Anna - Foto.Mote.Hverdag.Meg
annavathne.femelle.no

Hei dere! Det jeg ikke ville fortelle dere før nå, var at jeg har fått meg ny blogg. Dere har kanskje hørt om femelle, som er et kvinnemagasin på nett, der har jeg fått være med! Har byttet bloggnavn, så nå heter jeg annavathne, rett og slett fordi jeg følte det var på tide å bytte. Laget jo det navnet i 8.klasse, og det representerer ikke meg så veldig bra lengre. Navnet ble den gang helt tilfeldig, og jeg følte det ble litt mer profesjonelt, og "motebloggerish" med mitt ekte navn. Jeg vil bare si tusen takk for at dere har lest bloggen min, dere er så søte alle sammen. Og hvis dere vil fortsette og følge meg på min nye blogg blir jeg veldig glad! Lover bedre blogging enn det som har vært her i det siste og har så utrolig mye inspirasjon, nå som det har bltt sommer. For og komme til bloggen min trykk på bildet under, eller skriv inn linken selv..

 Skoleavslutning, antrekk

Forteller mer imorgen, siste skoledag før ferien! Har ikke blogget igår og idag, men jeg har vært opptatt med alt annet. Imorgen dere håper jeg alt er klart, så skal jeg fortelle dere noe stilig!


Kjole Whitney Port by Bik Bok Sko Stradivarius Blazer ZaraFriendship bracelets

Husker vi alltid fikk og gav slike armbånd til hverandre i vennegaver, da vi kom hjem fra syden da vi var mindre. Nå i det siste har jeg fått helt dilla på dem, og håper å finne mange fine forskjellige i boder f.eks på Venice beach eller på butikker som Forever 21. Hvis jeg ikke gjør det klikker jeg meg kanskje noen hjem fra Ebay, det er utrolig billig der, du kan kjøpe 100 stk. til rundt 100lappen, hvis du bare leter.

Katie Lennon's Decalz: yy | LockerzFacebookBee modeDIY Embellished Friendship Bracelets ? Honestly WTFThe Beauty Desk: 2012 - 05 - 28Google Image Result for http://3.bp.blogspot.com/-E4LxsevHpwo/TzhqOEmKWtI/AAAAAAAADw8/4IaM89Qg58I/s1600/tumblr_lzakyeu21a1r498bao1_500.jpgGoogle Image Result for http://www.brightontheday.com/wp-content/uploads/2012/04/friendship161.jpgmilletorp -Fleur Fernandez♥Random

Hei, dere! Forstår ikke helt hvorfor vi må sitte på skolen hele dagene nå for tiden, det eneste vi gjør er å se filmer eller å planlegge avsluttningen og å sitte å snakke. Imorgen har vi fri da, men da skal jeg jobbe.. Jaja,  siste jobbdag før jeg reiser! Fikk også en god nyhet idag, men den får dere vente med  vite før alt er klart! Klarer dere gjette? 


Innkjøp

Var som sagt i byen med mamma på lørdag, kjøpte noen småting som er greie å ha med seg på ferie. En lang, går kjole (sist outfit), ett par runde briller fra Withney Port sin kolleksjon for Bik Bok, elsket disse, og det siste jeg kjøpte med meg er en "bluse" eller mer som en vest, men den kan jeg vise dere senere, prøver å spare den til jeg reiser, haha.

 Middag på gården

Idag har jeg vært med familien å spist på en koselig gård ute på landet. Maten der var så utrolig god, tror aldri jeg har spist så gode komler noen gang,haha! Fikk også tatt noen bilder av kuene som var på gården!


Kjole og jakke BikBok Solbriller BikBok by Withney Port Sko Converse Phonecase Steve Madden
An old levi shorts

Idag har jeg vært i byen med mamma, er veldig lenge siden vi har gjort noe sammen, så det var veldig koselig. Kjøpte meg noen plagg jeg skal ha med meg til California, bare 13 dager nå. Igår kom renget til Stavanger, var noen regnbyger, men temperaturen er varm så jeg tok på meg en shorts idag. Har laget shortsen selv, av en gammel bukse jeg fikk av ei dame mamma jobber med. Den har alltid vært for stor over rumpa, men idag etter at mamma hadde vasket den, passet den perfekt rundt midjen og rundt rumpa, har jeg lagt på meg, har den krympet eller har rumpetreningen hjulpet? haha. Legger ut innkjøpene senere idag!


Shorts Levis (Gammel bukse) Tskjorte og smykke HM Sko Din SkoLulu toalett mappe

I år bestemte jeg og Vilde oss for å kjøpe toalettvesker fra lulus til hverandre i bursdagspresang, vi har lenge hatt lyst på disse, og det var på tide å kjøpe en for min del (har ingen store nok). Denne er stor og rommelig, og har plass til både sminke, såper, harbørste og egentlig alt du trenger å ha med deg på tur.  
07062012

Tok på meg en kjole idag. Gleder meg til å bruke den i sommer, til solbrun hud! Fargen er enda mer neon i virkeligheten ,og jeg elsker det! Krøllet håret mitt idag, men uansett hva jeg gjør faller det ut, tips? Senere idag skal jeg på trening, og bare slappe av og stille meg selv inn i feriemodus!Kjole HM Belte ? Sko Converse Klokke CMYKBeauty Gurus

Kan ikke beskrive hvor herlig det er å være ferdig med eksamenstiden. Det er nesten som om vi har ferie allerede, på skolen er vi nødt å være fra start til slutt, men hva vi fyller dagene med er opp til klassene. Idag har dagen gått til å se forskjellige filmer, og imorgen skal vi ut å grille.. Været er enda ikke helt på topp, men imens vi venter på været bruker jeg noe av døtiden min på å se på youtube beautigurus, haha. Her er noen søte jenter, med fine videochannels!

Macbarbie07

 

Missglamorazzi

Meganheartsmakeup (klesskapet!!)

 

Enjoy!Min sommer

Noen som lurte på hva jeg skal i sommer, så da tenkte jeg jeg kunne skrive ett lite innlegg om det. Har egentlig ikke så mange planer i sommer, men har mange opplevelser i vente lengre tid fremover, men venter med å fortelle alt til en senere tid, nå tar vi sommeren. 

USA, jeg reiser til USA om 16 dager, altså når sommerferien starter. Jeg skal rettere sagt til staten California, jeg har vært i Florida to ganger, men aldri i California. Vi skal kjøre rundt fra Los Angeles til Las Vegas og San Francisco, men stopper også litt på småsteder på veien, (har du vært der, og har noen småsteder som er fine å sove en natt på gi meg beskjed!). Vi skal til Grand Canyon, Alcatras, Universal (dropper Disney, fordi vi har vært der nok ganger, haha.) og den brua i San Francisco, altså sjekke ut de store severdighetene der borte. Gleder meg utrolig mye til både shopping, sightseeingen, maten, ja egentlig alt, haha!

Hytta, ska også på hytta, vi har hytte på sørlandet, noe som er utrolig deilig. Vi har rett med sjøen, så vi kan ture ut med båt når som helsy i den vakre skjærgården. Ellers tar jeg gjerne turen inn til sommerhuset til farmor og farfar, noe som alltid er like herlig. 

Ellers, gleder jeg meg til fine sommerdager, og kvelder sammen med mine flotte venner, og alt som kan finnes på de fine dagene vi har her i Stavanger.

Har du vært i California, og har tips til kjekke opplevelser, shopping, steder eller annet, legg igjen en kommentar!

Kylie Jenner ForeverTumblrmiddle finger upWritten On Walls | mistybeaches: fuuuuuuuuuEat Pray BlogB A C .Believe ✝I wish I had an oceanFacebookTumblrReisebericht USA ? Teil 1 ? Route66 - Fotograf Maik BlumeTumblr

Hva er dine sommerplaner?

 Ferdig med eksamen

Da var jeg ferdig med eksamen, har vært skikkelig med uheldig med eksamener hvert år.. Har bare fått mine værste fag, begynte med samfunn så fikk jeg matte og til slutt samfunn. Nailet matten da, fikk velge karakteren selv, noe som er utrolig når jeg har 3 i matte fra før. Når skal jeg spise litt mat, før jeg går ned på jobb. Skal prøve å legge ut et finere innlegg senere!


Neon, my new favorite colour

Kjøpte en ny kjole her om dagen. Jeg fikk to gavekort på 50 kr. da jeg kjøpte ett par småting på hm for en stund siden, og måtte bruke dem innen ett lite tidsrom. Har som sagt shopping stopp, så det at jeg kun måtte betale 49 kr. utenom gavekortene passet meg veldig bra. Denne kjolen blir superfin til sommeren, den er like "neon" som på bildet.  Under ser dere baksiden på kjolen, med en liten utrigning.Tenker å style den med en neon satchel veske, fine armbånd ,men er litt usikker på skovalg enda, haha.

03062012

Sol - Biltur - Tante - Is - Jordbær - Kamera - Kjøttkaker - SøndagNo bumpersIdag har jeg vært og spilt bowling med ett par venner, vi skulle egentlig ned på tanangerdagene, men vi ombestemte oss i siste liten. Jeg spilte min første runde uten "bumpers" idag tror jeg. Ble mobbet den første runden, og de mente det ikke talt at jeg vant når jeg hadde de oppe, så da tok jeg dem ned i siste runden, og jeg var faktisk veldig flink uten!Stars and leatherBukse BikBok T-skjorte HM Sko Din Sko Skjerf Beck Söndergaard Skinnjakke Zara

Jobbet idag, gleder meg virkelig til å bruke pengene jeg har spart nå. Bare 21 dager igjen, så sitter jeg på flyet over til USA, elsker virkelig det landet, det er så gøy å være der, digger absolutt alt, haha!

Les mer i arkivet » Juni 2012 » Mai 2012 » April 2012
hits