Anna - Foto.Mote.Hverdag.Meg
Mint

Heisann! Gleder meg til denne uken er over. Jobber tre dager, har en naturfagsprøve jeg ikke fatter bæret av og en engelsk fremføring. Så mesteparten av tiden min går til naturfagboken min. Karbonkjemi..(vil ikke en gang høre det ordet etter prøven). Ellers har jeg det kjempe fint for tiden. I januar var det så mørkt og jeg orket ikke gjøre noen ting. Men det ser ut som om vårværet hjelper på humøret. Nå skal jeg øve litt mer på naturfag og håpe på å få en oppvåkning i drømmene mine om hvilken skole jeg vil ta. Natta da!

Hvilken skole skal du gå på?

-Anna

 

 Date med beste

Hallo! Igår var en utrolig herlig dag. Begynner å bli vår her i Stavanger, noe som er helt utrolig gøy! Varmen kommer seg og plutselig er det vel sommer. Igår våknet jeg og spiste koselig frokost med familien før jeg senere på dagen var på date med beste. Vi spiste på egon først og snakket litt før vi gikk på delideluca og kjøpte oss desert og spiste den i trappene på torget. Kan ikke få si det nok hvor herlig det er med vårvær, haha! Idag har jeg vært på jobb og øvet til prøve, før jeg tok meg et avslappende bad mens jeg så på 90210, livet er herlig.        -Anna

Våren i mint1. Nastygal

2. Asos

3. Acne

4. Cubus

5. Cubus

6. H&M

7. Essie

 

Her er noen herlige vårplagg, ønsker meg alle sammen. Ble helt forelsket i skoene da jeg så dem på her! Nå skal jeg stelle meg og ta en tur ut med Anna. Kos dere idaag!

-AnnaLulu'sMin nye lommebok/clutch fra lulu's. Kjøpte den i Lyngdal på hos Lisbeth, en butikk som har kjempe masse fint! 

Har ikke hatt så mange ideer til bloggen i det siste, så hvis dere har noen ønsker er det bare å si ifra!

-AnnaVinterferie

Hei!

Har nettopp kommet hjem fra hytta. Er så utrolig herlig med vintereferie, men jeg gleder meg faktisk litt til skolen igjen og til å se alle igjen! Jeg har egentlig ikke gjort noe som helst utenom noen turer til Lyngdal og en tur opp på fjellet. Men det ble dessverre ikke noen tur i trekket da både jeg og Espen klarte å glemme skibuksene på gangen på hytta.. Haha, er det mulig... Jaja, vi hadde det koslig for det om. 

-AnnaDårliginternettpåhytta

Heisann! 

Er på hytta nå og bare slapper av egentlig. Er ikke så bra vær så vi holder oss for det meste inne. Internettet her er ikke så veldig mye å skryte over. Det funker ikke å laste opp bildene jeg har tatt så jeg får prøve en gang til imorgen. 

Kos dere videre med vinterferie!

-AnnaSkolevalg

Hei!

Endelig har jeg funnet ut hva jeg vil gå på vidergående. Det er så mye å velge i og så mye jeg vil gå. Først må man velge linje og derretter skole. Har vært borti Media og kommunikasjon men valget kommer nok trolig til å bli St.Svithun på almenn. Fikk snakket med tante idag som kan mer om skoler og linjer og slikt. Følte rådgiveren pakket alt inn og ikke sa ting rett ut som det er. For eksempel sa rådgiveren at jeg kunne klare den vanskeligste matten, mens tante sa jeg burde ta den mellomste med den karakteren jeg har. Så det var herlig å få snakket og spurt om alt jeg lurte på og få råd om hva jeg burde velge. Resten av dagen har gått til lekser og så var jeg og spiste på egon med pappa og broren min, koselig. Nå må jeg øve litt mer på spansk glosene før jeg legger meg. Er så trøtt for tiden, så det blir deilig med ferie imorgen.


Har ikke tatt noen bilder idag så får ta ett fra igår.
 

 

-Anna
Deadline

Heisann! Idag har jeg vært i byen i hele dag. Tok bussen inn til byen med klassen i hall 9 tiden, fordi vi skulle på deadline på Stavanger Aftenblad. Opplegget der var egentlig ganske morsomt, nesten slik at jeg vurdere og bli reporter eller journalist, haha. Vi "lekte" at vi var journalister som fikk oppgaver i ett slags "spill" på mange touchskjermer som var plassert rundt i rommet. Vi måtte også spille inn nyhetssendinger osv. Vanskelig og forklare, men det var en kjekk skoletur.

Vi skulle egentlig på oljemuseet etterpå, men vi droppet det og gikk heller på Wayne's coffee. I halv ett tiden fikk vi gå hvor ville, enten bli med hjem eller å bli i byen lengre. Vi valgte å være lengre i byen, så vi gikk rundt å kikket litt i butikker og slikt. Handler heller ingenting idag, er blitt ganske flink å spare nå synes jeg.Etter å ha shoppet litt møtte vi Alex og Vegard på Egon og spiste litt.

Etter å ha spist tok noen bussen hjem mens jeg, Vilde, Vegard og Tonje ble igjen og shoppet litt til før vi endte dagen på Peppes og spiste dessert. En kjempe koselig dag!

 

-AnnaCupcake girls

God morgen! Igår laget jeg og jentene mine cupcakes. Jeg vet ikke om det er noe med meg og min bakekarma eller hva det er men hver gang jeg lager noe blir det på en eller annen måte mislykket. Hvertfall når jeg  prøver noe for første gang. Igår laget vi en frosting som skulle bli stiv, men den stivnet jo aldri. Så jeg tok saken i egne hender og helte masse melis oppi røren, men det funket det altså. Ja, de smakte jo litt rart men så er jo ikke jeg en stor fan av smaken til cupcakes heller. 

Så søte som vi jenter er gikk vi opp til bursdagsbarnet Alex med en bursdags cupcake. Noe han ble kjempeglad for, så da hadde vi gledet en person idag også! 

Idag har jeg våknet kl.06.00 og det er tidlig det, når man tenker på at jeg pleier og stå opp kl.07.30. Men jeg har en historie om å ikke rekke busser, så jeg måtte komme meg opp tidlig og være klar i god tid for å komme meg ned i tide. Hvis jeg mister bussen får jeg ikke være med til byen med klassen, og må være i en anne klasse og det vil jeg jo ikke. Noen skal være igjen i byen, så jeg blogger nok ikke før i kveld en gang! 

-AnnaValentines day

Koselig familie frokost og valentinsgave fra mamma, hvem trenger kjæreste når man får gave uansett? Haha. Igår så jeg, Vilde og Hanne gosenrevyen, den er altid like bra! Nå skal snart ut å være med noen koselige jenter. Vi snakkes!

-AnnaShoot del 2


Hei dere! 

Her er noen flere bilder vi tok igår. Idag skal jeg se gosenrevyen med to søte jenter, gleder meg.

Tycks? 

-AnnaShoot del 1

Nå drar jeg på skolen, så skal jeg ta bilder med Vilde etterpå!


Morsdags gaveIdag har jeg vært ute å spist med mormor og familien. Det var kjempekoselig, også var det så fint vær. Måtte jo også kjøpe en liten ting til mamma bare fordi hun er best. Kjøpte en pukka te, relax og en lukte såpe.. Var også ute en tur å tok noen bilder med Vilde, så nå har jeg to innlegg med bilder til dere. Poster kanskje det ene imorgen før skolen! Nå skal jeg drikke relaxteen min og se noen episoder av 90210 før jeg legger meg og sover. Har på følelsen av at denne uken blir dødsbra. Ingen prøver, bytur med klassen og hyttetur i vinterferien, exited!

-AnnaMorsdagens antrekk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jakke BikBok Topp HM Bukse DrDenim Sko JC

-Anna Huge hairbunEtter byen igår tok jeg noen kule bilder av venninnen min Anna. Når jeg ryddet rommet mitt fant jeg noen leggbevarmere jeg aldri hadde kommet til å bruke. Derfor laget jeg heller en hairbun av dem, så fikk jeg brukt dem til noe hvertfall. Tror ikke jeg noen gang kommer til å bruke den, men det er jo kult på bilder!

Nå skal jeg spise frokost og gå ut spise med mormor og familien, er jo morsdag idag. 

-AnnaRegndag i byen

Hei dere!

Denne dagen har vært herlig. Våknet opp i halv elleve tiden og gikk ned og spiste en god frokost, så litt på tv og bare slappet av. Før jeg stelte meg og tok en tur til byen med Anna. Møtte Tonje i byen litt senere og vi gikk rundt å shoppet litt. Ble ikke noe på meg denne gangen, sparer til sommeren. Kanskje litt tidlig å begynne å spare, men vil jo ha med meg mest mulig til usa. Er jo så mye shoppings muligheter der. ahh, jeg gleder meg. Er så sinnsykt lei av vintertiden nå. Regn eller snø, hater begge deler. Gleder meg bare til varmere vær nå så jeg kan gå i shorts og genser til skolen. -AnnaTidlig helg

Hei!

Idag har vi hatt nynorsk heldag på skolen, noe som gjorde at jeg kom tidlig hjem. Men har ikke brukt dagen til så mye fornuftig uansett. Har sittet å sett 90210 og vidusshoppet på nett. Tenkte å rydde litt på rommet før jeg går ut og er med koselige venner.

-AnnaHairbun

 

-AnnaSnø, kakao, brownies, helg

I helgen har jeg egentlig bare slappet av på hytta. Laget brownies fra bunnen av, peiskos og varm sjokolade oppsumerer vell ganske bra, haha! Føler vertfall jeg er klar til en ny uke og er det ikke det helgen er til?

-Anna01.feb.2012
 //Genser, BikBok //Shorts, Gina Tricot //Sko, Jeffery Campbell

Nå drar jeg på jobb, så ha en fin dag da dere!Jeffrey Campbell Lita

God morgen!

Dette innlegget er skrevet igår før jeg la meg så vet dere det. Orker virkelig ikke våkne opp og skru på dataen før jeg drar meg til skolen. Men tenkte å poste ett innlegg for de syke der ute, så de har noe å lese på mens de ligger hjemme hele dagen. Igår fikk jeg skoene mine som jeg har ventet så lenge på. Har ligget å sett på dem i måneder og spart opp til dem. Fikk til slutt inngått en avtale med mamma og pappa om å tjene noe her hjemme så jeg slapp å betale hele skoen selv. Sparer til sommeren og shopping i usa så vil helst bruke minst mulig penger, andre som er som meg? Idag går jeg vel med skoene og kanskje shortsen jeg også hentet på posten idag. Ahh, gleder meg. Dagen idag går til skole og jobb som alle onsdager og kanskje litt mer 90210, er helt hektet. Vet ikke hva det er men er så trøtt etter jobb at alt som frister er å se 90210 til jeg sovner. 

Tycks?

-Anna

Les mer i arkivet » Juni 2012 » Mai 2012 » April 2012
hits