Anna - Foto.Mote.Hverdag.Meg
Skoleavslutning, antrekk

Forteller mer imorgen, siste skoledag før ferien! Har ikke blogget igår og idag, men jeg har vært opptatt med alt annet. Imorgen dere håper jeg alt er klart, så skal jeg fortelle dere noe stilig!


Kjole Whitney Port by Bik Bok Sko Stradivarius Blazer ZaraMiddag på gården

Idag har jeg vært med familien å spist på en koselig gård ute på landet. Maten der var så utrolig god, tror aldri jeg har spist så gode komler noen gang,haha! Fikk også tatt noen bilder av kuene som var på gården!


Kjole og jakke BikBok Solbriller BikBok by Withney Port Sko Converse Phonecase Steve Madden
An old levi shorts

Idag har jeg vært i byen med mamma, er veldig lenge siden vi har gjort noe sammen, så det var veldig koselig. Kjøpte meg noen plagg jeg skal ha med meg til California, bare 13 dager nå. Igår kom renget til Stavanger, var noen regnbyger, men temperaturen er varm så jeg tok på meg en shorts idag. Har laget shortsen selv, av en gammel bukse jeg fikk av ei dame mamma jobber med. Den har alltid vært for stor over rumpa, men idag etter at mamma hadde vasket den, passet den perfekt rundt midjen og rundt rumpa, har jeg lagt på meg, har den krympet eller har rumpetreningen hjulpet? haha. Legger ut innkjøpene senere idag!


Shorts Levis (Gammel bukse) Tskjorte og smykke HM Sko Din Sko07062012

Tok på meg en kjole idag. Gleder meg til å bruke den i sommer, til solbrun hud! Fargen er enda mer neon i virkeligheten ,og jeg elsker det! Krøllet håret mitt idag, men uansett hva jeg gjør faller det ut, tips? Senere idag skal jeg på trening, og bare slappe av og stille meg selv inn i feriemodus!Kjole HM Belte ? Sko Converse Klokke CMYKFlower headband

ÅÅ som jeg elsker dette hårbåndet, så fint om sommeren! Idag dro jeg og Vilde inn til byen en tur for og fikse en liten ting. Ble som alltid litt småplukk, kjøpte ikke noe stort da. Så jeg sparer enda, haha. Kjøpte ett skjørt jeg så på en blogg, og bare måtte ha.. Er så typisk at været er dritt på 17.Mai og supert dagen etter, får håpe på bedre til neste år. Kvelden ble tilbringt med koselige mennesker, og en runde alias!


Bluse Zara Shorts DIY, Levis Belte ? Sko Din SkoPiece of sheep

Dro med meg Anna på elixia etter skolen idag, har skikkelig treningsmotivasjon for tiden. Ble også ferdig med siste prøve på ungdomskolen idag, uten om eksamen. Nå er det nesten ferie!Bukse BikBok Bluse Monkii Vest Withney Port for Bik Bok Sko Jeffrey CampbellOne rainy day

Idag tok jeg på meg shorts og Jeffrey Campbell skoene mine og håpet på fint vær. Fint vær var det også, men litt utpå dagen kom selvfølgelig regnet.. Heldigvis var jeg så lur å ta noen bilder før jeg dro på skolen. Ble ikke så veldig fornøyd med noen av dem, så skulle egentlig ta nye når jeg kom hjem. Men jeg orker rett og slett ikke å stå ute i regnet for å ta nye.Shorts Pepe Jeans Genser Monkii Sko Jeffrey Campbell
07.05.2012

Bukse Converse Genser Monkii

Var utrolig lite fotogen idag, noe som resulterte i en outfit post, av meg bakfra..This weeks outfits

Er det bare meg eller får dere også en utrolig mye inspirasjon til antrekk og blogg lyst om kvelden, når det er mørkt ute? Igår fikk jeg ett kick til å finne nye antrekk og inspirasjon til nye outfit poster. Men ute var det jo bekmørkt og ikke minst kaldt, så å ta bilder var ikke aktuelt. Så da begynte jeg heller å prøve på forskjellige antrekk og bestemme meg for hva jeg skal gå med de forskjellige dagene denne uken. Da slipper jeg stå opp for å finne klær, og jeg får ha på meg litt finere antrekk enn at jeg bare slenger på meg det første jeg finner i skuffen. Under kan dere se noen hint fra hvert antrekk denne uken. Fredags antrekket blir nok noe veldig enkelt i og med at jeg skal på jobb rett etter skolen, for så å sette meg i bilen å kjøre ned mot hytta...

Mandag:

Tirsdag:

Onsdag:


Torsdag:


Legger ut hele antrekkene de dagene jeg har dem på meg :) 

 1.Mai 2012

Dagen udag har vært utrolig herlig. Været har vært kjempefint med sol og sommervær hele dagen. Var med mormor og mamma for å kjøpe blomster til mormor i morges før vi dro på besøk til farmor og farfar. Var så utrolig mett da jeg kom hjem, alt for mye god mat, kaker, jordbær og is. Da jeg kom hjem traff jeg noen fine venner nede i risnes som grillet. Orket ikke dra med meg kameraet ned der da, men hvis jeg får noen fine skal jeg se om jeg kan legge dem ut imorgen! Håper på en måte været blir fint imorgen, men samtidig håper jeg ikke på det. Er så utrolig kjipt å jobbe når været er fint. Når det er dårlig vær føler man liksom ikke man går glipp av noe.


A coincidence

Hei! Idag etter skolen reiste jeg inn til byen med noen jenter for å kikke på bikbok slaget. Hele butikken var på 50%, noe som passet meg bra i og med at jeg sparer nesten hele lønnen min hver måned til USA. Ette at vi hadde vært i byen fikk jeg og Tonje med oss Vilde og Vivian på zumba. Jeg og zumba passer ikke så veldig bra sammen, haha, øvelse gjør mester?

Bildet under er litt skurrete men poenget er at da jeg og Vilde kom på skolen idag, så vi at vi hade tatt på oss akkuratt det samme, uten å ha snakket med hverandre, hahaha!

Jakke Kjøpt for lenge siden Genser Monkii Bukse BikBok Sko Din Sko  Veske Spania Outfit 19.04.2012

Hei! Har gjort lekser i hele dag. Er ferdig med 90210, noe som var utrolig trist. Har vært helt avhengig i det siste, men har begynt på The lying game og håper det kan få en like stor plass i hjertet mitt, haha! Nå skal jeg være med mamma og pappa en tur ut til farmor og farfar og hvis vi får tid får jeg kanskje kjørt litt jeg også. Skal forteller dere noe kult senere, så stay tuned!

Genser Monkii Kjole BikBok Belte/tråd HM(bånd til en kjole) Sko Skoringen Shorts Gina TricotGrønn T-skjorte

Halla! Endelig er jeg ferdig med alle prøve og dritt for denne uka. Har en liten målprøve på fredag, men den er null stress (håper jeg). Nå skal jeg ned på jobb, så skal jeg se en fotball kamp nede på stadioen her. Vet ikke hvem som skal spille egentlig, men det blir nok gøy. Dere må ha meg unnskyldt for lite blogging for tiden, skolen er utrolig stress. Er bare 4 uker igjen til vi er ferdig med de vanlige prøvene, da er det tid for eksamen ( og masse frii). 

T-skjorte Broren min sin  Smykke HM  Klokke Nixon

Skulle ta antrekkbilder da, men så fant jeg ut at jeg ikke var så fotogen idag. Etter en joggetur og intervaller i gymmen. Så dette var vel ett forsøk på å skule hvordan jeg så ut så godt som mulig. Noe som resulterte i at dere ikke ser antrekket så godt. Men t-skjorten er i en lys grønnfarge, tror man kan kalle den det...

 


Todays

Hei! Sola skinner og jeg sitter her med to retards. Senere skal jeg gjøre lekser, rydde rommet og trene. Men før det tenkte jeg å tvinge med meg de to andre ut for å ta noen søte bilder. Legger ut ett nytt bilde innlegg, hvis dere er up for det da? Bluse Zara  Bukse DrDenim 

-AnnaBoller og gym

Heia bloggæn! 

Nå er jeg hjemme fra skolen en liten tur. Glemte gymtøyet hjemme så måtte hjem i friminuttet. Tenkte at det var like så greit å slenge inn ett "outfit" når jeg var hjemme. Ute er det grått og det yrer, det positive er at da er det ikke like surt å gå på jobb. Får se om jeg tar meg en tur på elixia senere, føler virkelig for å trene, men får se hvor hard gymmen er idag, haha. Noe annet som er ganske kult er at jeg er på 40.plass på blogg sin topp liste idag over alle aldre, woho! Nå må jeg hive på meg gymtøy, løpe ned til skolen og spise noen boller. Boller og gym går vel opp i opp? haha.

Del 2 av bildene kommer ut senere i dag, og del 3 og 4 kommer uti uka. Følg med!:) -AnnaOutfit, dipdye

Det er nydelig vær i Stavanger idag! I Paris var det jo rundt 20 grader og sol hver dag. Så og komme hjem til kalde norge var ikke gøy. Men i dag tittet solen frem, blir så utrolig glad av sol!

-AnnaDagens antrekk


Shorts BikBok Genser Just Female Sko Converse Jakke BikBok

Nå skal jeg fikse noen småting og pakke til Paris! 

-Anna

 

 Todays

Nå befinner jeg meg på hytta. Brownies står i ovnen og jeg skal lage pizzadeig. Livet er herlig. 

Genser BikBok Bukse DrDenim Sko Din sko

-AnnaMorsdagens antrekk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jakke BikBok Topp HM Bukse DrDenim Sko JC

-Anna 01.feb.2012
 //Genser, BikBok //Shorts, Gina Tricot //Sko, Jeffery Campbell

Nå drar jeg på jobb, så ha en fin dag da dere!Bowling outfit


//Bluse, Monkii //Bukse, BikBok //Sko,BNA 

Up next, bowling bilder. Stay tuned, haha!

-AnnaKnitted and blazerTrodde jeg skulle på jobb idag, men hadde visst tatt feil dag, haha. Jaja, så fikk jeg vært med venner isteden! 

-AnnaPastell dream

Pastell dream

-Anna
Printed T


Jess,jess, denne går jeg da med idag.

-AnnaHighwaisted jeans

Idag hadde jeg planer om å blogge noe bra, men slik ble det altså ikke. Hadde en utrolig gøy dag på skolen idag da,haha. Resten av dagen var jeg på jobb og etter det har jeg ikke følt meg helt i form. Så tror jeg legger meg nå, god natt søte lesere. Imorgen tror jeg det kommer noen bilder, planen er å ta bilder med Vildus. Vi trenger begge nye profilbilder og jeg kunne gjerne tenkt meg en ny header, begynner å bli litt lei. Men vi snakkes etter skjønnhets søvnen min! Tudeluu...

 

-Anna
 Marine

Heei! Idag har jeg på meg dette antrekket. Elsker å bruke shorts så det er vel en bra ting i ved at vi ikke har snø. Vi har ikke hatt snø her i utenom ett par dager med snø som nesten ikke la seg på bakken en gang. Men det kommer vel, når man helst ikke vil ha det (som når vårmånedene kommer).


//Shorts, BikBok //Bluse, BikBok 

-AnnaBlack Blazer

Idag har jeg på meg blazeren jeg kjøpte igår. Jeg liker den kjempe godt, den er liksom ikke så stiv. Den er mer luftig og lett hvis dere skjønner.

Idag har jeg vært på skolen som vanlig, er ganske herlig på skolen for tiden. Har så mye motivasjon og det er ikke så mye press som jeg trodde det skulle bli, men det kommer vel når prøvene begynner. Ellers idag skal jeg på noe mørkekjøring eller noe med trafikalt grunnkurs, vi får nemlig ta kurset på skolen.//Blazer, H&M //Singlet, BikBok //Shorts, BikBok //Klokke, CMYK //Sko, Svarte boots fra Din Sko

-AnnaName the store

Noen som spurte om jeg kunne legge ut hvor klærne var fra so here you goo!


Vilde //Jakke, ParaJumper //Skjorte, Gina Tricot //Bukse, BikBok //Genser, Gina Tricot //Støvler, Hunter
Anna //Jakke, BikBok //Bluse,Monki //Vest, TopShop // Skjerf, Beck Söndergaard //Bukse, DrDenim // Mobilveske, Steve Madden //Støvler, Hunter/JimmyChoo

 -AnnaFørste antrekk i 2012

Dagen idag har egentlig vært ganske travel. Men det er vel kjekkere det enn å sitte inne hele dagen, haha. Fikk også tjent meg noen kroner til på jobb, noe som alltid er like gøy. Var på traffikalt grunnkurs etter skolen, og måtte hjem og hente gymtøy og alt slik i friminuttet fordi jeg selvfølgelig klarte å glemme det. Er ikke alltid like lett å komme inn i rutiner etter ferien. I går var jeg foresten i byen med mine to beste. Kjøpte ett par sko, som bare er super fine og enkle og ett orasje/peach farget langt kjørt på salg på bikbok for kun 105 kr.! Nå gleder jeg meg bare til våren og sommeren! Tenkte og vise innkjøpene imorgen for jeg har rett og slett ikke hatt tid til det enda. Her er noen bilder av antrekket mitt i dag. Bildene er tatt i hastverk, når jeg var hjemme fra skolen i friminuttet, hehe! -AnnaA christmas present

Denne cardiganen fikk jeg til jul av Anna og jeg elsker den! Har vært på jobb idag eller har jeg ikke gjort noen som helst ting. 

 

 -Anna20122011

Heisann! Idag var jeg enda en tur i byen. Var en tur igår også fordi jeg og Tonje hjalp Vegard med gaven til Vilde. Møtte mamma etter skolen og fikk kjøpt enda noen julegaver, ble nesten ferdig bare mamma og pappa igjen. Så det blir nok enda en tur eller to til før julaften. Snøen kom endelig idag, begynte akkuratt når jeg gikk ut for å ta noen bilder.-AnnaDenim shorts is cool even in winter time


Mitt antrekk idag, hadde en ganske chill dag på skolen idag. Nå må jeg skrive engelsk og så får jeg se hva mer jeg finner på senere! 

-Anna<3If you think your outfit is boring, add a detail

Hei! Idag presterte jeg selvfølgelig å ta med meg kameraet på øvingen uten minnekorten, flinke meg! Så det ble ikke noe bilder fra dagen idag heller. Men kan vise litt av antrekket mitt idag! Så får jeg se om jeg viser hele senere.


 

-AnnaI mustache you a question

I mustache you a question
Laget et nytt polyvore bildet idag, i mellom alle leksene er så mye kjekkere å ha litt pauser enn å gjøre alt på en gang. Føler da at leksene blir bedre kvalitet og er mer brukbare til øving av prøver.
Laget foresten en shorts igår av en gammel buske jeg fikk av ei som jobber med mamma, skal vise resultatet senere eller imorgen. 
-Anna


a cuff completes an outfit


-AnnaA piece of sheep


//Vest, Forever 21// Genser, Bik Bok// Bukse, Gina Tricot

Fikk denne vesten av mamma når hun kom hjem fra New York igår. Vil dere se resten?

-AnnaGårsdagens

-AnnaOutfit 15.10.2011

Heisann! Var en tur på kvadrat idag med mamma og Espen så ble det til at vi var litt rundt og så på møbler litt sånt. Kjøpte meg ett par ting til rommet, viser imorgen. Nå skal jeg chillee med mamma i kveld. Er så lenge siden og pappa er ute å reiser. 


//hodeplagg, H&M //Topp, BikBok //Smykke, H&M //Shorts, BikBok //Strømpebukse, vet ikke

-AnnaPerfekt høstantrekk etter min smak.


Topp fra Acne, jakke fra Acne, jeans fra Current/Elliot, veske fra Mulberry, solbriller fra Fashionlove, sko fra Jeffrey Campbell og klokke fra Michael Kors. ♥

Inspirasjon til det perfekte høstantrekket!

-Anna<3Outfit 23.09.2011Mitt outfit idag, fikk en fin overaskelse idag på skolen. Forteller senere nå må jeg på jobb igjen!

-Anna<3Outfit. 20.09.2011


//bukse: hos lisbeth i lyngdal(husker ikke merket) //Genser, bikbok // Skjerf, bikbok


-Anna<3Outfit 30.05.2011

Tenkte å legge ut et outfit siden jeg ikke har blogget på en stund, ikke de fineste bildene men dere ser hvertfall antrekket!

-Anna<310.02.2011Bluse fra BikBok/Bukse fra BikBok/Wedges fra DNA.

-Anna<3Outfit 07.01.2011

Første outfit i 2011 kommer her :
Topp Vivikes? eller?
Buske Nudie Jeans
Klokke CMYK

-Anna<3Outfit 4. mars 2010Kom nettopp hjem fra teateret med to gratis biletter til Utlendingen, nå skal jeg og mamma kose oss på søndag=)

-Anna<3


Outfit 02.Mars 2010!

Halla!

Nå skal jeg stikke ut døra om litt og dra til Vilde så til skolen eller det er et kvarter igjen da men ja, det jeg skal vise dere nå er ...... Outfits!
Later som om dere ikke har sett overskrifta:P
Her er det


"T-skjorte" - Urban
"Vest" - Urban
Bukse - Urban
 
Vet ikke hva noe koster!

-Anna<3


Dagens Outfit

Hallais!

Jeg tenkte jeg skulle begynne litt med noen nye ting og tenkte at idag kunne jeg vis mitt "helt spesielle" antrekk!
Neida jeg bare tuller jeg har ikke på meg noe spesielt idag er jo på hyttå og da er jeg i totaly chill modus! 
Så da har dere sikkert gjettet hva jeg går med så her kommer bildet!


-Anna<3
Les mer i arkivet » Juni 2012 » Mai 2012 » April 2012
hits