Anna - Foto.Mote.Hverdag.Meg
Påskeferiee

Heei! Nå er det endelig påskeferie! Skal bare spise ferdig nå, så løper jeg til jobb. Må blir ferdig fort slik at vi kan reise fortest mulig på hytta. Gleder meg faktsik, er så utrolig herlig der. Så er jeg jo heldig å ha en av mine bestevenninner som hyttenabo.

Hva er deres planer for påskeferien?

-AnnaShoot III

Nå skal jeg på Styrke & Core trening med mamma på elixia. Imorgen er det påskeferie, gud som jeg gleder meg!

Hva synes du om bildene, vil du se mer?

-AnnaTodays

Hei! Sola skinner og jeg sitter her med to retards. Senere skal jeg gjøre lekser, rydde rommet og trene. Men før det tenkte jeg å tvinge med meg de to andre ut for å ta noen søte bilder. Legger ut ett nytt bilde innlegg, hvis dere er up for det da? Bluse Zara  Bukse DrDenim 

-AnnaFrem til Onsdag

Hei! Planen var egentlig at dette iinnlegget skulle inneholde bilder fra søndagen min i Paris. Men så har det seg slik at blogg.no ble litt syk idag, så bildeopplaseren funket ikke. Men det stopper ikke meg. Tenkte da jeg kunne fortelle litt om uken så langt, så legger jeg ved litt instagram bilder!

Mandag tok jeg og Vilde og reiste ut å tok bilder en times tid før vi tok bussen videre inn til byen. Vi møtte noen søte mennesker for å se "The Hungergame". Alle sier at den er så bra, men jeg så ikke helt det jeg. Det har kanskje med at jeg hater den typen filme. Jeg har aldri likt Harry Potter eller Twilight, som er litt i samme duren. Men det var da koselig å se film med venner da!

Igår var jo bare været helt fantastisk! Jeg og Vilde tok sykkele/rulleskøytene fatt og tok oss en liten tur.

Idag har jeg vært på jobb, noe som er ganske likt hver gang, så har ikke så mye å si om det. Nå gleder jeg meg bare utrolig mye til Påske ferien. Kjenner at jeg virkelig trenger en uke på hytta.

Er det noe dere vil lese om foresten?

-Anna Shoot II

Her har dere del 2 av bildene som Vilde har tatt av meg.

Hva synes dere?

-Anna Boller og gym

Heia bloggæn! 

Nå er jeg hjemme fra skolen en liten tur. Glemte gymtøyet hjemme så måtte hjem i friminuttet. Tenkte at det var like så greit å slenge inn ett "outfit" når jeg var hjemme. Ute er det grått og det yrer, det positive er at da er det ikke like surt å gå på jobb. Får se om jeg tar meg en tur på elixia senere, føler virkelig for å trene, men får se hvor hard gymmen er idag, haha. Noe annet som er ganske kult er at jeg er på 40.plass på blogg sin topp liste idag over alle aldre, woho! Nå må jeg hive på meg gymtøy, løpe ned til skolen og spise noen boller. Boller og gym går vel opp i opp? haha.

Del 2 av bildene kommer ut senere i dag, og del 3 og 4 kommer uti uka. Følg med!:) -AnnaOutfit, dipdye

Det er nydelig vær i Stavanger idag! I Paris var det jo rundt 20 grader og sol hver dag. Så og komme hjem til kalde norge var ikke gøy. Men i dag tittet solen frem, blir så utrolig glad av sol!

-AnnaFantastique Paris

Paris var helt utrolig! Alle de fine menneskene, det fine språket og minnene jeg fikk fra denne turen. For dere som ikke vet dette, vant jeg en konkurranse med EF Språkreiser. Premien var å reise til Paris og være modell for en dag.

Jeg dro med fly til Oslo fredags morgen for å møte Emilie (voe) som jeg skulle reise videre til Paris med.Vi ankom hotellet rundt 4, og ettersom middagen vi skulle på ikke var før halv 9, tok vi oss en liten tur ut i gatene og dro på Starbucks. 

Senere på kvelden møtte vi de andre modellene i lobbyen på hotellet. Det var rundt 2 vinnere/modeller fra hvert land, så vi var vel rundt 20 stykker. Vi gikk til en koselig liten resturant som kun var åpnet for oss som var sammen med EF.
Meg og Emile 

På middagen ble vi blandt annet kjent med disse utrolig søte menneskene fra Østerriket.Dagen etterpå stod vi opp i 7 tiden for å spise frokost på hotellet. Etterpå dro vi sammen med de andre til EF-skolen i Paris for å gjøre oss klare til catwalken. Vi hadde før fått beskjed om at vi skulle være med på 3 photoshooter. Men fikk vite senere at det ikke ble noe av det. Til catwalken skulle vi ha med oss våre egne antrekk. En svart kjole, "din egen personlighet" og ett enkelt antrekk med jeans og en singlet. Har ikke så mange bilder fra catwalken, men om jeg får tilgang til flere skal jeg legge dem ut med en gang. EF skulle prøve å få sendt noen bilder eller videoer så fort som mulig.Etter catwalken hadde vi litt fritid, før vi måtte tilbake for å gå på EF-partyet. Vi hadde så dårlig tid at vi bare måtte dra med oss alt som så fint ut inn i prøverommet, for så finne ut hva vi skulle kjøpe og  skyndte oss tilbake. Regner med noen av dere er greit leie av å lese nå, så skriver litt om søndagen og legger ut noen bilder fra en "shoot" vi hadde i mens vi ventet på catwalken senere idag. Så dere kan kose dere med dette imens!

-AnnaShoot I


Første del av bildene som Vilde har tatt av meg.

Hva synes dere?

- AnnaMacarons

Hei, nå er jeg hjemme igjen! Helgen har vært utrolig kjekk og jeg har blitt kjent med utrolig mange koselige mennesker! Vil bare tilbake og gjøre alt en gang til. Tenker at mange lurer på hva vi gjorde og slikt så tenker å skrive ett innlegg senere eller imorgen om helgen min. Nå er jeg så trøtt og har ikke fått så mange bilder enda. Men ett innlegg så snart som mulig. Nå skal jeg ta meg en liten powernap, før jeg går ut og er litt sosial.

Tok bilder av macronene jeg kjøpte igår, utrolig gode! Dessverre knuste noen i kofferten, men de smaker jo like godt forde, haha.

-Anna
Arrived in Paris

Heisann, nå er jeg i Paris!! Jeg fløy til Oslo igår og møtte Emilie før vi dro videre til Paris. Da vi kom frem sprang vi rundt i butikkene for å få med oss litt shopping. Senere på kvelden var vi på en koselig middag med resten av modellene. Nå har jeg nettopp fått sminket meg og sitter i hårseksjonen. Etterpå skal vi ha en photoshoot før det er tid for catwalken! (fine mobilbilder, før og etter sminke)

 


-AnnaDagens antrekk


Shorts BikBok Genser Just Female Sko Converse Jakke BikBok

Nå skal jeg fikse noen småting og pakke til Paris! 

-Anna

 

 Supriise!

Vi i 10B er veldig glade i kake og utnytter enhver anledning vi har til å ta med oss kaker! I timen idag ble jeg tatt ut av læreren min som spurte meg om når og hvor jeg skulle reise og slikt. Nå jeg kom inn igjen stod hele klassen samlet foran døren, med kake, brus og ballonger og ropte suprise! haha! Vi skulle feire at jeg vant konkurransen, hahahha. Koselig klasse jeg har da! 

Søte jentene som fant på alt!-AnnaClinique, anti blemish solutions

Mange ungdommer sliter med urenheter og fet hud. Jeg er ganske heldig. Har så og si aldri en kvise, det kan jeg takke mamma og pappa for. Men av og til er jo huden mer uren, som når jeg har spiste mye junkfood og slikt. Da jeg var i bergen med mamma hadde jeg litt uren hud i pannen og tenkte derfor å kjøpe en hudpleie serie mot dette. Denne funket veldig bra. Har ikke brukt den på en stund, men begynte på en ny runde på mandag. Vil jo ikke få noe utbrudd rett før jeg reiser..

Her står de i rekkefølgen etter hvordan du bruker dem. Først bløter du huden før tar du renseskummet og renser huden før du skyller. Etter det bruker du rensemelk (tror det er det det heter) på en bomullspad og tar lett over ansiktet. Etter dette tar man ett tynt lag med fuktighetskremen. Gjør dette morgen og dag og huden din blir supermyk!

 

Idag har dagen min gått til jobb og trening! Så noe outfit eller noe har det rett og slett ikke blitt tid til. Har også fått en del informasjon angående turen til Paris på fredag. Og jeg gleder meg!

-AnnaDIY, Studde dongrivest

Hei! Idag har jeg og Vilde studdet som bare det. Jeg studdet en dongrivest og hun studdet en dongrijakke. De ble kjempekule, eller hva? Nå skal jeg på trening med mamma så vi snakkes!


Før


Etter

-AnnaBytur

Hei! Idag har jeg vært med Vilde til legen og fikset litt smått i byen. Jeg og Vilde kjøpte studs, så vi skal studse litt imorgen. Måtte også finne noe å gå med til Paris. I det siste har jeg ikke hatt noe i skapet som virkelig frister. Så nå fikk jeg meg noen oppfriskninger!


Vilde i regnet..

-Anna

 

 Hyttelivet

Heisann! Idag har været vært nydelid på sørlandet. Derfor ble vi en stund på hytta, før vi tok turen hjem. Dagen min har for det meste gått til å spise mat, eller is, kake, snop og chips. Jaja, er man på hytta får man lv til å spise hva man vil. Vi har også satt ut båten til meg og broren min, så får vi se om vi får kjøre noen turer i påsken!-AnnaTodays

Nå befinner jeg meg på hytta. Brownies står i ovnen og jeg skal lage pizzadeig. Livet er herlig. 

Genser BikBok Bukse DrDenim Sko Din sko

-AnnaJeg, Anna Vathne, vant!

Hei! 

Som kanskje noen allerede vet var jeg med i en modell konkurranse som ef språkreiser arrangerte. Jeg ville egentlig ikke være med fordi jeg synes det var litt flaut. Men etter mye mas fra Vilde, ble jeg med alikevell. Det angrer jeg ikke på. 

Igår ringte telefonenen min i norsktimen. Nummeret var ukjent, så jeg tenkte det var noen som ringte feil og egentlig skulle til pappa. Men telefonen ringte jo bare flere og flere ganger og i å med at lydløsnkappen min ikke er helt god, ringte den jo høyt også. Til slutt fikk jeg lov til å gå ut og ta telefonen for å få dem til å slutte og ringe. Men da hørte jeg det var fra Ef. De ville spørre meg om noen spørsmål, fordi det var vanskelig og velge ut en vinner. Jeg svarte så bra jeg kunne og fikk beskjed om at de postet en vinner på facebooksiden deres senere den dagen. 

I naturfagtimen ringte telefonen min igjen. Jeg kjente jo igjen nummeret og spurte pent om jeg kunne gå ut å ta telefonen. Da spurte de meg om hva jeg hadde syntes om å reise til paris i helgen og fortalte at jeg hadde vunnet konkurransen. Jeg ble såå glad!

Da det ble friminutt ringte jeg og fortalte det til mamma, pappa og Vilde, selvfølgelig og ef ringte meg en atter gang. Da snakket vi om flybilletter og når jeg skulle reise.

Så da reiser jeg til Oslo på fredag, møter voe aka Emilie Nereng ogg tar flyet med henne til Paris for å være modell for en dag, det er alt jeg vet og jeg gleder meg!! 


En fornøyd Anna!

-Anna

 Makeupbag

Hei!

Tenkte å vise dere hverdags sminken min. Bytter ganske ofte hva jeg bruker, om vinteren går det mer i flytende fundation. Mens når våren kommer går det mer i de lette pudderene som bare minerals.

Primer, Sephora


Mineralpudder og kost, Id Bare MineralsSolpudder, Dior og kost, The Body Shop


(denne gjør at eyelineren ikke smitter av, har ikke så mye farge.) Øyeskygge og børste, random sminkekoffert.


Øyenbrynspudder og mal, Natura New York og børste, e.l.f


Eyeliner, Clarins


Maskara, Dior

Bruker du noe av dette, fornøyd?

-Anna

 Elisabeth Aarden day cream

Elsker denne dagkremen, den er fra Elisabeth Aarden. Personlig synes jeg ikke dem man kjøper fra loreal og slikt er noe gode. De gjør bare huden fet eller tørker den ut. Denne derimot har en kremete kosistens og man trenger nesten ikke bruke noen ting for at huden skal bli fuktig. 

-AnnaHei dere

Hei dere! Vilde her. Anna er jo skikkelig dårlig på å oppdatere bloggen sin fortiden.
Derfor tenke jeg jeg bare skulle slenge inn et innlegg for henne i ny og nå slik at dere har noe å lese å se på! 
I det siste har det ikke skjedd så mye spesielt, blir mye skole, lekser og trening å dette kommer jo selvfølgelig foran bloggningen hennes. JO FORRESTEN - trykk på bildet av meg over så kommer du inn på en konkuranse på EF Norge, på Facebook så må dere stemme på Anna! 

Ha en herlig dag videre da dere! Skriv en interessant overskrift
Her var ett par bilder jeg tok igår og idag. Var ute å spiste med familien idag og i helgen har jeg sovet over hos Anna. Har egentlig ikke noe interessant og fortelle, hodet mitt er egentlig ganske tomt. 

-Anna

 Good girl gone bad

Hei! Denne uken har gått fort, er jo torsdag allerede. På mandag var jeg på kino med bestejentene og så "kompani orheim", synes den var kjempebra til å være en norsk film. Tirsdag ble jeg med og hjalp Alex på jobb og trente litt med mamma. Og igår, ja da jobbet jeg og var en tur på elixia med Vilde. Idag har vi egentlig ikke gjort noe fornuftig på skolen. Vi malte en gang med noen norsk forfattere og noe slikt, fordi vi hadde studenter, men det var jo gøy det da. Helgen min skal jeg tilbringe hos Anna, så det blir nok kos. 

Gjorde forresten en veldig god deal synes jeg her om dagen. Jeg bestillte tre elle magazines og fikk en deborah lippmann neglelakk på kjøpet, for 99 kr. Er jo ganske billig da en neglelakk koster 99-199 kr i seg selv. 

Ble ett ganske random innlegg dette her, men tenkte å gi lyd fra meg, haha!-AnnaCakepops oppskrift

Hei! I går bakte jeg jo cakepops, men fikk ikke lastet opp bilder på bloggen pga. internettet på hytta. Tok bilder av hele prosessen så tenkte å vise dere oppskriften.

Dette er da kake på pinne som du kanskje hører i ordet cakepops. Tror egentlig hele greia med dette er at man skal bruke kakerestene du har igjen, men hvis du ikke har dette slik som meg lager man bare en enkel kakebunn.

sjokolade bunn:

 • 100 g. smør
 • 150 g sukker
 • 2 egg
 • 1 ts. vanilje extract
 • 2, 5 dl mel
 • 1 ts. bakepulver
 • 100 g sjokolade
 • 3 dl melk

Miks smør og sukker sammen til det er fluffy.

Ta frem to egg som har stått romtemperert en stund. Tilsett så ett egg om gangen og miks videre.

Bland sammen mel og bakepulveret i en skål

Tilsett vaniljeekstrakt eller vaniljesukker i røra...

Tilsett melblanding og melk og visp godt sammen

Smelt sjokolade, og miks dette i kakerøren
Hell røren i en kledd form, stor eller liten spille ingen rolle

Og stek kaken på ca. 200 grader i 20-30 min. ( kaken er litt deigete når den kommer ut, det er slik den skal være.)

La kaken avkjøles og lag denne sjokoladekremen

Sjokolade krem:

 • 100 g smør
 • 100 g sjokolade
 • 100 g melis

Smelt sjokoladen og hell den i en bolle sammen med melisen og smøretMiks dette i noen minutter


Smulre kaken i små biter...Og ha dette oppi kremen


Lag runde boller av miksen/deigen og legg på et fat dekket i bakepapir


Smelt sjokolade og dypp tuppen av pinnen i sjokoladen før du stapper den rett inn i bollen. ( Jeg kjøpte pinnene på bokhandler/hobbybutikk i Lyngdal)Sett bollene i fryseren eller kjøleskapet til de har stivnet eller holder formen

Smelt litt mer sjokolade, hvit eller mørk og finn frem dekor/strøDypp bollene i sjokolade, vent litt til sjokoladen har fått dryppet litt av...


Dypp deretter bollen i strøssel, jeg mikset litt av hvert i en bolle

La bollene stivne litt i kjøleskapet/fryseren og nyt dem!

Fristet det? 

Hadde også blitt veldig glad hvis dere ville brukt 2 minutter av deres tid til å stemme på meg her!

-Anna


 Cakepops

Heihei! Nå sitter jeg på hytta, vi reiste ned etter jobb igår og jeg slapper egentlig bare av. Er litt herlig å være her, er så opplagt til uken etter å ha slappet av en hel helg. Når jeg er hjemme er jeg jo ute på noe hele tiden, så å komme her er ganske deilig. Idag har jeg bakt cakepops, som er nesten som en slikkepinne kake, haha. Har utrolig dårlig internett på hytta, så får ikke lastet opp bilder. Har tatt bilder av hele prosessen så legger ut oppskrift imorgen når jeg kommer hjem! 

Ha en fin helg videre da dere!

-AnnaVaffler

Laget vaffler idag. Hvis ikke broren min synes jeg er den beste søsteren i verden, så vet ikke jeg. Har øvd på naturfag hele dagen. Er så deprimerende å måtte sitte inne å lese når du har så mange andre ting du ønsker å gjøre. Hvordan skal jeg klare meg på studiespessiallisering. Kuttet meg forresten i fingeren idag, det gjorde vondt, men nok om det. Meldte meg også på en konkurranse idag. Er egentlig ganske flaut, men premien er jo ganske fin da. Hadde vært veldig kjekt hvis dere hadde giddet å stemme på meg! 

Trykk her for å komme til siden, man kan stemme en gang hver dag til 15.Mars tror jeg det var.

-Anna

Les mer i arkivet » Juni 2012 » Mai 2012 » April 2012
hits