Anna - Foto.Mote.Hverdag.Meg
Vaffel kos

Idag tok jeg turen til byen med Anna, måtte bruke to gavekort fra hm før fristen imorgen. Gud det er herlig med fridager, bare dumt vi skal på skolen imorgen, er nemlig i skikkelig feriemodus. Fikk kjøpte meg en kjole dag, før mamma og jeg tok en styrke og core økt, etterfulgt av vaffler, man får  vel proteiner til muskler fra vaffler og forbrenner mer av vafflene etter trening, så da hadde vi vel en unskyldning for dem, haha.

Fisherman in the sunset

Hei! Da var jeg hjemme fra danmark, eller jeg var hjemme fra danmark på mandag, men jeg har ikke hatt tid til å blogge før nå. Ville egentlig vært i Oslo idag, det var det som var planen. Men mamma og pappa ville være kjipe og nektet meg å dra, dere skylder meg Bieber konsert når vi er i USA. Hysteriet er jo enormt der borte, så jeg satser på at jeg treffer Justin i Las Vegas, slik at jeg kan gifte meg med han der heller. Ovenfor ser dere forresten et bilde jeg tok i Danmark, legger ut flere bilder og forteller mer senere, nå skal jeg følge enda litt mer på Vg Nett. Håper å få se når Justin synger der!Eksamens glad

Idag ble vi ferdige med norsk eksamen. Håpet vi var kommet opp i streik, så jeg hadde sluppet å skrive nynorsk oppgaven, men vår skole blir aldri tatt ut til streik. Eksamen er også grunnen til at jeg ikke har blogget, jeg har enten øvet til eksamen, eller så har jeg jobbet.. Men nå har jeg fri helt til neste fredag! Nå reiser jeg på hyttå, for at vi skal ta båten til Danmark på fotballkup med broren min, og der er det meldt enda finere vær!!

Header Var så lei den gamle headeren nå, så har den jeg har nå midlertidig, men bytter nok nok så fort :)B & WHer har dere et par bilder til som Vilde tok av meg her om dagen. 

Hva synes dere?Craving, Bone and tassel bag

/Bilder, Angelica Blick

Jeg elsker denne vesken, den er så fin og ja, fin. Jeg liker alt med den og den hadde blitt så kul med en levisshorts og en hvit t-skjorte. Den er så laidback og fin på samme tid. Får håpe den plutselig står foran meg i USA, slik at jeg kan si at det var ment for meg å kjøpe den.Summer feeling

Idag var det utrolig varmt i Stavanger. Tok turen ut til elixia og fikk trent litt med Tonje tidlig idag. Resten av dagen lå jeg på terrassen og slikket sol, før jeg gikk ut og tok noen bilder med Vilde. Hun er så flink og fotogen på samme tid.. Skal prøve å få lokket henne til å legge ut litt bilder her, (hint,hint).


Fargeklatt

I'm in love. Elsker dette skjørtet, klarte ikke motstå fristelsen igår. De har det i en annen farge også, så kan være jeg må kjøpe det også. Elsker hvordan det er kuttet og elsker fargene. Det er litt gjennomsiktig og litt vel kort på sidene, (er egentlig strandskjørt), så jeg må nokk bruke en hipster eller noe under. Men tenkt til sommeren og fint vær, gleder meg!Hm/Lily-Flame/Canon/Elle/Monkii17.Mai

Håper dere hadde en utrolig fin 17.Mai feiring. I familien vår har vi egentlig ikke noen faste 17.Mai tradisjoner, utenom å se eller å gå i barnetoget. Men dette året bestemte vi oss for å gjøre noe mer utav det. Dagen startet tidlig, været var ikke så veldig motiverende, men klassen skulle gå i toget for siste gang. Jeg og tre andre jenter fylte helium i rundt 100 røde,blå og hvite ballonger som vi dro med oss ned i toget som innslag i toget. Jeg var duskedame, eller holdt dusken på skolefanen sammen med Vilde, haha. Var ikke så veldig gøy å gå i toget i så mye regn, men det var jo siste gang vi skulle gå.

Etter toget kjørte vi inn til byen og traff familie og så på russetoget som søskenbarnet mitt gikk i. Etterpå dro vi til farmor og farfar og spiste is, før hele familien dro til ett hotel og spiste alt for mye, god mat. Dere skulle sett dessertbordet, med sjokoladefontenen, ahh..

Senere på kvelden møttes godgjengen og vi hadde en utrolig fin avsluttning på en fin dag.

 

Flower headband

ÅÅ som jeg elsker dette hårbåndet, så fint om sommeren! Idag dro jeg og Vilde inn til byen en tur for og fikse en liten ting. Ble som alltid litt småplukk, kjøpte ikke noe stort da. Så jeg sparer enda, haha. Kjøpte ett skjørt jeg så på en blogg, og bare måtte ha.. Er så typisk at været er dritt på 17.Mai og supert dagen etter, får håpe på bedre til neste år. Kvelden ble tilbringt med koselige mennesker, og en runde alias!


Bluse Zara Shorts DIY, Levis Belte ? Sko Din SkoShopping forbud

Jeg blir gal. Helt siden Januar har jeg spart nesten hele lønnen min hver måned. Men da jeg reiste så spontant til Paris, hadde jeg jo ikke tid til å spare penger til shopping, på kun én uke. Da ble det til at jeg brukte alle pengene jeg hadde spart frem til da i Paris. Resultatet av dette var da at jeg måtte spare enda mer hver måned for å ta igjen det jeg hadde brukt i Paris, haha. Så nå sparer jeg alt av lønnen min og bruker kun penger i nødtilfeller. Er så shoppesyk, men må nok vente i 37 dager til, da blir det shopping i USA. Elsker shoppingen der borte. Har vært i Florida, de gangene jeg har vært der borte, og der har de ikke urban outfitters, kitson osv, ikke som jeg la merke til iallefall. Ikke at jeg hadde noen sans for mote da jeg var der heller. Men det er derfor jeg gleder meg så utrolig mye til denne turen, LA, Las Vegas, San Francisco ahh, så stoked. Må bare bite tennene sammen, og holde meg for shopping i rundt en måned til. Det klarer jeg!
Love hate relationship


Elsker den genseren jeg har på meg på bildet ovenfor. Det passer til absolutt alt, uansett hva jeg prøver med den.. Folk begynner sikkert snart og tro jeg ikke har andre gensre enn denne, men jeg har det altså. Det er bare det at denne er så fin. Shortsen jeg har på meg derimot, en svart nagleshorts fra Gina Tricot. Hvis du ikke vet hvilken jeg snakker om kan du bla ned i outfit arkivet til du finner en svart naglete shorts. Tilbake til poenget, jeg synes det er utrolig kul og slikt, men den er bare så utrolig ubehagelig på. Går helt fint når jeg går men nå jeg setter meg blir den utrolig stram, mens den er løs over magen. Tar den av meg med en gang jeg kommer innenfor døren, ikke bra, haha. 

Har du denne shortsen, har du samme problem?Piece of sheep

Dro med meg Anna på elixia etter skolen idag, har skikkelig treningsmotivasjon for tiden. Ble også ferdig med siste prøve på ungdomskolen idag, uten om eksamen. Nå er det nesten ferie!Bukse BikBok Bluse Monkii Vest Withney Port for Bik Bok Sko Jeffrey CampbellWatermelon brightens my day

Igår reiste jeg ned på hytta med pappa. Har en stil jeg må levere inn innen i dag og en prøve i naturfag på mandag, jeg håper å få en høy karakter på. Da er det bedre å være på hytta enn å være hjemme. Når jeg er hjemme utsetter jeg alt og til slutt er fristen der og jeg må stresse med alt på søndagen, haha. Nå skal vi snart grille! Håper dere har en like fin dag som vi har idag!

Favoritt blogger

Tenkte å dele noen av favorittbloggene mine med dere! Finner alltid nye blogger å lese, når noen deler sine favoritter. Kanskje dere også finner noen nye favoritter idag. Leser nesten ingen blogger på blogg.no lengre, det går for det meste i wordpressblogger og femelle.no. Femelle.no har så utrolig mange flinke bloggere, så jeg er ofte innom å leser igjennom bloggerene deres sine blogger. Leser flere blogger enn de jeg legger ut her, men dette er de jeg er innom minst en gang til dagen.

Angelica Blick

Anette HagaUlrikke Lund

Cathrine Heienberg

Elise Bahía

Andre blogger jeg ofte er innom:

Martine Egeland

Maren Viks

Fanny Lyckman

(De to nedenfor fant jeg denne uken, og jeg ble helt forelsket i begge to.)

Anikken Jørgensen

Emma WardPannacotta

Hei! Idag har jeg jobbet med en norsk stil som vi må levere innen lørdag, hater å ha slike oppgaver vi må gjøre hjemme, er så mye enklere å sitte en skoledag på skolen å bli ferdig med det, uten noen distraksjoner. Har også vært å spist kinamat med pappa og broren min, og mamma har hatt forening noe som betyr god dessert til meg!


Skulderlengde

Jeg har så lyst til å gjøre noe med håret mitt. Har hatt langt hår så lenge jeg kan huske. Den eneste gangen jeg har klippet meg kort var i første klasse, og da var det mamma som lurte meg. Jeg har noen dager der jeg elsker håret mitt, de dagene jeg retter det og det ligger akuratt slik jeg vil ha det. Men nå i det siste har jeg på en måte blitt litt lei av det. Synes aldri det ser fint ut lengre og det er så... Mainstream? Alle sparer jo til langt hår, og kommenterer at de er såp misunnelige på mitt lange hår. Hadde egentlig ett løfte med meg selv, jeg skulle klippe bob etter konfirmasjonen. Men da jeg skulle gjøre det, da skulle plutselig alle klippe seg. Så da tenkte jeg at jeg like så godt kunne være jenta med det lange håret.. Men nå vil jeg ha en forandring.

Men tør jeg - det er en annen sak. Hva om jeg ikke passer det? Hva om jeg angrer etter en uke? Jeg kan jo alltids kjøpe meg extantions, hvis jeg ikke blir fornøyd. Når håret er kort vokser det jo ofte mye raskere også, for da er jo håret sunt.

Tenkte vente til jeg reiser til USA i sommer. Hvert år vi har vært der har jeg endt opp meg å gå med håret oppsatt, fordi det har vært så varmt. Så jeg tenkte at hvis det blir for varmt når jeg er der, så går jeg og klipper det.. Hva synes du jeg bør gjøre?

Inspirasjon:
(Angelica Blick)One rainy day

Idag tok jeg på meg shorts og Jeffrey Campbell skoene mine og håpet på fint vær. Fint vær var det også, men litt utpå dagen kom selvfølgelig regnet.. Heldigvis var jeg så lur å ta noen bilder før jeg dro på skolen. Ble ikke så veldig fornøyd med noen av dem, så skulle egentlig ta nye når jeg kom hjem. Men jeg orker rett og slett ikke å stå ute i regnet for å ta nye.Shorts Pepe Jeans Genser Monkii Sko Jeffrey Campbell
Catwalk in Paris, video

For en stund siden spurte jeg om dere var interesserte i videoer fra catwalken, noe de fleste var. Kjenner det blir utrolig flaut å poste disse, haha. Synes jeg gikk utrolig dårlig selv, men så er jeg jo ikke en modell heller da. Så hva kan vi forvente, øvelse gjør mester, er det ikke det vi sier? Under er backstage video og catwalk showet. Dere får jo se litt mer av hva vi gjorden enn når man bare viser bilder, så backstage videoen viser hvordan dagen vår var. Vi hadde tre forskjellige antrekk, posh style, personal style og casual. Enjoy!

Backstage:

Showet:

 

 Hva synes du?Nam...


(Uredigert)Maxiskirt

Idag hadde jeg på meg ett maxiskjørt på skolen. Skal ærlig innrømme at jeg var litt skeptisk til å gå med det på skolen. Det er ikke så normalt å gå med skjørt i det hele tatt på skolen vår. Men jeg synes det  er så utrolig fint. Har kjøpt meg to av dette skjørtet, ett i peach og ett i denne fargen, så jeg måtte jo få brukt dem, haha! Tror det kommer til å gå mye i skjørt denne vår/sommeren. Jeg er helt hektet og det finnes så mange fine farger og modeller for tiden! 

Det har blåst utrolig mye ute idag. Skulle egentlig ta bilder med Vilde etter skolen, men vi droppet det i og med at det regnet og var så mye vind. Men outfit bilder måtte jeg jo ta uansett, og jeg synes bilder som er tatt ute er så utrolig mye finere. Så etter noen forsøk inne tok jeg med meg stativet ut og tok noen bilder i vinden. Enjoy!

 

Maxiskjørt BikBok Bluse Zara Sko Skopunkten(?)Is, fotball og jordbær
Synes egentlig ikke antrekket mitt idag var så fint idag, og siden været var så fint ute drog jeg på meg en kjole. Jeg og Anna kjøpte is og jordbær på butikken. Så gikk vi ned på banen og så på fotballkamp. Håper dere har hatt en like fin dag som meg!07.05.2012

Bukse Converse Genser Monkii

Var utrolig lite fotogen idag, noe som resulterte i en outfit post, av meg bakfra..This weeks outfits

Er det bare meg eller får dere også en utrolig mye inspirasjon til antrekk og blogg lyst om kvelden, når det er mørkt ute? Igår fikk jeg ett kick til å finne nye antrekk og inspirasjon til nye outfit poster. Men ute var det jo bekmørkt og ikke minst kaldt, så å ta bilder var ikke aktuelt. Så da begynte jeg heller å prøve på forskjellige antrekk og bestemme meg for hva jeg skal gå med de forskjellige dagene denne uken. Da slipper jeg stå opp for å finne klær, og jeg får ha på meg litt finere antrekk enn at jeg bare slenger på meg det første jeg finner i skuffen. Under kan dere se noen hint fra hvert antrekk denne uken. Fredags antrekket blir nok noe veldig enkelt i og med at jeg skal på jobb rett etter skolen, for så å sette meg i bilen å kjøre ned mot hytta...

Mandag:

Tirsdag:

Onsdag:


Torsdag:


Legger ut hele antrekkene de dagene jeg har dem på meg :) 

 Lørdagskveld med fine jenter

Hei! Idag har jeg vært flink jente å vasket hele huset. Må vaske annen hver fredag for at mamma og pappa skal betale elixia for meg. Men siden jeg var på trening igår, tok jeg det heller idag. Kvelden har jeg tilbragt med Anna og Vilde. Vi laget taco, så film og koste oss. Hadde det utrolig morsom, tror aldri jeg kjeder meg med de to, haha. Hadde ikke med meg kamera, men under er det noen bilder fra instagram profilen min, jeg heter "AnnaVathne" hvis du vil følge meg :) 

Vildes outfit of the day.


Fredag = Nachos

Idag etter skolen dro jeg og Tonje ut og kikket litt på Madla før vi gikk på "fit for beach" time på elixia. Synes egentlig "fit for beach" timene som er på Tirsdagene er bedre. På denne gikk alt styrken i planke øvelser og i og med at vi stod bakerst, så vi ikke hvordan vi skulle gjøre øvelsene før vi gikk videre til neste. Men liker du planken er dette en time for deg, haha. Nå har jeg nettopp spist nachos. Vi har alltid hatt fredagsmat, enten pizza, nachos, taco eller noe ligenense, har dere det? Haha, tror bare jeg slapper av hjemme idag, er utrolig trøtt, og har nettopp dusjet. Orker ikke å ta på meg sminke eller noe igjen, så det blir chips og sjokolade kos hjemme ikveld.

 Hamburguesa despues de entrenar

Heii! Fint vær idag også. Kjenner humøret bare stiger og stiger, nå som solen og varmen har begynt å komme. Etter skolen idag ble jeg med Tonje og Alex og spiste pizza, da det var en trafikkulykke i krysset utenforbi. Det er ikke ofte det skjer noe her jeg bor, så vi måtte jo bort å se hva som hadde skjedd, haha. Spiste også solstick idag, elsker den isen. Skaffet meg også nettbank idag, endelig slipper jeg å gå ned i banken for å skjekke kontoen, haha. Var også på en styrke og core time på elixia, for deg som vil trene lår og core muskler på 30 minutter er den veldig effektiv. Jeg løp på tredemølle som oppvarming, men mange kombinerer den med spinning eller ro- timene. Har en utrolig motivasjon for tiden, blir så glad av å trene!

Nå har jeg nettopp laget meg en hamburger (litt sunnere alternativ, haha) som etter treningsmat og tenkte jeg kunne vise dere hva jeg kjøpte på Bik Boks 50% salg. (Har lagt ut noe av det i sist outfit innlegg.)


Wanties from Nastygal

Ariel TankDesert Cutout DressNeon Pocket Blouse Slasher Flick Cutoff ShortNeon Scoop TeeHigh & Mighty Skinny Jeans Twisted Peplum Dress - Dusty RoseSunny Side DressLacie Tank DressNasty Gal x MINKPINK Ashlee Floral Skirt Bead It TankGalaxy TeeDescending Silk Skirt Sheer Fringe Tank - WhiteCalifornia Girl Muscle TeeCrossroads Dress - Taupe

Er ikke alle underdelene jeg vil ha her, men de var på bildene, så de får bare være med her!

Ååå så mye fint, dumt jeg sparer til sommeren. Hadde det ikke vært for sparingen, tror jeg jeg hadde kjøpt alle klærne mine her, haha. 

 

 1.Mai 2012

Dagen udag har vært utrolig herlig. Været har vært kjempefint med sol og sommervær hele dagen. Var med mormor og mamma for å kjøpe blomster til mormor i morges før vi dro på besøk til farmor og farfar. Var så utrolig mett da jeg kom hjem, alt for mye god mat, kaker, jordbær og is. Da jeg kom hjem traff jeg noen fine venner nede i risnes som grillet. Orket ikke dra med meg kameraet ned der da, men hvis jeg får noen fine skal jeg se om jeg kan legge dem ut imorgen! Håper på en måte været blir fint imorgen, men samtidig håper jeg ikke på det. Er så utrolig kjipt å jobbe når været er fint. Når det er dårlig vær føler man liksom ikke man går glipp av noe.
Les mer i arkivet » Juni 2012 » Mai 2012 » April 2012
hits