Anna - Foto.Mote.Hverdag.Meg
A coincidence

Hei! Idag etter skolen reiste jeg inn til byen med noen jenter for å kikke på bikbok slaget. Hele butikken var på 50%, noe som passet meg bra i og med at jeg sparer nesten hele lønnen min hver måned til USA. Ette at vi hadde vært i byen fikk jeg og Tonje med oss Vilde og Vivian på zumba. Jeg og zumba passer ikke så veldig bra sammen, haha, øvelse gjør mester?

Bildet under er litt skurrete men poenget er at da jeg og Vilde kom på skolen idag, så vi at vi hade tatt på oss akkuratt det samme, uten å ha snakket med hverandre, hahaha!

Jakke Kjøpt for lenge siden Genser Monkii Bukse BikBok Sko Din Sko  Veske Spania Sommerlig dag

Heisann! Glemte minnekortet hjemme i dataen i helgen, så fikk ikke tatt noe særlig med bilder i helgen. 

Idag har jeg ligget ute i solen hele dagen, spist verdens beste pannacotta laget av meg og lest det nyet, herlig. Har nettopp spist kinamat og skal opp å ta en lang dusj og manikyr og pedikyr, før jeg hopper i sengen...


Walking the catwalk

Heei! Idag har jeg vært på sola med Vilde og møtt ei jente som jeg møtte på revyen jeg var med på ifjor. Hu skriver artikler for ett skriveprogram og spurte om å få skrive om meg angående Paris. Nå skal jeg på en styrke og core time med mamma på elixia, før jeg må rydde rommet og øve på matteprøve... Idag postet ef noen av bildene som var tatt på catwalken på facebook gruppen vår så tenkte jeg kunne dele noen av bildene av meg! Er fremdeles usikker på om jeg tørr poste videoene, haha. (Litt dårlig kvalitet, men det er alt jeg har...)Fit for beach?

Hei! Idag etter skole og jobb var jeg med Tonje på elixia. Må komme meg litt i form til sommeren. Før ville jeg bare bli tynnest mulig, men nå trener jeg mer for å få meg muskler. Har fått ett helt nytt syn på meg selv i det siste egentlig. Før prøvde jeg spise minst mulig, men trente nesten aldri. Mens nå spiser jeg når jeg er  sulten og jeg spiser det som frister meg og så trener jeg mer. Når man ikke holder seg for det usunne får man liksom ikke det suge etter det hele tiden, haha. Så til sommeren drømmer jeg litt om en mage slik som de under kanskje. Tror ikke jeg er helt der, men har jeg bare fått meg litt mer muskler på kroppen er jeg fornøyd.

L Space Beverly Bandeau Olivia BikiniAlba & jonnySocial Beauty - Ten trendy Swimwear & bathing suits 2012Resultat av Googles bildsökning efter http://mepaulina.blogg.se/images/2012/20120206-011815_188520967.jpgFacebooklalalovee♥inspire.TumblrDie, bitch. Die.

Har du ett mål?Bowling

Heei! Idag har jeg vært med klassen på bowling, tenk at dette er siste gang vi går på bowling sammen. Skole dagen var også ganske grei idag, så alt i alt har denne dagen vært ganske bra!


Første friskis

Igår spiste jeg min første friskis for i år. Er ikke så veldig glad i kremiser, så jeg spiser for det meste vann iser. Tok noen bilder da vi var på vei til noen venner igår. Har egentlig ingen peiling på hva jeg skal skrive, men dere har i hvertfall noen bilder å se på.


Solabladet

Heei! På Torsdagvar jeg i Solabladet, en avis i kommunen der vi bor. De skrev om hvordan jeg hadde hatt det i Paris og hvordan jeg vant konkurransen. Hvis du vil lese kan du sikkert kjøpe avisen i butikkene i Sola kommune, tror ikke de selger den noen andre plasser,haha. Men under ser dere hvertfall noen bilder. 

Skal prøve å gå tatt noen flere bilder av dagen min idag. Til nå har jeg egentlig ikke gjort noen som helst ting. Men Vilde kommer snart ned igjen fra husvaskingen sin, så ser vi hva vi finner på ikveld.


HelgGod morgen! Igår etter skolen dro jeg ut til Madla, sammen med Vilde, Anna og Tonje. Vi skulle kjøpte en gave til Karen, som vi var i bursdag til igår. Når har jeg og Vilde nettopp stått opp. Været er nydelig å jeg prøver å finne ut hva jeg vil gjøre ut av dagen min idag.Outfit 19.04.2012

Hei! Har gjort lekser i hele dag. Er ferdig med 90210, noe som var utrolig trist. Har vært helt avhengig i det siste, men har begynt på The lying game og håper det kan få en like stor plass i hjertet mitt, haha! Nå skal jeg være med mamma og pappa en tur ut til farmor og farfar og hvis vi får tid får jeg kanskje kjørt litt jeg også. Skal forteller dere noe kult senere, så stay tuned!

Genser Monkii Kjole BikBok Belte/tråd HM(bånd til en kjole) Sko Skoringen Shorts Gina TricotWhite roses

Disse rosene fikk jeg av pappa da jeg kom hjem idag, han er best. Vurderer å gå og legge meg nå. Har vært lenge oppe de siste dagene, fordi jeg må øve til prøve. Er egentlig utrolig herlig å legge seg tidlig, når du bare har klart å komme deg opp i senga,haha. Imorgen har jeg heldigvis ingen prøver, men litt lekser. Skal ta ett outfit bildet ute, er lenge siden nå, mål for dagen. Da prøver jeg å legge meg, natta!Grønn T-skjorte

Halla! Endelig er jeg ferdig med alle prøve og dritt for denne uka. Har en liten målprøve på fredag, men den er null stress (håper jeg). Nå skal jeg ned på jobb, så skal jeg se en fotball kamp nede på stadioen her. Vet ikke hvem som skal spille egentlig, men det blir nok gøy. Dere må ha meg unnskyldt for lite blogging for tiden, skolen er utrolig stress. Er bare 4 uker igjen til vi er ferdig med de vanlige prøvene, da er det tid for eksamen ( og masse frii). 

T-skjorte Broren min sin  Smykke HM  Klokke Nixon

Skulle ta antrekkbilder da, men så fant jeg ut at jeg ikke var så fotogen idag. Etter en joggetur og intervaller i gymmen. Så dette var vel ett forsøk på å skule hvordan jeg så ut så godt som mulig. Noe som resulterte i at dere ikke ser antrekket så godt. Men t-skjorten er i en lys grønnfarge, tror man kan kalle den det...

 


Bored

Heei! Skikkelig kjedelig dag idag. Må lage spansk presentasjonen ferdig, øve til rell presentasjon og øve til samfunn, i tillegg har vi en naturfags prøve på fredag. Hva lærerne våre tenkte da de laget i stand dette, vet ikke jeg. Det eneste som frister akkuratt nå er jordbær med sjokolade. Matlysten min har steget kraftig i det siste. Før spiste jeg nesten ingenting, mens nå vil jeg j ha mat konstant, uff. Jaja, jeg får skrive videre, så får dere kose dere med det dere gjør. Hvis jeg er snill kan jeg kanskje unne meg en episode 90210, og kanskje sjokolade og jordbær, hehe.
Buenos noches

Heei! Nå chiller jeg hos Vildus. Vi var ute for å ta bilder ved solnedgangen. Men da vi kom frem var den nesten borte. Den var utrolig fin. Vi var ute og på besøk hos noen kule mennesker. Vi sees i morgen.How I roll

Får utrolig mange spørsmål om hvor jeg redigerer bildene mine i for tiden. Jeg skjønner det godt, jeg er jo ikke den første som bruker dette redigeringsprogrammet. Før jeg begynte a bruke det selv lurte jeg så fælt på hvor alle redigerte bildene sine med kule effekter og forskjellige rammer. Så tenkte at kanskje mange hadde satt pris på ett innlegg om akkuratt dette. 

Photoshop
Før var jeg en flittig bruker av photoshop. Det er ett veldig bra program, hvis du bare lærer deg å bruke det. Jeg bruker det for det meste til å lage headere og til å endre fagene på bildene mine. Av og til blir lyset gulere når bildene kommer inn på dataskjermen. Da redigerer jeg det i hvitere toner, slik som på bildet under. Som dere ser blir bildene mye finere med en gang. På disse bildene har jeg redigert "curvs"ene på bildet.

Før:

Etter:Pixlr.com

Som de fleste kanskje lurer på er hvor jeg redigerer bildene mine med effekter og rammer og det er på denne siden her. Har brukt den flittig etter at jeg oppdaget den på Cathinthecity, og etter det er det mange av de store bloggerne som har begynt å bruke dette programmet. Det er så utrolig enkelt å laste opp ett bilde på en nettside, å trykke på hvilke effekter og rammer du vil ha. Under ser du før og etter på bildet av påskeegget mitt.

Før:

Etter:


 

 Nestea

Hei! Idag var første dag på skolen etter ferie. Var trøtt og sliten og ikke så veldig motivert for skolearbeid. Noe som var bra med det var at vi så "Romeo and Juliet" i de to første timene. Og resten av dagen gikk til infomøte om morgendagen (heiVerden opplegg) og gym. Etter skolen gikk jeg hjem åå slappet av litt før det var tid for jobb. Har også vært ute å kjørt med pappa. Må si jeg synes jeg er en utrolig flink sjåfør til bare å ha kjørt 3 ganger. Nå har jeg sittet og kost meg med isteen min og druer. Den som fant opp nestea i kaffemaskin er, ja hva kan man si... smart? Haha...Dolly date

Hei! Idag har jeg faktisk blitt intervjuet av sola bladet, som er en liten avis i kommunen der jeg bor. De ringte meg i påskeferien og spurte om de kunne få intervjue meg om Paris, noe jeg selvfølgelig sa ja til. Har også vært å spist på dolly med jentene mine. Er så utrolig koselig når vi gjør slike ting som dette, haha. Hadde jo ikke sett dem på over en hel uke, utenom Anna da. Resten av kvelden skal jeg ligge under dynen, spise kake og se på 90210, blir jo aldri ferdig med det programmet jeg. Så er det skole imorgen, noe jeg er lite keen på.

 Happy birthday to me!

Heisann! Idag er jeg 16 år!! Synes egentlig det å være 15 var veldig greit jeg, når man blir 16 blir man liksom litt voksen. Okei, ikke helt voksen, men dere skjønner. Men nå kan jeg øvelseskjøre lovlig, haha og jeg kan kjøre moped, jeey. Ble vekket med kake, sang og presanger på sengen idag, været var nydelig og jeg har vært ute hele dagen. Jeg har spist masse kaker og god mat. Var ute en tur med pappa og kjørte bil ute på vegen på lista idag, stolt moment. Eneste bildet jeg har av meg selv idag er dette haha!

Planen var å legge ut mange bilder av kaker jeg har spist idag, men så er ikke internettet så bra her. Så dette var de eneste jeg fikk til å laste opp.

Ha en super kveld videre det skal jeg!Påskemorgen

Idag er det påskeaften!Idag ble jeg vekket i 8 tiden, fordi påskeharen hadde vert på besøk og fordi vi skulle spise frokost før mormor dro hjem. Ute i hagen på hytta lå påskeegget mitt med det nye i og påskegodt. Ble med mamma til Lyngdal for å slippe mormor av ved bussen tilbake til Stavanger. Vi gikk rundt og kikket litt i Lyngdal før vi tok turen til hytta igjen. Resten av dagen har gått til å kose meg med det nye og å spise snop ute i solen. Er så herlig med fint vær! Er virkelig ikke klar for skole om noen dager, er jo nettopp komt inn i feriemoduset. 

Idag er min siste dag som 15åring, imorgen blir jeg 16, jeey!

 Windy lindesnes


Heia bloggæn! Hiver bare inne ett kjapt innlegg, før jeg tar turen opp til Anna igjen. Er veldig herlig å ha hytte ved siden av en av mine beste venner! Var forresten en tur til Lindesnes fyr idag med familien. Fikk tatt litt bilder som jeg kan dele med dere når jeg kommer hjem!

Hva har dere gjort så langt i ferien?

 Gratulerer med dagen!

Gratulerer med dagen, verdens beste bror! Idag er du endelig tenåring! 


Shoot IIII

Hei! Har vært i kristiansand hele dagen idag, kjempe koselig. Nå skal jeg gå en tur opp til Anna og se film eller noe. Internettet er fremdeles like dårlig. Så jeg har ikke sjangs til å laste opp bilder... Får prøve igjen imorgen. I mellom tiden kan dere se litt på disse bildene. Litt mange i samme sjanger nå, men det er vel bedre å se på noe enn ingenting? 

-Anna


Hjem fra Paris

Blogg.no klikker og jeg blir sur. For det føste har jeg ikke kunne logget meg på  blogg.no før i 7 tiden idag og etter det sletter alt seg. Jeg vet blogg.no har problemer for tiden med hackere, men det er bare så utrolig irriterende når ett innlegg sletter seg etter at jeg har skrevet en hel bibel...

Men tilbake til temaet. Jeg tenkte at det var på tide å skrive om søndagen min i Paris. Er litt sent, men i og med at jeg har hatt problemer med å logge på blogg.no de siste dagene og at jeg har vært opptatt med andre ting har jeg rett og slett ikke fått det til før nå.

Jeg og Emilie våknet opp tidlig søndags morgen. Klokken var 06:00 og vi skulle treffe de østerriske deltagerene, Bianca og Luca og reise ned til eifeltårnet. Ingen av oss hadde sett det på nær avstand før. Vi tok en taxi ned til tårnet og gikk opp til en bygning bak eifeltårnet. Dette viste seg og være en kjent plass, hvor det ofte blir tatt fashion bilder som skal vise at man er i Paris. Etter at vi hadde tatt noen bilder tok vi undergrunnen opp til hotellet igjen.

Planen var jo egentlig å reise til flyplassen med noen av de andre deltakerne, siden vi ikke hadde noen norsk leder med oss. Da måtte vi ha ventet i hele 6 timer på flyplassen, noe som ikke fristet så utrolig mye. Vi fikset det slik at vi kunne reise til flyplassen alene, hvis foreldrene våre gav oss tillatelse. 

Vi satte oss på undergrunnen til Champs Élysées, for å shoppe litt. Det var utrolig fint vær og vi gikk rundt å kikket i butikker og bare slappet av egentlig. Vi tok zara butikken til slutt slik at vi skulle ha god tid inne her. Som de vimsene vi er, er ingen av oss er noe særlig god med tid, noe som viste seg da vi fant ut at taxien skulle være på hotellet om 10 minutter. 

Vi løp ned til undergrunnen og fikk øvd oss litt mer på spansk, fransk og engelsk for å finne ut hvilken side vi skulle stå på. Etter mye prat, løping å stress satte vi oss på rett t-bane på vei til hotellet. Da vi kom til hotellet hadde taxien kjørt fra oss, så vi måtte få ringt ham tilbake. Vi kom oss trygt frem til flyplassen i god tid. Så vi satte oss ned på en cafe og spiste og snakket før vi fant ut at flyet hadde boardet i lang tid uten at vi hadde fått det med oss. Vi løp ned til den gaten vi trodde det var , før vi fant ut at den egentlige gaten var på helt andre siden, haha. Der fikk jeg hvertfall svar på hvor dårlig kondis jeg har. Flyet var der enda og vi var ikke de siste som kom ombord. Vi kom oss trygt til oslo, hvor vi sa hadet og jeg måtte komme meg videre til Stavanger. Turen til Stavanger var vel som alle andre flyturer så trenget vel ikke førdype meg mer om det, hehe.

Nedenfor har jeg lagt ved ett par bilder vi tok ved Eifeltårnet!
 

-Anna

Les mer i arkivet » Juni 2012 » Mai 2012 » April 2012
hits