Anna - Foto.Mote.Hverdag.Meg
Videoblogg?

Hallais!

Idag laget jeg en videoblogg, eller sminkevideo er vel kanskje mer riktig. Men jeg var ikke så veldig fotogen. Men så tenkte jeg drit i det jeg skal jo ta det på sånn rask effekt uansett. Men så fant jeg ikke denne effekten i moviemaker så det ble ingen film på dere idag.. Men kanske imorgen? Vi får se hvor bra matteprøven går og hvor fort ferdig jeg er med den. For og si det sånn er ikke matte mitt sterkeste fag, hater det, kan ikke, vil ikke...
Men nå skal jeg ta på meg fotball klærnene mine og være litt sporty!


 Liker du matte?

-Anna<3Outfit 30.05.2011

Tenkte å legge ut et outfit siden jeg ikke har blogget på en stund, ikke de fineste bildene men dere ser hvertfall antrekket!

-Anna<3Victoria Secret bikinies

Har lenge hatt lyst til å bestille en Victoria Secret bikini og nå som jeg skal være med Vilde til Spania i sommer, trennger jeg jo noen bikinier, tenkte å kjøpe en herfra. Hadde egentlig tenkt å kjøpe den med ankeret på men ei venninne av meg har bestillt den så vil jeg jo ha en som ingen andre har siden den er herfra. Så hvilken synes dere jeg skal velge?


470,-


304,-


Denne skulle jeg egentlig ha, men er ikke helt sikker lenger.  Samme pris som den over.


201,-


302,-


Dette er den samme som over bare med rosa truse. Så samme pris.

 Hvilken skal jeg velge?

-Anna<3caterpillar in a tree...

Heisann! 

Igår ble jeg med mamma ut på en liten øy ner her jeg bor. Så fikk jeg tatt litt bilder også. Senere på dagen jogget jeg med fotball laget ned til en skog og rundt i skogen før vi avsluttet med intervall trening. Eller hele laget var det jo ikke var jo bare fire jenter uten om meg. Anna, Karen, Vilde, Heidi og meg pluss mødrene til Anna og Karen. Syntes det var kjempe kjekt! Må få med resten av laget nestegang. De latsabbene der! Hehe. Senere idag skal jeg opp til Karen og grille med noen venner. Tar nokk noen bilder der så det blir nokk oppdatert litt fra der senere ikveld. Nå skal jeg og pappa til kvadrat. Før jeg stikker opp der. 


Do you see the caterpillar?...


-Anna<3
Great night!

Hadde en utrolig gøy kveld på lørdag og tror at alle storkoste seg! 

Ble en god del dansing og musikk og den samme gode gjengen som alltiids:-D


Julie, Anna og Tonje.

Mariann pena!

Fantastiske Julie!

Vilde og Magnus!

Tok ikke så mange bilder, men men!

-Anna<3

 


You don't marry someone you can live with - you marry the person who you cannot live without

Heisann! På lørdag feiret jeg og Tonje bursdagen vår og i tillegg var vi i bryllup.
Var utrolig fint, diskré, bryllup. Nydelig brud. 

Her har dere litt bilder før bryllupet! Enjoy!


Kjole fra bikbok, sko fra DNABestie ♥

-Anna<3


  Canon eos 600d

Heisann!

Idag haddde vi praksis prøve i mat og helse og jeg fikk 6 i standpunkt karakter, så nå har jeg vertfall 1 6er på karakterkortet ut 10ende! Når mamma kom hjem reiste jeg, mamma og broren min ut til byen for å møte pappa. Vi gikk å hentet kameraet jeg hadde bestillt og spiste pizza. Jeg som hadde begynt å være sunn igår, hehe. Så får jeg is, pizza og neards, ehee. Kameraet jeg kjøpte var Canon eos 600d med EFS 18-135mm linsen. Kjempe fornøyd måtte selfølgelig pakke det ut og montere det på peppes pizza og knipse et par bilder, med en gang! Imorgen skal jeg og Vilde ut og ta bilder med såpebobler i parken, hvis det blir fint vær. Så vi krysser fingrene for det! 

Hva har dere gjort idag?*
Har du kamera? Hvilket?

-Anna<3 


 Sunshine in the city...

Heisann!

Idag reiste jeg, Vilde og Tonje inn til byen rett etter skolen, hadde forresten en naturfag prøve som gikk ganske så dårlig.. Meen jeg fikk 6 på nynorsk gramatikk, haha i nynorsk! Så da vi var i byen skulle vi kjøpe kjoler, fant en fin lang kjole på bikbok, viser den senere hvis jeg får tid siden mamma skal kjøpe den til meg på vei hjem fra jobb. Bestillte også kamera siden de ikke hadde objektet jeg skulle ha inne så det får jeg imorgen eller på torsdag. Vi spiste også pizza med Hanne og Elina. Nå skal jeg ta på meg fotball klærna mine og gå ned med Vilde, Tonje og Heidi og se guttene sin fotballkamp, så skal vi på trening. Litt oppsumerende innlegg men har ikke så veldig godt tid, hihi. Er så fint vær, snakkis!


Tok et bilde fra arkivet siden jeg ikke hadde med kameraet på skolen.

-Anna<3Fotoshoot

I går ble jeg med Vilde, ned til havna for å ta litt bilder.

Slik ble resultatet!
Hva synes du?

-Anna<3
Konfirmasjonen min

Dagen begynnte med at jeg våknet i 8 tiden. Måtte stelle meg, sminke meg, rette håret og lage frisyren. Kunne ikke gå til frisør siden det var søndag så da laget jeg den selv. Imens jeg stellte meg hentet mamma og pappa maten vi skulle ha. Når mamma kom hjem hjalp hun meg med å få på bunaden. Så kjørte pappa meg ned til kirken og vi måtte ta på oss kappene og stille opp i posisjon. Så ringte klokkene og vi "masjerte" inn i kirken. Så hadde de gudstjenest og jeg og Tonje var de først som gikk opp og ble bedt for, haha. Etter kirken kjørte vi til der vi skulle ha "festen" Der spiste vi, tok bilder, spiste, kaker, tok mer bilder og åpnet gaver. Ble utrolig glad for alle gavene. Fikk en ring av farmor og farfar som hadde vært min oldemor Anna sin ( hun jeg er oppkalt etter) i tillegg til penger fra dem. Jeg fikk også Celine Engelstad smykket som jeg har ønsket meg lenge, fikk smykke og ei sølv bunadsklokke greie av mormor og et hvit gullsmykke med en diamant fra mamma sin tante og onkel, av resten fikk jeg penger. Kjempe fornøyd! Av Vilde fikk jeg et album med bildene fra photoshooten for litt siden, med en supersøt tekst bakerst!<3


Vilde<3

Har dere stått konfirmasjon?
 

Savner du noe?

Heisann!

Savner du noe på bloggen? Er det noe du vil ha mer av? Mer outfits, har hatt mange outfits men har glemt og legge dem ut ser dere, så skal bli flinkere. Sminkevurderinger? Noe annet? Komenter det dere savner i kommentarfeltet så skal jeg gjøre noe med det innen de neste dagene!Et bilde av meg fra konfirmasjonen min :)

Legger ut et innlegg med flere bilder fra konfirmasjonen min senere idag!

-Anna<3

Nynorsk vasking...

Heisann! 

Idag har jeg hatt slaskedag på skolen med nynorsk heldags prøve. Klarte den ganske bra synes jeg, alle gramatikksvarene sto i boka  og langsvasoppgaven var kjempelett! Etter skolen gikk jeg til butikken og nå har jeg bare slappet av hjemme. Nå må jeg vaske huset, wii! Så må jeg lage konfirmajons kort til mine venner. Bør også øve til prøve, så vi får se hva som skjer. Har jo lyst å være med venner senere ogsåå. haha, ja hva skal dere gjøre idag?


Jaja, fin med "dolt", hater egentlig dolt men er det slaske dag er det slaske dag..

-Anna<3
Wants from UrbanGanske masse fint hos urban nå i det siste, noe dere likte?

Legger nok ut bidler fra konfirmasjonen så snart jeg får tid, så stay tuned.
Nå skal jeg på fotball og lage konfirmasjonskort!

-Anna<3 

Les mer i arkivet » Juni 2012 » Mai 2012 » April 2012
hits