Anna - Foto.Mote.Hverdag.Meg
Himmelen akkurat nå...

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra skolen og jobb. Og holder på å gjøre lekser og øver på prøver. Men da jeg så himmelen ute kunne jeg ikke holde meg fra å gå ut og ta noen bilder av den, så her er et bilde av himmelen her akkurat nå.Er himmelen i rosa og lilla toner hos dere nå?

-Anna<3det kule livet mitt

Heisann! 

Dagen idag har vært helt vanlig. Har vært på skolen, manus gruppe til TUSikalen og gjort lekser. Nå skal jeg spise litt så skal jeg ned å se på guttenes kamp. Og etter det er det trening. Interessant liv jeg har. Haha.
 har ingen bilder så tar et jeg tok i sommer.

-Anna<3this is where i keep my wishes...-Anna<3VLOG - Høst

Vilde filmet litt rundt forbi i går og mekket sammen en "høst" video.

 

Hva synes dere?

-Anna<3Perfekt høstantrekk etter min smak.


Topp fra Acne, jakke fra Acne, jeans fra Current/Elliot, veske fra Mulberry, solbriller fra Fashionlove, sko fra Jeffrey Campbell og klokke fra Michael Kors. ♥

Inspirasjon til det perfekte høstantrekket!

-Anna<3just play

Denne herligheten fikk jeg av pappa idag! Skulle sjekke mobilen for å se hvor mye klokka var i friminuttet og der var det en melding fra pappa der det stod: "har kjøpt gitar til deg idag:-)" Så nå har jeg spillt litt gitar og lært meg "down to earth" av Justin Bieber utenatt. Vet den er veldig enkel men jeg er jo nybegynner. 

-Anna<3Outfit 23.09.2011Mitt outfit idag, fikk en fin overaskelse idag på skolen. Forteller senere nå må jeg på jobb igjen!

-Anna<3Acne
//Topp fra Acne og bukse fra BikbokBirds//VildeThey have certainly understood the emotional power of wind.


//Kjole fra HM

 someday you may have to save someone's life


photo by me: loshavn

-Anna<3min dag i dag

Heisann! 
Dagen min idag har vært helt normal, uten om at det manglet mange folk i klassen så det var litt rolig. Nemlig fordi de var på fotballkamp med skolelaget. Etter skolen har jeg bare gjort lekser og kom nettopp hjem fra jobb. Nå tenkte jeg meg ut å være litt med venner! Snakkes.

ACHTERGRONDEN. ® - Hyves.nlskirts and smoothiesVilde Marie Dubland Nedrum-Anna<3A picture of a a really good friend


Anna<3

-Anna<3Same photo but still differentHvilket likte du best?

-Anna<3Audition day

Heisann! Skoledagen min idag var helt grei, ikke noe store greier som skjedde før skolen var slutt. Hadde en nynorsk prøve jeg hadde glemt litt ut, så den ble ikke så bra tror jeg. Håper ordboken reddet meg litt hvertfall. Men etter skolen  var jeg på audition til TUSikalen på skolen vår. Det er altså en musikal 10klassingene har hvert år. Og navnet kommer av at skolens forkortelse er TUS og av ordet musikal, haha. Kanskje du forstod det før jeg sa det, men de som lurte på hva det var vet det hvertfall nå. Auditionen gikk bra syntes hvertfall jeg, vi skulle synge en sang og lese en liten tekst med valgfri "snakkemåte" dramatisk, trist, ovelykkelig, onskapsfullt osv. Sangen jeg valgte var rolling in the deep av adele. Interessant hehe. Men ja, skal slutte å skrive mer uinteressant nå. Så får jeg håpe på det beste.-Anna<3
 Outfit. 20.09.2011


//bukse: hos lisbeth i lyngdal(husker ikke merket) //Genser, bikbok // Skjerf, bikbok


-Anna<3Første dag på jobb

Heisann! Idag hadde jeg som sagt min første dag på jobb. Det var, lærerikt, haha. Ja, jeg begynnte altså på rema 1000. Hadde ikke søkt på jobb men ei jente kom å spurte meg om jeg ville overta for henne, så da sa jeg ja. Fikk spørsmålet på fredag og begynnte idag. Skal bare "handle" for bedrifter. Finne fram varer til firmaene, slå inn i kassen og sett klart. Så ganske enkel jobb egentlig. Er ikke verdensmester enda men blir nok bedre! 

Har ikke noe bildet i sammenheng med innlegget, men her er et bilde vilde har tatt som jeg bare elsker!
 

Har du jobb?

-Anna<3Jobb

Nå drar jeg på jobb så blir nok ikke så mye blogging i dag! Kan være at Vilde slenger inn ett innlegg for meg.Ha en fin dag!

-Anna<3Sweet dreams


Himmelen var fin i går. 

Nå skal jeg legge meg til og sove! 

God natt søte lesere!

-Anna<3got any fish yet?

I love this! Tok det på kvelden på stranden i sommer.

-Vilde

 Fin kveld med fine mennesker.

Igår var jeg i bursdag hos Heidi som sikkert mange vet fra tidligere innlegg. Det var en superkoselig kveld, med masse kjekke folk, alias og mye mer. 

Nå skal jeg på spinning på elixia me fotball laget!
Ha en koselig dag dere!

-Anna<3 Bursdagsoutfit

Da er vi klare for en fin kveld, med fine folk!

Blir sikkert en utrolig koselig kveld.

//Kjole fra Monki, sko fra DNA

//Kjole fra monki, veske fra Tiger of Sweden og sko fra nelly.com


HA EN FIN KVELD!

-Anna<317.09.2011

Heisann! Litt lenge siden jeg har skrevet om dagen min og slikt så tenkte jeg skulle fortelle litt om dagen igår. Igår hadde vi svømming på skolen, ohjoy! Neida va helt ok det, fikk jo sett alle i badehetter, må bare si at jeg er et nydelig syn i badehette! Heidi hadde bursdag igår så vi fikk brwnies på skolen og i tillegg hadde jo jeg og Vilde med cupcakes til alle, koselig. Senere på dagen vare jeg med mamma og pappa til madla amfi forid jeg skulle kjøpe en vinterjakke. Kan vise det jeg kjøpte senere, hvis dere vil. Da jeg kom hjem gikk jeg til Heidi hvor vi spiste kaker og spillte "party alias" eller hva det nå heter, og jeg vant! Fikk dessverre ikke tatt noen bilder fordi jeg glemte kameraet... men her er et bilde av vi som var hos heidi!Heidi, meg, Anna, Tonje og Vilde<3<3

 

-Anna<3my grandfather's hat, maybe a vintage treasure?-Anna<3VLOG - Making cupacakes

Jeg har jo lovet dere en videoblogg fra når jeg og Vilde laget cupcakes!

Tror kvaliteten står på den beste men hvis ikke så bytter du bare til den beste kvaliteten. Blir utrolig mye kulere da!

Håper dere liker den!

 

-Anna<3Denim vest


//HM

Denne liker jeg!

-Anna<3a vintage camera...-Anna<3Cupcakes

I dag etter skolen gikk jeg og vil til butikken og handlet inn muffins mix og laget skikkelig tradisjonele, Amerikanske, cupcakes! 

Vi laget en til hver til folka i klassen og skal spare resten til jentekveld i morgen!

Etter vi laget cupcakes dro vi opp til Vilde og spiste middag så gikk vi på stadion for å spille kamp mot Vardeneset. Vi tapte 1-0 men jente gjorde en utrolig bra insats og vi hadde mange bra sjangser til å ta dem igjen!

Skal også prøve å få lastet opp en vlog til dere! Veldig lenge siden jeg hadde en sist. Så vi filmet litt i dag og lagde en liten film.

Gled dere!

-Anna<3The best dreams happen when you're awake.

-Anna<3Love this shorts

//HM

-Anna <3LOVE

 "I love her and that's the beginning of everything."Bestfriend

Heisann alle sammen!

Jeg heter Vilde og dere har sikkert sett meg på bloggen før! Nå har jeg hacket meg inn på bloggen uten at Anna vet det, hehe. 

Ville bare skrive et lite innlegg om deg så hele bloggen kan få vite at du er en helt fantastisk person ♥

Anna og jeg har vært bestevenner i 10 år og jeg girer meg til alle de årene som kommer sammen med deg!

Vi henger med hverandre hele tiden og vi spiller begge fotball og vi elsker begge to å ta bilder og du er bare helt RÅ!

Jeg kan si alt som helst til deg og jeg vet at du er til å stole på. Vi krangler aldri og om vi gjør blir vi venner igjen med en gang.

Jeg er veldig glad for at du er min venn, min bestevenn ♥ Du betyr utrolig mye mer for meg enn du tror.

 I ♥ YOU!

 

Så tenkte jeg! At jeg skulle bruke sjangsen min som bloggstjerne her på å kjøre enn liten spørrerunde! Dere spør meg om ting om Anna så skal JEG svare!

Så spør i vei!

 

- Vilde ♥A birthday party to special girl.

Hei! Igår var jeg i bursdags selskap til Anna, var en kjempekjekk kveld. Med masse kjekke folk.  

-Anna<3Bytur med jentene

Hei! 

Idag har jeg vært i byen med jentene, vi kjøpte bursdags gave til Anna som skal feire bursdagen sin på fredag. Gleder meg! Jeg kjøpte også en genser til meg selv, fryser sånn nå for tiden og har jo nesten bare bluser og singletter. Håper dere har hatt en fin dag, det har jeg!

Vilde<3 


Thumbs up for mc'en!

-Anna<3
 rain, rain and more rain...

Heisann! 

Nå sitter jeg her på rommet mitt, med dataen og hører på musikk. Mens ute regner det så mye at jeg nesten ikke hører musikken inne! Hører jo veldig lavt da men uansett det pøser ute! Det pøsregner og blåser, var på fotball trening idag i det fine været her. Heldigvis vare det opphold akkuratt da vi hadde trening! Men til poenget, når det er regn ute får jeg en slik følelse. Der jeg bare vil pakke meg inn i tepper og tykke gensere og bare drikke kakao. Fyre i peisen og se på tv. Er glad for at jeg har tak over hodet og varme inne på dager som dette! Stakkars de som ikke har det så bra, som ikke kan gå inn når det regner slik ute. 
468925-11-1315332506410_large
litt lite bildet men det får gå.

-Anna<3 Fotograf bilder

Fikk bildene fra konfirmasjons fotograferingen for en liten stund siden, her ser du noen av dem.

-Anna<3Sirdalen

Heia! Har nettopp kommet hjem fra skolen å tenkte jeg skulle legge ut ett par av bildene vi tok i helga. 

Var litt dårlig vær så vi var for det meste inne men vi jentene hadde det utrolig morsomt, med mat og snacks og spill, dans og sang! Utrolig mye morsomt man kan finne på!


Vilde og Lisa


Mona var utrolig stolt over kjøttdeigen sin!


Anna og meg!


Søte Mona og søte Vilde!


Vilde og Karen danser til Bounce!

 

Utrolig morsom kveld!

 

-Anna<3Blogger jeg elsker å lese

Hei!

Jeg elsker å lese blogger, hvis jeg ikke har noe å gjøre setter jeg meg som regel ned å leser blogger. Men blogger jeg liker best er reiseblogger, utvekslingblogger eller blogger til folk som bor i andre land i et par år.  Synes det er så gøy å lese om hvordan folk lever i andre land og hva de gjør. I norge blogger man for det meste om mote, sminke og hva man gjør på fritiden men man gjør jo nesten det samme alle sammen i norge. Vi handler på de samme butikkene, vi bruker samme sminke, vi gjør nesten det samme. Da synes jeg det er kjekkere å lese blogger som har andre butikker, andre ting å gjøre og slikt! Er dere ikke enige? Selvfølgelig liker jeg å lese blogger fra Norge gjør det jo hver dag, men synes det er ekstra gøy å lese reisebloggene!

Har for eksemple lest mne.blogg.no kjempelenge

Har du noen blogger som dette å anbefale? skriv som kommentar

-Anna<3

 Justin Bieber

Heisann! 

Lurer egentlig bare på en liten ting, det er jo sinnsykt mange som liker Justin Bieber. Men det er også mange som ikke like ham så veldig godt. Jeg synes han er drit digg, synes han er superfin! Kunne godt giftet meg med han altså. Synes ikke han er det fineste i verden liksom, synes jo Zac Efron er finere men, ja dere skjønner. Der kan vell ikke si at han ikke er fin? Eller at han ikke synger fint? 
Tumblr_lqro35ck6q1qld7woo1_500_large

Liker du Justin Bieber?

-Anna<3Every picture look's a little bit better in vintage style...

Hva syntes du om bildet?

Nå drar jeg til hytta til Vilde i Sirdalen! Blir en urtolig morsom helg! Har med kameraet så det blir nokk en bildeserie når jeg kommer hjem. 

Ha en fin helg!

-Anna<3Skulkere!

Halla!

Bare et lite innlegg før jeg stikker på skolen igjen, måtte hjem og hente noe i fiminuttet. Siden vi er 10klassinger har vi lov til å gå hjem i storefri wihu!

-Anna<3Rått og råde

Jeg var jo på Rått og råde i dag sammen med, Vilde, Vegard, Vivian, Tonje, Karen, Alex og Cecilie men traff en del kjente der også!

50 cent var utrolig bra, og Robyn var bare helt fantastsik! De lagde utrolig mye liv og begge to sang utrolig bra live , jeg var skikkelig imponert over begge to!  Utrolig bra arrangment og det var helt sinnsykt masse mennesker der og stemningen var på topp!

Det var en utrolig gøy kveld, men jeg har bare ett par mobilbilder jeg tok der men det får være bra nok!

Skal nokk på en slik festival igjen for å si det slik! Til helga blir jeg med Vilde på hytta i Sirdalen, blir utrolig koselig, gleder meg mye til det!


Alex, Tonje, Vegard, Vilde, Cecilie og meg! Herlig gjeng!
Vilde, Vivian og Karen under Robyn konserten!♥ ROBYN-Anna <3Life's great with a friend like youNå drar jeg på Rått og Råde med en god gjeng! Blir utrolig gøy, spessielt å se Robyn, 50 cent og Kelis skal også opptre og ett par mindre band. Legger ut bilder og slikt når jeg kommer hjem!

Hva synes dere om bilde?

-Anna<3Deborah Lippmann

Noen andre som dør for denne? 
Har hatt lyst på den lenge, men den er utsolgt over alt!
Si gjerne ifra hvis du vet hvor jeg kan kjøpe den!

-Anna<3 Inspiration

skirts and smoothiesACHTERGRONDEN. ® - Hyves.nlJust a lonely girl *: You got me lovesick.ACHTERGRONDEN. ® - Hyves.nlTo ∞ and Beyond.Amor de Verão - PolyvoreFotos de Inspiration is Bliss - Fotos do MuralLeuke Plaatjes, Teksten & Achtergronden.' - Hyves.nlstuckwitheachotherBe yourselfLove, Is Just The Beginning... by ~lifethroughmyeyes94 on deviantART[Любовь] | 533 фотографииSmrklja, naj najstni?ki portalSmrklja, naj najstni?ki portalEl Paso Wedding Blog . Belle the Magazine: Zuhair Murad Couture Fall/Winter 2010-2011fuck.it☁ in all this chaos, we found safetykissing on a railroad track - Google Images picture on VisualizeUs&8216;Could you be closer than it seems? I know it&8217;s a struggle, and it feels like there&8217;s something in between.&8217; picture on VisualizeUsits renaa babyyyTogether in Paris

Kunne holdt på og funnet bilder i flere timer på weheartit!

-Anna<3

Les mer i arkivet » Juni 2012 » Mai 2012 » April 2012
hits