Anna - Foto.Mote.Hverdag.Meg
A christmas present

Denne cardiganen fikk jeg til jul av Anna og jeg elsker den! Har vært på jobb idag eller har jeg ikke gjort noen som helst ting. 

 

 -AnnaAndre juledag i svart hvitt

Nå funker bilde opplastningen igjen, så her er noen bilder fra gårsdagen. Vi hadde familien på besøk, super koselig.-Annatwitter, twitter, twitter

Heisann! Nå har det seg slik at jeg skulle poste to innlegg til dere, men bildeopplastningen funker ikke så da før jeg gjøre det senere heller! Men hvis dere vil følge meg på twitter er twitternavnet mitt, annavathne 

Så snakkes vi heller senere!

-AnnaEn fantastisk julekveld

Kvelden igår var fantastisk! Hele familien min var samlet hos farmor og farfar og spiste god mat. Helt utrolig at jeg i år klarte å styre godteri inntaket, og ikke bli kvalm og trøtt, det klarte jeg altså ikke idag,haha. Gaveåpningen var også kjempe koselig, vi åpner en og en gave slik at alle ser hva hver person får. Jeg kunne ikke ha ønsket meg finere gaver en det jeg fikk igår! Fikk ikke noe tull bare gaver jeg på en eller annen måte ønsket meg.

Idag har jeg ikke hatt på meg annet enn pysjamas, "ragger"(strikkesokker), tøffler og kari traa ulltrøye. Haha, men alt det fikk jeg jo igår så da går det vel det fint? Vi har hatt mormor på besøk og spist pinnekjøtt og enda mer riskrem. Tenkte å vise dere noe av det jeg fikk igår, så her kommer det.

Portrettlinse, EF 50mm 1:1.8 og selvutløser kontroll


Nike+ skochip og armbånd (nå får det bli litt mer jogging!)


Litt flere gaver :)


HUNTER JIMMY CHOO STØVLER! Ååå disse har jeg siklet lenge på, nå kan det bare regne for meg, haha!

Så tenkte jeg å vise antrekket mitt for idag, neida. Men her er jo noe av det jeg fikk så da kan jeg like godt vise det.Har du hatt en fin jul?

-AnnaWinter wonderlandSiden det var snø og kaldt idag her i Stavanger tenkte jeg å ta på meg denne genseren. Er både varm og passer perfekt til en fin vinterdag! Var på jobb også å i og med at det er veldig kaldt på jobben når jeg går inn og ut av kjølen blir det ett naturlig valg å ha på seg litt varmere klær, haha. Under hadde jeg bare en vanlig denim bukse og sjokoladebrune uggs, varmt og behageli med andre ord! Senere på dagen var jeg med pappa og broren min på kvadrat for å kjøpe de siste julegavene, herlig å være ferdig. 

-Anna

Kaldere tider

Nå begynner det å nærme seg jul, og kulden stiger innpå. Snøen har også lagt seg.

Tok noen bilder i sta;


Hva synes dere om bildene?

-Vilde20122011

Heisann! Idag var jeg enda en tur i byen. Var en tur igår også fordi jeg og Tonje hjalp Vegard med gaven til Vilde. Møtte mamma etter skolen og fikk kjøpt enda noen julegaver, ble nesten ferdig bare mamma og pappa igjen. Så det blir nok enda en tur eller to til før julaften. Snøen kom endelig idag, begynte akkuratt når jeg gikk ut for å ta noen bilder.-Anna20.des.2011
Bare fordi du er så fin.


-VildeTo søte kalendergaverFikk dette cupcaake/glasur settet i kalenderen her om dagen! Må nok lage noen cupcakes i nærmeste fremtid å få prøvet det ut!

-AnnaO-GLOW i kalenderen

Fikk denne blushen fra Smashbox, O-GLOW, blushen gir deg din naturglige farge  i kinnene.-Annaen smart måte å organisere sminkekoster

Har lenge tenkt på å ha kostene mine i en krukke med "stener" eller noe slik at de ikke tar så mye plass i sminkevesken. Igår kom mamma hjem med denne, wihu!-AnnaLykkerus

Gårsdagen var super! Jeg hadde prøvemuntligen i matte, jeg var den siste som skulle ha fremføringen. Vi var ca.40 min forsinket og lærerene var rastløse og ville hjem. Da jeg hadde hatt presentasjonen spurte de meg om masse spørsmål og jeg var nesten helt sikker på at jeg skulle få en 4, men det er jo bra til å være meg. Matte er ikke noe som ligger naturlig for meg. Men da en av de strengeste lærerene sier at din presentasjon var den beste de hadde sett og sier at jeg selv kan få velge karakteren. Trodde først de bare tullet med meg, haha. Ble så sinnsykt glad! Da mamma kom hjem fikk jeg neglelakken på bildet under fra Deborah Lippman, "happy birthday" som jeg har ønsket meg lenge. Senere på dagen var jeg med Anna og Tonje, før vi hadde en koselig kveld opp hos Tonje med mange fine folk! Idag har jeg vært med Tonje og pyntet pepperkake hus(kirke, haha) og vært med enda flere fine folk.

Har dere hatt prøvemuntlig?

-Annatycks om min nya genser?

Kjøpte en ny genser da jeg var på hytta i helgen. Hos Lisbeth i Lyngdal er helt forelsket i den butikken, har så mye fint!Tycks?

-AnnaPrøvemuntlig 2011, jeg kom opp i...

MATTE! Serriøst, det er det faget jeg er dårligst i av alle fag utenom gym da. Men gym teller jo egentlig ikke som et fag eller gjør det? Man burde ikke fått en karakter på karakterkortet der det stod gym .Selvfølgelig det er bra hvis du ikke er så god i andre fag og god i gym, da løftes jo snittet ditt. Men for meg som ikke er en stjerne i gym, ikke så veldig bra haha! Men tilbake til poenget, jeg kom opp i matte i temaet Medier. Først tenkte jeg "hva gjør jeg nå?" men egentlig så er det ikke så veldig vanskelig, bare jeg fikk kommet inn i det. Jeg og Vilde jobbet sammen, før vi skulle på trafikalt grunnkurs. Etter det har jeg bare vært hjemme for å jobbe videre. Heldigvis har jeg en flink pappa som kan hjelpe meg med det meste, for det trengs! Dere får han en fin kveld videre så får jeg jobbe mer med denne fantastiske "eksamens-oppgaven" ! 

Elsker lyste på dette bildet. Tatt i høst av meg :)

-Annachristmas feeling

Heisann! Dagen idag begynte med en julefilm, må se julefilmer om morgenen for å få julestemning jeg! Jeg gikk opp til mormor og laget risboller og pyntet til jul. Da mamma kom hjem ble jeg med henne og mormor på litt julegaveshopping før jeg endte dagen på kino med bestejentene! Her er bilder av noe av det jeg har fått i julekalenderen!


Bare minerals id pudder og bare minerals brush. 

Antibac fra Victoria Secret, denne lukter utrolig godt! Tar den på bare for å kjenne på lukten haha! Liten er den også så den er lett og ta med seg.

Luktlys, holder på å få det litt finere på rommet mitt nå for tiden. Så dette var jo en fin ting å få!


Porerens, eller noe vet ikke hva det heter. Men dette er stips som tar vekk svarte prikker på nesen. Funker utrolig bra!


Sorry for uklart bilde, men jeg har trykket på noe ved lukkertiden eller noe, hehe. Men dette er altså en børsteshampo til sminkekostenen mine, fra sephora.

-AnnaLussekatter

Hei! Bakte lussekatter på søndag, men de varte dessverre ikke helt til idag, haha. Slik går det når man baker i denne familien. 

-AnnaWhere does the white go when the snow melts?

Været er surt her nå for tiden. Det var greit når det snødde og det ble noe fint ut av nebøret men når det bare regner og alt forsvinner og blir grått, da er det bare kjedelig. Så vi tok oss en tur ut den lille tiden det var opphold idag.

Vi prøvemuntlig på skolen vår. Jeg kommer ikke opp før på onsdag så vi hjemmeoppgaver idag. Da jeg var ferdige med dem tok jeg en tur ut med Vilde og Alex, vi var en tur på maxi med Anna og besøkte Tonje som var på jobb, koselig. Senere gikk pyntet jeg og Vilde pepperkaker, julestemning!

-Annajuleballet

På torsdag var det juleball, før juleballet stelte jeg meg sammen med Vilde, Anna, Tonje og Karen dør vi gikk ned. Jeg, Vilde og Tonje opptredde med "Sir Duke", sangen som Isak sang sist uke på Idol, haha. Husker i åttende da juleballet var det største som skjedde hele året. Alt måtte være perfekt, spessielt kjolen! I år hadde jeg en blå paljettkjole fra Cubus! 

Anna, pretty, pretty, pretty.

Link til din juleballkjole?

 -Annaønskeliste julen 2011


//1.Lulus toalettmappe, 399,- ( den i midten) //2.Marc by Marc Jacobs Lommebok/pengepung, ?800?.- //3.Canon macro linse, 50mm eller 60mm, pris ? //4. Stativ, varierer i pris, trenger ikke mer en ett til 199,- //5. Selvutløser kontroll, Canon, 199,- //6. Jeffrey Campells, åå disse må jeg spare til! 1599,- //7. Polaroid kamera, må dette kjøpes brukt? //8. Herlige tøffler, disse er fra hm, 149,- //9. Hunter støvler, (noen i naturfarger/brun,mørkeblå,svart), ?1300?,- //10. Marc by Marc Jacobs klokke, synes så mange er fine, 1.200-2.000,- //11. Søte pysjamas shortser, Gina Tricot, 99,- //12. Beck Söndergaard skjerf, liker nesten alle, 699?,-

Her er noen forslag til ønskelister dette er litt av min, ønsker meg også parfyme, og klær osv. Er ikke så vanskelig, hahah!

Noe du ønsker deg?

-AnnaDenim shorts is cool even in winter time


Mitt antrekk idag, hadde en ganske chill dag på skolen idag. Nå må jeg skrive engelsk og så får jeg se hva mer jeg finner på senere! 

-Anna<305.des.2011

Hei bloggen! Vilde her. Anna er på jobb så jeg tenkte jeg skulle skrive et lite innlegg for henne, så grei som jeg er.

Hele helgen har jeg og Anna bare hatt kvalitetstid sammen. Sitt jentefilmer, spist godteri, shoppet og ja, you name it! Har vert en utrolig koselig helg! Denne uka på skolen er ganske rolig også så jeg, som sikkert alle dere, håper på ett par innlegg de neste dagene nå! Før det er på'n igjen neste uke med prøvemuntlig og stress.

Torsdag har vi også juleball så det gleder vi oss også til!
-Vilde ♥
Bare jeg som er i julestemning?

Har vært i julestemning i en måned nå. Slik som skjer når du jobber på rema og går og kikker på alle juleproduktenen dagen lang...

ScreamCute.comBeautiful Fashion Cute Good Cool Love - PicShipНовостиSearch: ChristmasMerry Christmas! ♥♥♥♥ Girly Photography - part 77 ♥♥♥FacebookThe Greatest Time Of Year!Dirty Pretty ThingsInspiracje... - lubiedawackomentarze.pinger.pl❄ The Chill of Winter ❄nightmareMeine Zentrale - spickmich.deCoquette | 500 фотографийThe Most Wonderful Time Of the Year... - PolyvoreJ'adore ChanelYeni il üçün dekorasiya təklifləri » Tomris.Azsleepless

Er du i julestemning?

-Anna<3tredje luke i julekalenderenIdag fikk jeg en lipgloss fra Victoria Secret i fargen, shineberry. Har vært en tur på madla idag og fikk kjøpt meg juleballkjole. Egentlig bryr jeg meg ikke så veldig om hva jeg har på meg i år, slik jeg gjorde i 8ende da var det jo verdens ende om jeg ikke fant den perfekte kjolen, hahha!

-Annaførste luke i julekalenderen

Heisann! Jeg tenkte å legge ut hva jeg fikk i julekalenderen i år, eller det meste. Gidder ikke legge ut undertøy og slikt liksom, haha. Igår fikk jeg en mobilveske fra steve madden, åå ble så glad! Har hatt lyst på det siden sommeren. Her er gaven fra 1.Desember:-Annajulestemning i klasserommet

Har hatt travle juletider i det siste så har litt blogging å ta igjen nå. Så kommer nok ett par innlegg nå fortløpende haha. På onsdag pyntet vi til jul i klasserommet, det var så koselig! Vi hadde kjøpt inn juletre, hadde en kulesermoni, haha og laget lenker og snøkrystaller. Senere på dagen etter jobb gikk jeg ned til Anna og pyntet pepperkake kalenderen vi har i klasserommet! Gruer meg til å slutte i denne super søte klassen.  


-Anna

Les mer i arkivet » Juni 2012 » Mai 2012 » April 2012
hits