Anna - Foto.Mote.Hverdag.Meg
Cup a cake and decorate it with frosting

Hallo søte cupcakes! 

Idag har jeg egentlig bare slappet av hjemme. Alle andre var på trening så hadde ikke så mye å gjøre på. Tok meg en liten joggetur, hentet to pakker på posten og laget cupcakes. Liker egentlig ikke cupcakes, synes de er litt for søte. Men disse var faktisk gode. Ja jeg vet, litt rart å kalle bloggen sin for cupacake når man ikke liker dem en gang. Men de er bare så herlige og det er gøy å lage dem. Nå skal jeg opp og sove ut, har vært så trøtt hele uken så trenger litt søvn til nok en dag med skole og jobb.-AnnaDior + Deborah Lippmann

Idag lakket jeg neglene mine, og siden jeg ikke har stort mye annet og blogge om tenkte jeg vise dere hvilke neglelakker jeg brukte og resultatet!

Step 1: Ett lag med Dior, Aloha 638

Step 2: Ett lag med Deborah Lippmann, Birthday PartyResultatet blir vel kanskje Hawaiian Birthday Party da, haha!

-AnnaKalde vinterdager

Heisann! 

Dagen idag har vært slapp. Vet ikke helt hvorfor men det kan ha vært noe med ett opplegg vi hadde på skolen idag. Det var noen politimenn som snakket om "Ikke kult å være død", tror de er rundt på alle skolene i rogaland eller noe? Der klarte jeg jo å felle noen tårer, klarer aldri å holde meg. Men der er vel bra, å være sårbar for andre? De snakket om en som hadde "ødelagt" livet sitt i en bilulykke og litt slikt. Resten av dagen har jeg jobbet, så nå er jeg trøtt og skal se litt mer 90210 før jeg skal spise så får jeg se hva jeg gjør etter det. 

Mørke og kalde vinterdager som dette det er da man gleder seg mest til de lyseste sommerdagene, kom fort vær så snill.

i'm really into you. (29.Jan) Google Image Result for http://1.bp.blogspot.com/-qwmVesA6MWU/Tez6hyU3XvI/AAAAAAAABZs/d6y_Tak6Ar8/s640/Vegas.jpg  nevada e arizona 

-AnnaFrisør, før og etter

Idag klippet jeg og Magnus Tom Eivind. Først etter en liten stund visste jeg ikke hva jeg skulle gjøre. Det så jo helt rart ut. Men etter en stund og fant vi ut hvordan vi skulle gjøre det og synes det ble veldig fint jeg!

 

Før:

Etter:


Tycks?

-AnnaPizza

Heisann! Idag har jeg vært i byen med Anna. Vi var rundt og kikket litt og fikk kjøpte meg ett skjørt, gleder meg til vår og sommer nå! Vi spiste som alltid på peppes, haha. Senere skal jeg ut med noen venner resten av kvelden.


-AnnaFotogenevennerergodeåha

Her er ett par bilder jeg og Vilde tok igår. Synes de ble dødskule!
Tycks?

-AnnaThose days

Idag har jeg den dagen da man ikke orker å kle seg eller noen ting. Har vært slapp i kroppen i ett par dager og idag følte jeg meg ikke noe bra i det hele tatt. Tett i nesen og sår hals og ikke minst trøtt. Så dette har vært en slapp dag. Vilde var med meg hjem og vi gjorde lekser og spiste frukt og sjokolade. Disse dagene når man ikke ser ut noen som helst plass, passer det ikke med noe outfit bilder, haha.-AnnaBowling Monday

Ja, etter åpent hus på svithun gikk vi en gjeng på bowling. Kjempe gøy og jeg, ja hva kan man si... Jeg vant som alltid!

Ja, er man mester så er man mester.Nå skal jeg snart på st.Olav på åpent hus!

-AnnaBowling outfit


//Bluse, Monkii //Bukse, BikBok //Sko,BNA 

Up next, bowling bilder. Stay tuned, haha!

-AnnaÅpent hus og bowling

Heisann! Idag skal jeg på åpent hus på en vidergående skole. Etter det drar vi ett par venner på bowling, sykt lenge siden jeg har bowlet! 
Random bilde fra hytta i helgen.

-Anna

 Knitted and blazerTrodde jeg skulle på jobb idag, men hadde visst tatt feil dag, haha. Jaja, så fikk jeg vært med venner isteden! 

-AnnaLOOKBOOK.NU

Shorts From Coalnterryvintage.Com, Blouse From Romwe.Com, Vintage Blazer, Jeffrey Campbell Shoes From Lorisshoes.Com  Jeffrey Campbell Foxy Cheetah Platforms, Giordano Boyfriend Wool Sweater, Diy Feather NecklaceLace Shoulder Top From Www.Christeric.Com, Sneak Peek Destroyed Jeans, Jeffrey Campbell Clinic WedgesTfnc Shirt, Jeffrey Campbell Boots, Topshop Shorts, Alexander Wang BagForever 21 Hat, Causeway Mall Sweater, Levis Shorts, Mimi Boutique Necklace, Jeffrey Campbell ShoesZara Sequin Jacket 

 
Elsker denne nettsiden! Så utrolig mye inspirasjon, bare litt dumt at det ikke alltid står hvor plaggene er fra. Men denne siden er verdt en titt. Kan sitte i flere timer å bare kikke!

-AnnaJeffrey Cambell is the god of shoes
Ja, så får vi se om quoten i overskriften er riktig. Klikket nettopp disse herlighetene hjem. 

Idag har jeg bare slappet av slik det skal gjøres når man er på hytta. Så får vi snakkes når jeg kommer hjem imorgen!

-AnnaHyttetur med paps

Heisann! Lenge siden jeg har blogget nå, men jeg har vært på jobb tre dager denne uka, øvet på prøver og ikke gjort noe stort annet. Hadde RLE prøve idag, den gikk egentlig ganske bra etter min mening, så gjennstår det bare å se hva læreren synes! Nå er jeg på hytta med pappa, skal bare slappe helt av og bli klar til en ny skoleuke, og enda mer jobb.. Jaja, det blir alltid lommeboken min glad for!

Blogger fra mobilen så det funker ikke å legge inn bilder, men kommer nok tilbake imorgen. Har jo med kameraet og denne gangen rett lader også!

Natta da søte dere!

-Anna


This make me smile

-AnnaPastell dream

Pastell dream

-Anna
Printed T


Jess,jess, denne går jeg da med idag.

-AnnaHighwaisted jeans

Idag hadde jeg planer om å blogge noe bra, men slik ble det altså ikke. Hadde en utrolig gøy dag på skolen idag da,haha. Resten av dagen var jeg på jobb og etter det har jeg ikke følt meg helt i form. Så tror jeg legger meg nå, god natt søte lesere. Imorgen tror jeg det kommer noen bilder, planen er å ta bilder med Vildus. Vi trenger begge nye profilbilder og jeg kunne gjerne tenkt meg en ny header, begynner å bli litt lei. Men vi snakkes etter skjønnhets søvnen min! Tudeluu...

 

-Anna
 Hytta/Kristiansand

Long time. Hadde med meg kameraet, lader( batteriet var dødt) og stativ, og begynte turen ned til hytta. Alt var helt perfekt og jeg hadde planer om å ta med kameraet til Kristiansand dagen etter. Men laderen jeg hadde tatt med var vist laderen til det gamle kameraet mitt, så da var den planen borte. Det er derfor jeg ikke har blogget siden Torsdag, så vet dere det.

Denne helgen har gått til Sex and the City (utrolig bra tidsfordriv i bilen), mat, shopping og soving. Var en tur til Kristiansand og shoppet litt. Den helgen kameraet er tomt for strøm er jo akkuratt den helgen du trenger det mest, selvfølgelig. Denne helgen har det vært så utrolig mange fine himler, hele dagene har himmelen hatt noen utrolig fine farger. Fra blåtoner, til rosa og gule. Jaja, det kommer vel flere av dem.

Her er de to buksene jeg kjøpte i Kristiansand.


//Bukser, BikBok 

-AnnaMarine

Heei! Idag har jeg på meg dette antrekket. Elsker å bruke shorts så det er vel en bra ting i ved at vi ikke har snø. Vi har ikke hatt snø her i utenom ett par dager med snø som nesten ikke la seg på bakken en gang. Men det kommer vel, når man helst ikke vil ha det (som når vårmånedene kommer).


//Shorts, BikBok //Bluse, BikBok 

-AnnaSmokey eye tutorial

Slik! Nå har jeg lastet den opp 4 ganger. Først var det feil redigert, så var det feil med lyden (du hørte bakgrunns snakk) men nå er det så godt som det går. Ja, jeg vet at man hører litt stemmer i begynnelsen. Men nå orker jeg rett og slett ikke vente flere ganger. Tar jo utrolig lang tid å laste den opp, haha anyways enjoy!11.01.2012

Hei dere! Har hatt det ganske travelt i dag egentlig og kommer til å være ganske opptatt resten av dagen også. Jeg tar trafikalt grunnkurs nå og har vært på møte i dag rett etter skolen og så skal jeg på mørkekjøring nå snart.

Jeg har foresten laget en liten sminkevideo som jeg mest sannsynlig kommer til å legge ut så fort den er ute på youtube.
Stay tuned! 

Ha en fin onsdagskveld! 

-AnnaLinsene mineSiden noen spurte hvilke linser jeg bruker, kan jeg vel skrive det i ett innlegg. Kjøpte EFS18-135 mm når jeg kjøpte kamera huset. Byttet den i steden for å kjøpe den andre som er standarlinsen. 

Fikk også Canon Lens EF 50mm 1:1.8 til jul. Det er en portrettlinse og er veldig lett. Den veier nesten ingenting og siden den andre er ganske tung er det denne jeg drar med meg til byen og slikt. Den gir også veldig blurrete bakgrunn fordi den fokuserer bare på ett punkt av bildet.

Bruker også kamerastativ og selvutløserknapp (utrolig herlig og slippe å styre uten den) for de som lurer på det.

-AnnaBlack Blazer

Idag har jeg på meg blazeren jeg kjøpte igår. Jeg liker den kjempe godt, den er liksom ikke så stiv. Den er mer luftig og lett hvis dere skjønner.

Idag har jeg vært på skolen som vanlig, er ganske herlig på skolen for tiden. Har så mye motivasjon og det er ikke så mye press som jeg trodde det skulle bli, men det kommer vel når prøvene begynner. Ellers idag skal jeg på noe mørkekjøring eller noe med trafikalt grunnkurs, vi får nemlig ta kurset på skolen.//Blazer, H&M //Singlet, BikBok //Shorts, BikBok //Klokke, CMYK //Sko, Svarte boots fra Din Sko

-AnnaSennepsgul
Noen bilder Vilde tok av meg tidligere i høst!
Hva synes dere?


-AnnaName the store

Noen som spurte om jeg kunne legge ut hvor klærne var fra so here you goo!


Vilde //Jakke, ParaJumper //Skjorte, Gina Tricot //Bukse, BikBok //Genser, Gina Tricot //Støvler, Hunter
Anna //Jakke, BikBok //Bluse,Monki //Vest, TopShop // Skjerf, Beck Söndergaard //Bukse, DrDenim // Mobilveske, Steve Madden //Støvler, Hunter/JimmyChoo

 -AnnaPeppes date

Heisann søte lesere! 

Idag har jeg vært i byen med to av mine søteste venninner! Kjempe koselig. Vi var rundt å kikket litt i butikker og jeg fikk kjøpt meg en blazer. Etter litt shopping gikk vi som alltid på Peppes, det er så koselig der. Hele settingen er bare så koselig og maten er jo ikke minst utrolig god. 

Har blitt mange byturer i det siste, men det er så koselig.

-Anna

 Vinter minus snø

Nå er jeg hjemme, trøtt og sliten. Noe som egentlig er litt rart i og med at jeg ikke har gjort annet enn å slappe av hele helgen. Men det er vel slik det skal være på en søndag. Nå skal jeg se ett par episoder av 90210 før jeg legger meg for å være opplagt til imorgen. Var en tur ute med mamma og pappa før vi kjørte hjem idag og fikk tatt noen bilder, her er to av dem.


Vinter tiden er litt fin selvom det ikke er snø, ikke sant?

-Annabrownies


 

Når jeg er på hytta baker jeg, alltid. Tror ikke det har gått nesten en gang uten at jeg har bakt noe, haha. Ellers enn å bake brownies har jeg vært i Lyngdal på en liten shopping runde og kafe. Må bare si at hvis dere er i Lyngdal bør dere ta turen innom "Hos Lisbeth", de har utrolig mye fint. Men fant desverre ikke noe idag da. Alle har lagt seg her i hytta så får vel ta turen til sengen jeg også.

-AnnaGode venner er gode å haHåper alle har hatt en super fin lørdagskveld! Det har i vertfall vi hatt.

 07.jan.2012

I dag har jeg bare vært rundt forbi med mamma og pappa for å kikke på sofa og seng og slike diverse ting.

Anna har nett så jeg vet ikke hvorfor hun ikke har blogget så da tenkte jeg bare å oppdatere litt.

Nå skal jeg på jentekveld så vi snakkes!Mobilveske fra HMAlle bloggere må vell ha dagens outfit?

En ting før jeg skal slutte å plage dere her på bloggen! 
Dagens outfit. Det er jo sånn skikkelig standard "blogger".

Så i dag hadde jeg på meg dette:


 Bluse i fra Veromoda og strikkegenser fra HM.Nature

Jeg er ikke så god på dette her jeg, så tror jeg skal la Anna få ta tilbake bloggen sin så får vi se om jeg dukker opp her inne en gang i blandt også. 

Et bilde jeg tok i sommer.
Snakkes!GrainVilde taking over

Hei alle sammen! Så god venn som jeg er har jeg sagt til Anna at jeg skulle blogge for henne i dag. Hun er på jobb nå utover dagen og skal deretter på hytta med familien for resten av helga. Dere har jo sitt meg her på bloggen før så dere vet jo hvem jeg er ♥ 


Håper alle har hatt en fin dag og at dere får en super fin helg, det skal jeg ha! 

 Trening er herlig

Hallo! 

Dagen idag har egentlig vært ganske chill. Ble ferdig med planen for uken og de siste timene satt jeg bare ute på gangen med Jon og Vilde å øvet på naturfag fremføringen vi skal ha imorgen. Etter skolen slappet jeg litt av før jeg gikk på trening. Det trengtes for å si det slik, fotball skilsene mine er ikke helt inne igjen enda ser jeg, haha! Etter trening tok jeg og vilde sol. Det var også noe som trengtes, er blek som en snømann.

Et tips er at hvis dere ikke orker å bruke masse penger på sol så kan dere gå to og to. For eksempel med din beste venninne. Det er det vi gjorde, så fikk vi 40 min for prisen av 20, smart hva? Ellers holder jeg på med mattepresentasjonen jeg skal ha imorgen og må øve på naturfag presetnasjonen vi også skal ha, her begynner vi rett på prøvene. 

Den fine matteboken min, tenkte det var bedre å se på den en meg rett etter trening og solarium haha!

-AnnaPeach Maxi Skirt

Elsker dette skjørtet, planen var egentlig å spare penger da jeg var i byen. Men så var jo dette på salg da. Var usikker i begynnelsen men angrer ikke i det hele tatt!

-AnnaFørste antrekk i 2012

Dagen idag har egentlig vært ganske travel. Men det er vel kjekkere det enn å sitte inne hele dagen, haha. Fikk også tjent meg noen kroner til på jobb, noe som alltid er like gøy. Var på traffikalt grunnkurs etter skolen, og måtte hjem og hente gymtøy og alt slik i friminuttet fordi jeg selvfølgelig klarte å glemme det. Er ikke alltid like lett å komme inn i rutiner etter ferien. I går var jeg foresten i byen med mine to beste. Kjøpte ett par sko, som bare er super fine og enkle og ett orasje/peach farget langt kjørt på salg på bikbok for kun 105 kr.! Nå gleder jeg meg bare til våren og sommeren! Tenkte og vise innkjøpene imorgen for jeg har rett og slett ikke hatt tid til det enda. Her er noen bilder av antrekket mitt i dag. Bildene er tatt i hastverk, når jeg var hjemme fra skolen i friminuttet, hehe! -AnnaGodt nyttår alle sammen!

Heisann! Grunnen til at jeg ikke har blogget på en stund er fordi jeg reiste opp til Sirdalen på fredag. Reiste opp til Vilde en tur og var til over nyttår. Fikk stått litt på ski og hatt en veldig koselig helg. Idag begynte vi på skolen og resten av dagen har jeg vært på jobb. Nå skal jeg se ett par episoder av 90210 før jeg tar natten.

Hvor feiret du nyttår?

-Anna

Les mer i arkivet » Juni 2012 » Mai 2012 » April 2012
hits