Anna - Foto.Mote.Hverdag.Meg
Estoy en España con mis amigas

Heisann!

Nå har sitter jeg, vilde, tonje og hanne på en internett cafe i Spania. Har nettopp vært hjemme å skiftet, etter stranden. Jeg, Tonje og Hanne har nemlig reist til Spania for å være med beste jenta vår i leiligheten hennes. Vi måtte opp kl. 03:00 idag fordi flyet gikk kl.06:20, tidlig. Men det gikk helt greit. Når vi kom ned ble vi hentet på flyplassen av Vilde og faren og gikk rett ned på stranden etter det. Har ligget på stranden og badet helt siden vi kom. Skal få tatt litt mer bilder senere men idag skyndtet vi oss bare på stranden. Nå skal vi opp til butikken og handle litt så skal vi hjem å grille. Blir nok ikke så sent idag, siden vi har vært så lenge oppe.


fint bilde? vet.

Vilde og Hanne<3
Fint vær i Norge?
-Anna<3
My favorite summer nailpolish...


//Dior,top coat//Dior,Aloha 638//

-Anna<3
Whitestrips once again

Heisann!

Ei mamma jobber med var så snill å kjøpe med seg whtiestripes hjem når hun var i usa. Brukte disse i fjor når jeg hadde vært i usa, tror ikke du finner de i norge men det går ann å kjøpe dem på nettet. Var veldig fornøyde med dem sist og de viser tydelig forskjell fra før til etter. Det er noen ferdig fylte strips/skinner som du setter utpå tennene dine oppe og nede og klemmer litt på dem slik at gelen kommer rundt hele tanna. Jeg begynnte på tirsdag, så jeg tenkte jeg kunne annbefale dem eller vise dere før og etter bilde når jeg er ferdig. Trykk her og se hva jeg skrev om dem sist gang. Nå skal jeg ut i solen, som endelig har komt til stavanger med Anna.

Har du prøvd dem?

-Anna<3Endelig sommervær

Heisann!

Idag er endelig sommerværet kommet til Stavanger! Det var overskyet og litt varmt igår men idag er det sol og varmt, herligt. Igår var jeg med Heidi på kvadrat og vosket øyenbrynene hennes, og da ble det jo litt shopping også. Skal jo snart reise så da tenkte jeg det var litt kjekt med sommerklær. Men nå er det stopp på shortser, har så mange men elsker dem. Har helt shortsdilla! Har vært å fikset brynene mine idag, de ble kjempefine! Nå tenkte jeg at jeg skulle vise dere outfitet mitt og innkjøpene mine fra igår.


//Shorts fra BikBok // Topp fra BikBok // kjøpt igår


//Topp fra BikBok//
//Pysjamas fra H&M//


//veske fra accessorize//

Hva synes du?
Noe du vil jeg skal blogge om?

-Anna<3


Les mer i arkivet » Juni 2012 » Mai 2012 » April 2012
hits