Anna - Foto.Mote.Hverdag.Meg
Travle dager

Idag hadde vi enda noen forestillinger og vi skal ha en til i kveld. Resten av dagen har gått til forbereding av norsk fordypningsoppgave som skal skrives på fredag. Lyst å lese om tusikalen eller se flere bilder trykk på denne linken.

-AnnaPremiere

Nå har jeg kommet meg hjem fra generalprøven. Det gikk egentlig ganske bra. Vi har det i hvertfall utrolig morsomt vi som er med! Senere i dag har vi premiere og etter premieren har vi premierfest så det blir nok en utrolig gøy kveld! 

-AnnaTUSikal øving

Har øvd på TUSikalen i hele dag. Slitsomt, men utrolig gøy! I morgen har vi en siste gjennomgang før vi skal ha en general prøve og premiere ut på kvelden. Vi har forestillinger på onsdag og torsdag også å jeg tror det kommer til å bli ganske bra!

-Annalovelvoeovoleloev

Heisann! Igår var jeg på kino med noen søte jenter! Vi så den nye twilight filme, jeg har egentlig aldri synes nye om de tidligere twilight filmene. Ble tvingt til å se den første og den andre men i den andre fulgt jeg ikke med på i det  hele tatt. Men denne var faktisk ganske bra, var ikke alle interne poeng jeg skjønte da. Haha, de andre sitter og ler og jeg forstår ikke hva som er morsomt i det hele tatt, haha. Men koselig kveld var det! Idag har jeg bare øvet og øvet med tusikalen og det skal jeg hele morgendagen også. Filmet litt idag, men vil ikke vise noe før forestillingene er over, skal filme mer imorgen! Her er noen andre bilder vi tok på fredag!

-AnnaIf you think your outfit is boring, add a detail

Hei! Idag presterte jeg selvfølgelig å ta med meg kameraet på øvingen uten minnekorten, flinke meg! Så det ble ikke noe bilder fra dagen idag heller. Men kan vise litt av antrekket mitt idag! Så får jeg se om jeg viser hele senere.


 

-Anna"Man is harder than iron, stronger than stone and more fragile than a rose."

Idag har jeg vært på TUSikal øving hele dagen! Eller ikke hele dagen men fra halv 9 til halv 5 så ganske lenge egentlig. Men gøy er det jo da, ser ut som om alle har der supergøy! Kanskje jeg tar med kameraet imorgen, jeg får se. Skal øve hele helgen så er det premiere på Tirsdag, wopwop! Tidligere ikvled kom jeg i sykt bilde humør og måtte ut å ta bilder, så fikk med meg Anna og Vilde på en photoshoot. Her er bildene to av bildene av meg, skal legge ut flere senere, har et par innlegg til!-AnnaJenny Skavland for BikBok

Heisann! Dagen idag begynte med TUSikal øving med 10klasse på skolen. Vi hadde øving hele dagen og fikk satt opp scenen og slikt. Endelig er vi på det kjekkeste stadiet i en oppsetning. Imorgen skal vi øve med bandet på sangene og dansere tror jeg, gleder meg! Etter skolen gikk jeg hjem og slappet litt av før jeg skulle ned på fotballtrening. Den gikk jo fin den, hehe. Så når jeg kom hjem var jeg en tur på kvadrat og ikea med mamma og pappa. Måtte nemlig ha en jakke og sko fra Jenny Skavlands kolleksjon, så da brukte jeg opp resten av lønnen min her. Brukte opp nesten alt på bursdags og farsdags gave til pappa, hvor snill datter jeg er? Var utrolig mye fint i kolleksjonen synes jeg, når  jeg får lønn håper jeg den ene svarte blusen enda er inne, må bare vente til 1 desember, haha. Men ble veldig glad over kjøpene mine da. Men da jeg kom på bikbok var bare jakken der i M og L.  Så da tenkte jeg at medium var okei og skulle til å kjøpe den. Da ei av jentene som jobbet kom bort og spurte om jeg ikke ville prøve hennes i XS så kunne de ringe til byen og spørre om de hadde mer igjen, så det gjorde jeg. Men den var litt kort så jeg fikk prøve hun andre jenta som jobbet der sin i S og den passet perfekt. Men den hadde de ikke inne da i Small i byen eller noe. Så sa hun at jeg kunne få kjøpe hennes istedenfor, ble superglad. Slike jenter er det som får meg til å smile i hverdagen, hahah. Kan ikke få takke henne nokk, høres kanskje rart ut for en jakke. Men hun gav meg jo hennes så hun ikke hadde. Haha, tusen takk til henne!<3

Fine kinderegg jakken.  Hehe, ikke tenkt på hvordan jeg ser ut her:-P

Ta av ermene av jakken så blir det en vest.

Og snur du den rundt blir det en dongrivest med pelsegreiene inne i vesten.

Og skoene da, jeffrey campbell lignende sko, men mye billigere!

L.O.V.E T.H.E.S.E.B.U.Y.S

Vad tycks?

-Anna


 

 I mustache you a question

I mustache you a question
Laget et nytt polyvore bildet idag, i mellom alle leksene er så mye kjekkere å ha litt pauser enn å gjøre alt på en gang. Føler da at leksene blir bedre kvalitet og er mer brukbare til øving av prøver.
Laget foresten en shorts igår av en gammel buske jeg fikk av ei som jobber med mamma, skal vise resultatet senere eller imorgen. 
-Anna


Beautiful you


Vurdert å bli modell? Du er den mest fotogene jeg kjenner. I går øvet jeg til prøve, var å trente og spiste ute med familien. Derfor ble det lite blogging på meg. Nå skal jeg fortsette å øve til de to neste prøvene og gjøre lekser. Får se om jeg får til til å ta bilder av sminken jeg fikk da mamma kom hjem fra New York. 

-Anna11/11.11 in instagram


På vei til skolææn.Vi hadde heldag i engelsk idag så kom hjem litt tidlig, så da brukte jeg sjangsen til å komme meg tidlig på jobb.


Thumbs up for working girls!

Så gikk vi ned til vegard og koste litt med katten hans. Hater egentlig katter, men denne var faktisk super søt.

Så spiste vi litt chips og dipp.

Vilde skulle sove hos meg så vi gikk hjem.

Så nå sier vi bare smile til verden og ha en fin kveld.

-AnnaSIX-20 'BROWNIE' C


// SIX-20 'BROWNIE' C

Gammelt kamera, vet ikke helt hvem som har kjøpt det eller om vi har arvet det av noen. Men det jeg vet er at jeg må få tak i film. Må prøve å ta bilder med det.

-Anna

 travle dager

Har ikke vært så mye blogging i det siste. Grunnen er jobb, skole, tusikal og venner. Så da blir det liksom ikke så mye tid. Det er så dumt at det blir mørkt så tidlig nå for tiden. Når jeg komer hjem og skal ta outfitbilder er det så mørkt og inne blir bildene bare gulige i lyset. Noen som har forslagt om hvordan jeg kan innstille kameraet til å få hhvitere eller mer naturlig lys? Men ja, eller går det bare bra med meg, haha. Var på hospitering med skolen igår og dagen før det. På media og kommunikasjon, var super gøy så det er noe jeg vurderer sterkt til neste år. Idag har jeg bare vært på skolen og jobb. Tror ikke jeg orker å gjøre noe mer idag, må lese i boken til sånn fordypningsoppgave om 2 uker. Skal lese to bøker og har ikke komt hallveis i første enda. Men alt ordner seg vel for snille jenter, er det ikke det de sier? Nå skal jeg kose meg med brownies og etterpå lese bok. Ha en fin kveld videre dere!


mmm... sier bare jeg.

-Anna


 GOODBYE OCTOBER
-Annaa cuff completes an outfit


-Annabday party
Du er alt for fin!


Bursdag til tom eivind igår. Kjekk kveld med fine venner. 

-Annapolyvore.com

Wintertime
Heisann, girls! Ja, jeg har fått meg polyvore. Det er en nettside der du kan lage dine egne kolasjer med klær og slikt. Ganske gøy egentlig hvis du liker å sette sammen antrekk og slik. Her er det første jeg har laget.

-AnnaAutumn feeling


Vilde tok noen høstlige bilder av meg på mandag. Hva synes dere?

                                                                                                                                                                                                      -Anna

Les mer i arkivet » Juni 2012 » Mai 2012 » April 2012
hits