Anna - Foto.Mote.Hverdag.Meg
NYTTÅRS FORSETTER

Nå er året 2010 snart over, og vi er på vei inn i et nytt år - 2011!
Synes dette året har gått så utrolig fort, og snart er det over. Har hatt et bra år, men håper også at 2011 blir et bedre år. Ikke det at 2010 ikke har vært bra for det har vært et kjempe bra år for meg. Med mange gode minner og reiser. Jeg håper det blir en bra og spennende tid fremover, med enda flere reiser og mange kjekk minner. Og jeg regner hvertfall med at 2011 kommer til å bli et supert år!

Som mange andre har jeg en del nyttårsforsetter og selv om jeg muligens ikke klarer og fullføre alle, så skal jeg gjøre mitt beste. Her er noen av mine nyttårsforsetter:
- Leve sunnere.
- Trene 3-5 ganger i uken.
- Ikke spise/drikke noe usunt f.eks. snop/godteri, chips og brus.
- Bli flinkere på skolen.
- Rydde rommet oftere...
- Flinkere til og oppdatere bloggen.
- Spare mer på pengene mine isteden for og bruke dem med en gang...

Tror kanskje jeg skal bruke denne kjolen idag jeg, hva skal du gå med?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvis jeg ikke får postet et innlegg med hva jeg skal gå med så får dere ha takk for det gamle, og godt nytt år!<3

-Anna<3BYTTE JULEGAVER...

Ja, idag skal jeg møte mamma i byen kl.3 siden da er hun ferdig på jobb. Så skal vi gå og bytte ett par julepresanger. Jeg liker egentlig ikke og bytte julegaver men jeg skal ikke bytte det fordi jeg ike likte det. Jeg skal bytte Uggsene mine fordi jeg tror jeg vil ha dem i en størrelse større og det samme med en genser som var litt for liten. Jeg skal også bytte ei klokke siden jeg ønsket meg ei hvit klokke, litt stor klokke med diamanter på og jeg fikk 2 stk. så jeg skal kanskje bytte den ene i en annen farge eller i et smykke eller noe. Hihi!

Foresten så var jeg på kino igår. Vi så svigers er aller verst (er det det den heter?) Den var vertfall kjempe morsom, haha! Har sett en av dem før fant jeg ut. Men den var altså kjempekjekk!

Idag skulle jeg dra ut skuffen i peisen, dere vet når man skal fyre i peisen så trekker man ut skuffen så det kommer mer luft. Jeg skulle gjøre det barfot så brant jeg meg og det sviiir! :-(

Menmen, jeg legger ut et par bilder jeg tok i forigår her:Farmor og farfar har en slik en på treet istedenfor ei stjerne, hva har du i toppen av treet?

Hva skal du idag?

-Anna<3Snowie&lt;3

It's snowie outside!
Idag skal jeg være med Anna og jeg tror vi går ut i snøen og tar noen bilder, har ikke gjort det enda!

Idag fikk jeg et julekort som var bare til meg, wihuu. Alle kortene er alltid til mamma og pappa og familien men idag fikk jeg ett fra england som var til bare meg, hihi! Store greier dette, neida. hahha!

Hva skal dere idag da?

-Anna<3MY CHRISTMAS EVE!


Julaften igår var den beste jula til nå tror jeg, men det sier jeg jo hvert år så, hihi.
Jeg våknet og skulle se 3 nøtter til askepott men klarte ikke følge med fordi jeg gjorde så mye annet. Etter det skulle jeg se en reise til julestjernen men jeg rakk den ikke fordi jeg trodde den begynnte senere enn det den gjorde. Men jeg har jo sett begge de siden jeg var liten så de blir litt kjedelige synes jeg selv om det er en del av tradisjonene. Jeg tok en del bilder igår før gjestene kom også, av juletreet, bordet og gaveneee!

Jeg hadde en liten misstanke om en av gavene men når jeg så på pakkene under treet lå ikke den formen for pakke under der, men til slutt lå den der, den gaven jeg ønsket meg mest! Åpnet den til sist siden den var liksom den jeg hadde veldig lyst på, sånn er det bare med meg jeg åpner alltid de gavene fra mamma og pappa til slutt.
Jeg hadde altså en helt fantastisk jul med god stemning, god mat og masse presanger!

Her er litt bilder fra kvelden og litt av det jeg har på meg idag:
I'm wearing this today:

Stor hjertering, julegave fra Anna<3


Klokke fra CMYK, julepresang fra mamma og pappa<3


Ringe, julepresang fra Vilde<3

UGGS FRA MAMMA OG PAPPA, det jeg ønsket meg meest <3<3

Q: Fikk dere noe fint til jul?
Hva?

-Anna<3BITTELILLE JULAFTEN

Idag er det bittelille julaften, nå sitter jeg krøllt under dyna og prøver og få fyr i onven, det er ikke lett skal jeg si deg. Jeg har prøvd i en time nå og det er fortsatt iskaldt. Får vell bare varme meg under dyna litt lengre. Igår pyntet vi juletreet, i år har vi bare pyntet det med lys og hvite- og sølvkuler i alle fasonger. Det er vist det som er inn nå, så denne julen er alt hvitt her hos oss! Tenk det er bare 2 dager til jul, idag skal jeg kjøpe den siste julegaven jeg har igjen og jeg tror jeg skal kjøpe noe så jeg kan lage noen kort. Hehe, mye dere bryr dere om i dette innlegget, ja!

Il_570xn.200025032_large

-Anna<3Julegaveshopping

Har vært en tur på kvadrat og byen idag med pappa for og kjøpe de siste julegavene har bare en igjen nå. Får ta den litt senere i uka.

Diamonds are foreverwelcome to hell

-Anna<3Ny header
Skiftet header idag :)
Nå må jeg vaske huset , så får jeg se om jeg går ut en tur senere.

Hva skal dere idag?

-Anna<3CHRISTMAS BREAK.... FINALLY

PRINCIPESSA ? AGREE!! :D[Tháng 12] Christmas in miniature :) | [Thang 12] Christmas in miniature -) - Yeah1.com Forumlittle wish jarVictoria's Vintage %u2665shine onyourphotographyx picture on VisualizeUsalltheprettythings.BETWEEN EYES

Hva skal du i ferien?

-Anna<3JULEGAVER TIL VENNINNER

Heisann!

Julegaver til venninner synes jeg ofte kan være vanskelig, hvertfall hvis de sier "vet ikke" når jeg spør om hva de ønsker seg. Jeg vil jo gi dem noe de kommer til og like og ikke noe de kommer til og èn gang bare for og ha brukt det.
Derfor spør jeg dere, hva synes du er en fin venninnegave?

Tumblr_ldhbhdylwr1qb9uyvo1_500_large

Give Peas a Chance Pajama Set - Womenlife makes love look hard


Søt pysjamas                                                                 Klær

Tumblrjustinekaysudworth
accessorize                                                                 Scrub, såpe....

Mer?

Hva ville du kjøpt til ei venninne?
Trenger virkelig hjel, komenter forslag?

-Anna<3Sunsilk konkurranse!

 

Heisann!

Sorry for lit blogging men har rett og slett ikke hatt tid. Har ikke sett på TV på 2 uker og har så vidt vært på data kun innom facebok og noen blogger men det er fra ipadden og det går ikke ann og blogge derfra. Men derfor tenkte jeg at jeg kunne værtfall gi et lite pip nå :)

Hvis dere kunne være noen søte små engler og stemme på meg i sunsilk konkurransen trykk her vet sjansgen er liten for og vinne noe men alle kan prøve seg ,hihi. Og hvis du vil være enda snillere kan du poste det på facebook eller blogg :)

 

Kommer kanskje noen bilder fra en photoshoot senere;-)

-Anna<3LIVESENDING NÅ!

Les mer i arkivet » Juni 2012 » Mai 2012 » April 2012
hits