Anna - Foto.Mote.Hverdag.Meg
Summer feeling

Idag var det utrolig varmt i Stavanger. Tok turen ut til elixia og fikk trent litt med Tonje tidlig idag. Resten av dagen lå jeg på terrassen og slikket sol, før jeg gikk ut og tok noen bilder med Vilde. Hun er så flink og fotogen på samme tid.. Skal prøve å få lokket henne til å legge ut litt bilder her, (hint,hint).


Shoot IIII

Hei! Har vært i kristiansand hele dagen idag, kjempe koselig. Nå skal jeg gå en tur opp til Anna og se film eller noe. Internettet er fremdeles like dårlig. Så jeg har ikke sjangs til å laste opp bilder... Får prøve igjen imorgen. I mellom tiden kan dere se litt på disse bildene. Litt mange i samme sjanger nå, men det er vel bedre å se på noe enn ingenting? 

-Anna


Shoot III

Nå skal jeg på Styrke & Core trening med mamma på elixia. Imorgen er det påskeferie, gud som jeg gleder meg!

Hva synes du om bildene, vil du se mer?

-AnnaShoot del 2


Hei dere! 

Her er noen flere bilder vi tok igår. Idag skal jeg se gosenrevyen med to søte jenter, gleder meg.

Tycks? 

-AnnaShoot del 1

Nå drar jeg på skolen, så skal jeg ta bilder med Vilde etterpå!


Huge hairbunEtter byen igår tok jeg noen kule bilder av venninnen min Anna. Når jeg ryddet rommet mitt fant jeg noen leggbevarmere jeg aldri hadde kommet til å bruke. Derfor laget jeg heller en hairbun av dem, så fikk jeg brukt dem til noe hvertfall. Tror ikke jeg noen gang kommer til å bruke den, men det er jo kult på bilder!

Nå skal jeg spise frokost og gå ut spise med mormor og familien, er jo morsdag idag. 

-AnnaFotogenevennerergodeåha

Her er ett par bilder jeg og Vilde tok igår. Synes de ble dødskule!
Tycks?

-Annalovelvoeovoleloev

Heisann! Igår var jeg på kino med noen søte jenter! Vi så den nye twilight filme, jeg har egentlig aldri synes nye om de tidligere twilight filmene. Ble tvingt til å se den første og den andre men i den andre fulgt jeg ikke med på i det  hele tatt. Men denne var faktisk ganske bra, var ikke alle interne poeng jeg skjønte da. Haha, de andre sitter og ler og jeg forstår ikke hva som er morsomt i det hele tatt, haha. Men koselig kveld var det! Idag har jeg bare øvet og øvet med tusikalen og det skal jeg hele morgendagen også. Filmet litt idag, men vil ikke vise noe før forestillingene er over, skal filme mer imorgen! Her er noen andre bilder vi tok på fredag!

-AnnaHippie on the beach

Bildet er fra yrkesmessen på skolen, hadde en liten fotoshoot med min bestevenninne Vilde.

Har vært på jobb de tre siste dagene og ingen har vært hjemme før sent så det har ikke blitt noen outfit bilder, skal få tatt noen imorgen det lover jeg, skal begynne å bli flink nå! Imorgen skal jeg på kvadrat en tur med mamma og broren min Espen. Så skal jeg få kjøpt meg litt ting til rommet mitt. Det er så kaldt i det siste. Ikke slik kaldt som at jeg fryser, men at det liksom ikke er noe varme i tingene liksom. Er så hvitt og kjedelig. Skal kjøpe meg en stol og noe puter og pynte ting og slik for å få det litt finere. Kanskje jeg kjøper meg ett stativ og kontroll til kameraet mitt også. Trenger det virkelig! Idag var jeg med Anna, Karen og Tonje etter jobb. Vi laget cupcakes eller (anna laget cupcakes, jeg fikk ikke være med å pynte de...) hahah! Men de var nå gode de. Egentlig liker jeg ikke cupcakes, litt rart i og med at bloggnavnet mitt er "Cupacake" men det blir liksom litt for sødt for meg. Men det som var bra med disse var at de ikke ble for søte og var med sjokoladeglasur, mye bedre! Så fikk spist en men en var nokk for meg. Interesant for dere og vite. Men tror jeg sier meg ferdig med dette innlegget. Fikk plutselig så mye blogginspirasjon!

Natta lesere!

-AnnaBilder fra dagen

Som sagt tok Vilde noen bilder av meg i dag. Tenkte jeg skulle vise dere dem! 
Hva synes du om bildene?

-Anna<3


Fotoshoot

I går ble jeg med Vilde, ned til havna for å ta litt bilder.

Slik ble resultatet!
Hva synes du?

-Anna<3
A photoshoot in the park

Heisann!

Har vært en sinnsykt deilig dag idag! Våknet i 9 tiden fordi vi hadde så mye å fikse idag. Vi skulle kjøre broren min på fotball cup, hente konfirmasjons kaken min, blomster til bordet, handle inn noe til maten, gjort ferdig bordkortene og laget siste rest av kaker og slikt. Etter at vi var ferdig med det gikk jeg og Vilde ned til butikken for å kjøpe is og iste. Så gikk vi bort til en slags park her vi bor, er ganske gjemt så det er ingen som er der men det er perfekt til å ta bilder og slikt der! Etter en liten stund kom Tonje og Heidi, har vært med de resten av dagen. Og det var jo kjempevarmt ute idag, har gått i highwaist shorts og mage topp med bare en dongri jakke på hele dagen, 19 grader og sool, deilig. Imorgen skal jeg ha konfirmasjon, blir nok varmt hvis det blir så varmt imorgen og med bunad på men vi klarer oss. Tenk det er bare mai og været er så varmt! Her får dere se noen bildeer vi tok og outfitet mitt!

Heidi <3

Vilde<3

Tonje<3

Thumbs up for the aries, haha!

Hva har du gjort idag?
Har dere også hatt fint vær?

-Anna<3 Photoshoot bilder

Endelig vår! Den siste uka har bare været blitt varmere og varmere. Jeg har jo vært syk denne uka, men solen har vært der for det. Idag har det vært rundt 10 grader tror jeg eller det kan jo ha vært varmere og, jeg er ikke helt sikker. Det var litt vind idag men varmt og sol. Nok om været, jeg våknet i 2 tiden og laget den sisite innbydelsen til konfirmasjonen min idag. Litt sen men bedre sent enn aldri.. Så ble jeg med Tonje ned på butikken der vi traff noen småkidz, haha neida. Så ble vi til slutt med Hanne hjem og var ute med noen folk der. Senere var jeg med Hanne, Mariann og Simone. Tror bare jeg blir inne ikveld, men jeg får se. 
Tenkte å vise dere noen bilder fra photoshooten vi hadde på Torsdag!

Ble litt mange, tok over 900 bilder så kan ikke legge ut alle, her er fra del 1 

Si noen ord om hva du synes?

-Anna<3

 

 Photoday

Heisann!

Idag skal jeg inn til byen om ca. 1 time med bestejetene og ha photoshoot! Vilde har fått lånet et studio på elite foto. Blir sikkert kjempekjekt! Håper vi får noen fine bilder da. Så nå har jeg pakket noen klær og litt tilbehør så får vi se.

Viser kanskje noen bilder når jeg kommer hjem! Har dere noen ideer til hvordan bilder vi kan ta?

/Photo shoot i høst med Linda/ ( i yrkesuka)

-Anna<3
 

Les mer i arkivet » Juni 2012 » Mai 2012 » April 2012
hits