Anna - Foto.Mote.Hverdag.Meg
Mine nyeste innkjøp

Ja som dere sikkert har merket har jeg prioritert litt andre ting enn bloggen i det siste. Jeg vil jo nyte sommerværet og være ute med venner istedenfor å sitte inne på dataen. Men jeg kommer nok til å blogge litt nå om hva som skjer med meg fremover, hehe. Igår kom jeg hjem fra farmor og farfar, reiste med tante og søskenbarnet mitt til sommerhuset deres. Kjempekoselig! Igår når jeg kom hjem var jeg med Heidi, vi bare gikk rundt om kring for å finne noen å være med, vi ringte en kompis som sa at han og noen andre skulle på kino nå. Så vi hoppet på bussen ut til byen på nærmeste buss stopp og rakk akkuratt filmen, kom inn i salen rett før reklamen var ferdig, haha. Men til overskriften, jeg tenkte å vise dere noen av innkjøpene jeg har gjort nå i sommerferien! 


//Bik Bok//


//Bik Bok//


//Bik Bok//


//Bik Bok//


//Bik Bok//


//Gina Tricot//


//H&M//


//Cubus//

Likte du noen av innkjøpene?

-Anna<3

almost summervacation...

Nå er det snart sommerferie for meg. Vi går enda på skolen, men jeg skjønner ikke helt hvorfor. Hvorfor må vi gå på skole når vi ikke skal lære noe nytt, vi bare sitter der. Idag har vi sett litt av 2 filmer, vi så altså film i 4 av 6 skoletimer, hva er vitsen i det. Det var ikke lærerike filmer så da kunne vi jo like godt vært hjemme synes nå vi i klassen min. 
Vi må også på skolen på mandag og tirsdag, hvorfor ikke bare slutte skolen på en fredag heller? Da hadde vi sluppet å dra oss opp på morgenen på mandag og tirsdag. Men,men hvis det er slik skolene i norge vil ha det så får det vel være slik.

Et bilde jeg tok og redigerte igår, hva synes du?

-Anna<3

 Den danske bank cup

Heisann!

Noen har kanskje fått med seg at jeg går på fotball nå. Har jo ikke gått så lenge men ville være med på fotball-cupen i danmark uansett. Jeg er ikke så veldig god i fotball men man blir jo ikke bedre hvis man ikke spiller og prøver. Det var en kjempe koselig tur og jeg tror alle hadde det kjempekjekt! Her er noen bilder fra turen:Litt bilder fra cupen, hadde bare kameraet en dag så det ble bare fra kampene.

Var du på den danske bank cup i helgen? :)

-Anna<3Bilder fra dagen

Som sagt tok Vilde noen bilder av meg i dag. Tenkte jeg skulle vise dere dem! 
Hva synes du om bildene?

-Anna<3


Warmer days

Det begynner å nærme seg sommer her i Stavanger. Jeg og Vilde dro ned på butikken i dag og kjøpte oss noe snacks som vi tok med til parken for å spise. Tok også noen bilder som kommer ut litt senere. Følg med!

-Anna<3

Bestietime

Selvom jeg og Vilde jobbet med skolearbeid i dag fikk vi også en god del tid til å være med hverandre og prate å ikke bare jobbe med skolearbeidet. Vi laget også vafler og tok noen bilder. 

Senere dro vi ned på butikken for å kjøpte litt småtteri og gikk til Tonje. Hele gjengen var der og det var kjempe gøy.

På onsdag blir jeg tatt opp til prøvemuntlig. Jeg har gått opp med Vilde i alle fagene utenom engelsk. Så jeg håper vi kommer opp i et fag sammen. Og om vi gjør det, tror jeg at vi skal overnatte hoss Vilde for å få alt klart til presentasjonen på fredag! 

- Anna<3From sunny to rainy

Heisann! 

Dumt at det regner så mye idag. Igår var det så fint vær, solte meg og var ute hele dagen. Var i kongeparken med Heidi, Anna og Tonje. Heidi hadde fått gratisbilletter av faren så vi fikk gratis mat,drikke og inngang. Kjempekjekt! 
Senere var jeg ute med Heidi og Tonje.

Idag var vi bare på skolen i ca. ett kvarter, før vi gikk hjem. Vi har nemlig prøve-muntlig. Det er øvelse til eksamen i 10.klasse. Etter skolen ble jeg med Vilde hjem å jobbet med naturfag hjemme oppgave, haha! Ble ganske fort ferdig med oppgaven, så vi har vært litt rundt om kring resten av dagen. Nå har jeg nettopp sett en episode til av "make it or break it".  Og skal snart opp til Vilde og Tonje igjen tror jeg.

Bildet fra brsdagen til Mariann i helgen!

-Anna<3
Sol, Sommer og Smoothie

Halla!

Nå har jeg vasket huset, vært i butikken med Heidi og laget smoothie. Det er så fint vær ute, igår var det jo sikkert over 25 grader eller noe. Var i byen med Tonje og Anna og spiste på ostehuset. Kjempe koselig! Senere i kveld skal jeg i bursdag til Mariann.
 

-Anna<3

Bli salongens assistent

Ja, nå har salongen en salgs konkurranse på bloggen sin. Hun trenger en assistent som kan være med å teste produkter sammen med henne. Det er produkter som makeup, hårprodukter og hudpleie produkter. Du kan bo hvor som helst i landet, fordi produktene blir sendt til deg, slik at du kan prøve dem hjemme og skrive din ærlige mening om dem. Du trenger ikke være frisør og det er ingen aldersgrense. 

Som dere sikkert vet er jeg veldig opptatt av sminke, hår, mote osv. Så dette hadde passet meg perfekt! Jeg elsker å prøve nye makeup produkter, hårprodukter og hudpleieprodukter. Å nå kan jeg får dem sendt hjem til meg og skrive om dem. Det hadde vært så utrolig gøy om jeg hadde vunnet dette her.  


Bilde fra salongen.blogg.no

Meld deg på du også, på www.salongen.blogg.no 

Skal du melde deg på?

-Anna<3sommerslig header og matte heldag

Heisann!

Idag har vi hatt matte heldag, eller tentamen som mange kaller det. Trodde den skulle være verre enn det den var. Så den gikk ganske bra egentlig! Igår begynte jeg å se på en ny serie "make it of break it!" er ikke så flink til å følge med på sånne har liksom aldri tid til å sette meg å se på det. Har sett et par episoder a "pretty little liars! også men er så lenge siden jeg så dem. Men hvertfall så jeg en episode av "make it or break it!" når jeg kom hjem, så har jeg laget en ny header, ble litt lei av den andre. Så nå ble det en litt mer sommerslig syntes jeg. Nå skal jeg stelle meg og få på meg noen andre klær, så skal jeg være med Tonje. Skal sitte barne vakt med henne ikveld!
Hva syntes du?

-Anna<3
Les mer i arkivet » Juni 2012 » Mai 2012 » April 2012
hits