeg er for sen men så kommer den alltid for sent selv så står jeg der anpusten og venter i det kalde været. Men idag, idag skal jeg ikke springe til den idag forandres det, haha poetisk. Nå kommer Tonje om en liten stund så går vi ned til bussen og møter de andre på bussen. Så skal vi spise og se Easy-A på kino. Har troen på at det er en veldig kjekk film!Webcamera bilde, weee!

-Anna<3Dagen igår

Igår etter skolen gikk jeg og noen venner ned til pizzabakeren for og spise pizza. Der satt vi og snakket en stund før vi gikk opp til hallen og så når Tonje trente håndball, og snakket enda mer etterpå gikk vi til shellen for å kjøpe sillybandz til Vilde men de hadde ikke. Så skulle vi til kirken på sånn konf opplegg. Der vi skal lage en musikal men jeg har sunget så mye i kirken nå synes jeg at jeg orket ikke og stresse med sånt en gang til så jeg, Anna og Oline gikk på bakegruppa, kiunne velge mellom sang,dans,drama,lyd,kamera og film og band tror jeg. Kjekt innlegg her ja! Men følg med på bloggen nå kommer snart en liten overaskelse til dere!


Søte hunden vi traff i hallen og vildus<3

Anna<3

Oline<3
Idag har jeg vært med Vilde og gjort lekser.. Får se om jeg gjør noe senere.

Hva gjorde du igår eller hva har du gjort igår?

-Anna<3A leopard


Heisann!

I helgen var jeg i en bursdag til ei veninne som heter Vivian. Temaet var og kle seg ut som noe på den første bokstaven i navnet ditt. Siden det er litt vanskelig og finne på noe på A så var det lov og ha på engelsk og jeg fikk lov til og sette A foran slik som A dog og A leopard. Så det ble til at jeg var a leopard. Bursdagen var kjempe kjekk, vi hadde sjokoladefontener, snakket og hadde det kjempe koselig. Tror alle koste seg kjempe mye det gjorde vertfall jeg!
Slik så jeg ut:

Har ikke bilde av hele antrekket her men her er hvertfall øyenskyggen jeg hadde "leopardmønster"

Vilde = Veiarbeider


Vilde og Tonje = "Tarsan si dama"

Victoria = Vill bjørn

Heidi = Hushjelp
Emilie = Engel


Det var vertfall en kjempe kjekk bursdag syne jeg!

-Anna<3

 hello everyone

HEHEHE, eg har hacka meg innpå bloggen te anna siden kver gang eg går innpå så ser eg det sama innlegge som eg såg for lenge siden! tenkte eg skolle blogge litt for dokk lesere liksom siden eg e ein så gode venn liksom

jaja, anna å tonje lage mad men eg gidde kje å ver me eg hehe

eg e sykt flinke i dette her asså, må jo nesten få min egen blogg ja ja eg vetkje heilt ka eg ska skriva her egentlig men men.'

ja vett dokk syns eg e sykt kule å då kan me jo egneltig snakka om meg då ♥♥

eg hette vilde

eg e drid kule

eg e bare drid kule egenli

hehe

bilde av meg♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

ååå så fine <3<33<3<Spørrerunde?

Heisann!

Har et spørsmål til dere. Vil dere at jeg skal ha en SpørreRunde?
Gidder liksom ikke ha en hvis jeg ikke får inn spørsmål, så hvis  jeg har en spørrerunde spør dere om det dere lurer på da? Svar ja eller nei i kommentarfeltet er så maaange lesere som ikke gidder og kommentere:-P-Anna<3Fotball

Ja, jeg går faktisk på fotball. Haha, du hadde kanskje ikke sett for deg meg i fotballdrakt. Ikke jeg heller før rett før juleferien. Kan jo ikke akkuratt si at jeg er noe naturtalent heller! Men vi får krysse fingrene på at jeg blir bedre etterhvert. Haha, når jeg kommer på lagene i fotball synes jeg synd på de jeg er på lag med siden de nesten spiller med en mindre spiller på laget siden jeg ikke helt vet hva jeg skal gjøre og hvordan man gjør det, hihi, så flink er jeg!

Tumblr_lemib2hsjn1qcqam7o1_500_large

Er vel kanskje litt litt dette bildet, jeg er da ballerinaen som ikke vet helt hva hu har og gjøre på banen.
Men alle vennene mine spiller så det er jo bedre og være med og ikke lone hele dagen hjemme alene!Så nå må jeg skifte til fotballklærne!

Cya!

Går du på fotball?

-Anna<3Oilers kamp

Heisann!

Idag har jeg vært på oilerskamp med klassen, dette var fordi vi hadde noen på skolen vår som hadde et foredrag om "behold korken på" så innviterte de hele trinnet på neste hjemmekampen sin som var idag. Så vi tok bussen ut og så på kampen. De vant 3-1 sant? Tror det hvertfall, jo det var det. hehe. Det var gøy helt til midten av andre runde så da satt jeg og Tonje oss ned på tribunen og bare chillet litt, vi måtte stå ser dere og vi blir jo ganske trøtte i beina av og stå så lenge. hahaha. Men her har dere noen bilder:

Meg, og Tonje<3

Vikki og Vivian<3

Vivian og Emilie<3

Tonje og Tom Eivind<3

Var dere på Oilerskampen idag?

-Anna<3...

Fant ikke på noen overskrift akkuratt nå men nå skal jeg snart spise nachos og så skal jeg gå ut og være med Tonje og Emilie, kjekt for dere og vite. Jeg vet!
Nachos1_112968711_large

Hva skal du i kveld?

-Anna<3Outfit 07.01.2011

Første outfit i 2011 kommer her :
Topp Vivikes? eller?
Buske Nudie Jeans
Klokke CMYK

-Anna<3Noe dere vil lese om?

Heisann!

Jeg har ikke så mye og blogge om for tiden så komenter nedenfor om hva dere vil lese mer om og slikt, skal få prøvd og få ta noen outfit bilder fremover men får se hva jeg får til. Så komenter nedenfor om hva du vil lese om. Husk at jo mer folk og ting som blir kommentert jo mer innlegg blir det. So it's up to you guys :)
3821074361_f0b1abf612_large

Så hva vil du lese mer om?

-Anna<3Salg på Gina Tricot

Idag reiste jeg, Vilde og Tonje til Madla Amfi rett etter skolen. Jeg skulle bytte ei klokke og en genser der. Men det ble jo til at vi gikk og kikket litt på salget på Gina Tricot og Bik Bok. Jeg fant ingen ting på Bik Bok men jeg fant 3 ting på gina til bare 50kr. per stk. til sammen ca. 150 kr. Det er jo nesten hva det koster med en av tingene til vanlig. Jeg kjøpte da 2 skjørt og en singlet. Er kjempe fornøyd. Men en ting er at jeg ikke kan vise bilder av det jeg kjøpte siden mamma har reist til Argentina med jobben sin og hun har tatt med kameraet og på webcamera bildene ser du så vidt hva som er på bildet, men jeg kan kanskje vise dere en annen dag. Nå skal jeg snart ned me Anna og bade eller svømme får se om det blir mer treningsfyllt denne gangen. hihi. Sist gang ble det helt svart i rommet da vi badet helt helt mørkt! Vi tror det er fordi vi ikke var i bevegelse men ikke vet jeg. Så det er det jeg har gjort til nå idag da. Får se om det blir lagt ut  noen flere bilder senere, see ya!

Tumblr_lcvjo7jrbk1qd6t8yo1_500_large

Har du funnet noe på salget?

-Anna<3Things I would like to have from BikBok and Gina Tricot
What do you think?

-Anna<3MOBILEN MIN....

Idag gikk hele klassen i hallen, fordi imorgen skal vi ha framføring i kreaktiv dans i gymmen. Det gikk helt fint og vi lærte guttene det de skulle være med på og lærte dem tellingene og slikt. Men da de hadde gått skulle jeg og Vivian lage vår dans ferdig, men da klikket mobilen min. Den ville ikke gå i dvalemodus eller gå tilbake når jeg trykket på den knappen nede i midten(det er en iphone). Så vi måtte bare gå hjem så skulle Vivian lage ferdig det siste og bare lære det til meg imorgen. Håper det går bra da. Nå nettopp så jeg på google at hvis den klikker slik kan jeg holde inne dvalemodusknappen og hjemknappen så skal den gå av og det gjorde den men nå vil den ikke på igjen.. Så nå skal pappa prøve og restarte hele mobilen min. Mårru,så mårru :)
Tumblr_ldplvnyd9p1qdbbywo1_500_large

Har du iphone som har klikket en gang?

Hvet du hvordan jeg kan få den til livet igjen?

-Anna<3YESTERDAY

Igår var jeg med Anna, Tonje og Vilde. Vi var hos Anna og tok bilder og filmet oss selv på facebook, hihi. Så ble jeg med Vilde hjem fordi vi skulle hente svømmetøy og møte Anna på faren hennes sin jobb. Der har de nemlig et badebasseng som de som jobber der og familien kan bruke når de vil. Så vi var der helt alene i badebassenget og bare snakket og svømte rundt, koselig!
10_124892173_large
That's me, I have coloured my hair! Haha, nei det er ikke meg www.weheartit.com

-Anna<3

Les mer i arkivet » Juni 2012 » Mai 2012 » April 2012
hits