Anna - Foto.Mote.Hverdag.Meg
Bake, bake søte...

Idag var jeg med Heidi hjem og vi laget marsipankake. Vi skal ha sånn fremføring imorgen, vi har måttet skrevet en konrimasjons tale som vi skal fremføre imorgen på skolen og derfor skal vi ha et lite selskap på skolen, akkuratt som om vi er i en konfirmasjon. Så derfor laget vi masipankake siden alle skal ha med seg kaker. Vi synes den ble kjempefin, dere får se bilde av den imorgen siden jeg hadde ikke med meg kameraet. Såå, ja nå må jeg nesten gjøre matte og engelsk, så får jeg se om jeg rekker fotballtreningen. Er helt forferdelig i fotball, haha. Synes synd på de som må være på lage med meg hver trening haha. Men,men vi får krysse fingrene for at jeg blir bedre til sommeren.

Random bildet egentlig men, et bilde jeg tok for noen dager siden;-)

-Anna<3Fredagens bursdag

 

På fredag var jeg i bursdag til Stina, orker ike skrive så mye akkuratt nå. Tenkte å lage noen muffins før jeg må gå ned til kirken. Vi skal ha en musikal for foreldrene. Skal ikke være med jeg da, jeg er på bakegruppen så jeg skal bare sitte å se på tror jeg, hihi. Her er noen bilder:


Tonje<3


Julie og Tonje<3
Tonje og Anna<3


Julie og Stina<3


nam<3<3


Heidi<3

Illuminati, haha


Meg og Tonje<3

Forresten tror du på illuminati?

-Anna<3


JB the movie

Jeg var jo på kino å så Justin Bieber filmen på torsdag, sykt kjek film! Elsker han nå etter den filmen!!<3Har dere sett filmen?

-Anna<3Justin Bieber the movie (3D)

Nå skal jeg og bestejentene til byen å se Justin Bieber filmen, gleder meg!Har du sett den?
Var den kjekk?

-Anna<3A little denim and some polyester...

Igår var jeg og Heidi en liten tur på Madla Amfi og da fant jeg dette antrekket, vil ikke det nå siden jeg skal gjerne ha det på meg i bursdagen imorgen. Men dere får se det da isåfall.


/Pictures of me/

-Anna<3A playsuitFikk denne av mamma for noen dager siden, Hva synes du?

-Anna<323.03.2011Ikke det fineste men,men :)

-Anna<3Some thougts

I helga var jeg på hyttå meg familien. Er litt syk for tiden, er tett i nesen og ikke helt i form. Jeg lærte meg å stå på slalom i helga. Eller jeg lærte det ikke for det var ingen som lærte meg det men jeg stod på slalom så jeg ikke kom opp til sirdalen på onsdag, når vi skal med skolen og ikke vet hva jeg gjør for noe. Men jeg hadde vist ikke glemt det siden jeg var liten, haha. Så denne uken skal vi ha prøve imorgen i Rle, skidag på onsdag med hele trinnet, prøve i spansk og en liten prøve i mat og helse på torsdag og Hei verden! dag på fredag. Da skal vi jobbe eller bli sponset for å løpe runder på stadioen eller svømme, tror jeg.
Er deres skole med på Hei Verden! ?

Forkjølet Anna...

Igår var det så fint og varmt vær ute. Tror det var ca. 12 grader, men jeg tipper bare. Men siden var så fint vær gikk jeg med shorts, men med strømpebukse under da. Det var jo kjempelurt! Da jeg skulle legge meg var jeg så forskjølet. Våknet mange ganger i natt og når jeg fikk sove drømmte jeg nesten bare om et sånt skuespill vi skal ha i norsken imorgen. Huff, får håpe jeg sover bedre inatt. Etter skolen idag gikk vi opp i hallen for å øve på skuespillet og lage ferdig dansen. Håper det går bra, vi har også engelsk fremføring imorgen men den får vi ikke karakter på, til den har jeg,Vilde og Tonje laget en liten film som jeg kan legge ut etter at vi har hatt presentasjonen :)
-Anna<3
Vinterferien min

Heisann!

Lenge siden jeg har blogget nå siden i vinterferien lå jeg bare på sofaen og så på tv eller var på dataen i de tre første dagene. Var så trøtt. Dagen etterpå var jeg i byen med mamma og da farget jeg håret mitt!
Dagen etter våknet jeg og mamma klokken ca.05:00 og stellte oss før vi kjørte til flyplassen. Heldigvis er det bare 5-10 minutter fra der jeg bor til flyplassen så vi slapp og kjøre langt. Vi kjekket inn på flyplassen og fløy over til Oslo. Vi var i Oslo i 9 tiden siden flyet var litt forsinket av snøværet. Så tok vi flytoget inn til Oslo og sjekket inn på Oslo Plaza. Vi gikk rett ut og spiste frokost og begynnte å shoppet. Grunnen til at jeg reiste til Oslo var fordi jeg skulle på Taylor Swift konserten! Når vi gikk i Oslo var det jenter som satt utenfor oslo spektrum og folk som stod utenfor Grand hotell fordi de håpet at de kunne få møte henne. Men da Taylor skulle ut fra hotellet og bort til spektrum gikk hun ut bakveien. Stakkars de som stod der ut hele dagen, haha. Konserten var sykt bra synes nå jeg. Hun har en så nydelig stemme at hun ikke trenger noe stort show for å imponere. Dagen etter reiste vi hjem igjen og reiste rett til hytta å var der resten av ferien. Vi skulle gå på ski med det snødde sånt at vi bare måtte snu og kjøre tilbake.. . Trenger virkelig å lære meg å gå på ski til neste onsdag, er sykt fårlig på det haha. Vi skal nemlig ha ski dag da.Tok noen bilder på hyttaogså da, kan legge dem ut Såå nok om meg hva gjorde dere i vinterferien? Var du på Taylor Swift konserten?


Fikk plekteret til Taylor Swift, de hev ut noen plekter på konserten!:-D
07.mar.2011

Heisann!
Er ikke blitt noe blogging i det siste siden jeg har vært slaps helt siden ferien, har så vidt orket å gå ut døren, har bare lugget på sofaen og slappset, haha. Var litt med Tonje, Eirik og Mariann igår og idag har jeg vært på et kjøpesenter ute på bryne tror jeg. Værtfall langt vekke herfra. He,he. Imorgen skal jeg til byen en tur med mamma og levere inn bunaden min eller noe. Så på onsdag reiser jeg til Oslo med mamma. Fordi vi skal på Taylor Swift Konserten. Åh, jeg gleder meg såå sykt masse. Elsker å reise og jeg har aldri vært på konsert før og hun synger kjempefint live. Så jeg gleder meg sykt mye! Nå skal jeg se ferdig ungkaren og så legge meg tror jeg er enda trøtt, haha har aldri vært slakk så mange dager på rad :-P


Hva har dere gjort idag?

-Anna<3Fastelaven-Anna<3Only four days

Materia_taylor_020311jpg_large

-Anna<3Jentekveld at Oline's

Dagen igår begynte med en matte prøve som gikk dritt. Jeg hadde ikke hørt noe om hvordan vi løste mange av oppgavene. Da jeg kom hjem var jeg så slapp at jeg prøvde å sove litt etter det tok jeg ansiktsmaske og badet. Så stelte jeg meg og gikk til butikken for å treffe Mariann og Anna så gikk vi opp til Oline der Vilde,Tonje,Lena, Stina og Oline var. Vi danset, snakket og jeg synes det var en kjempe kjekk kveld!

-Anna<3kuleste jentene ever xD :*:*

HALLA FOLKENS!! nå har me hackka oss inn på anna ♥ sin blogg!

 


this is us!!! vilde og tonje ♥♥♥
anna sitte fortsatt på skolen å har matteheildag mens me smartinger er hjemme allerede!
seinere ska me ner i risnes å ta bilder, dette vett isje tonje ennå, hu gidde sikkert sje gå så langt :S:S
men vertfall så ska me i jentekveld seinere å det ser me fram te ♥♥♥


sprege å friske jenter , tonje te høyre derane skam sjønne!!
jaja
me blogges då ♥♥
- xoxo

 02.03.2011

Igår var jeg på konf møte. Jeg er som jeg har nevnt før på bakegruppa så vi var der ikke så lenge. Vi laget noe sånn wienerbrød lignende ting. Ja hadde ikke noe fornuftig å komme med nå haha, men ja nå skal jeg snart gå å se gosenrevyen, håper den er bra! :D-Anna<3

Les mer i arkivet » Juni 2012 » Mai 2012 » April 2012
hits