Anna - Foto.Mote.Hverdag.Meg
Hamburguesa despues de entrenar

Heii! Fint vær idag også. Kjenner humøret bare stiger og stiger, nå som solen og varmen har begynt å komme. Etter skolen idag ble jeg med Tonje og Alex og spiste pizza, da det var en trafikkulykke i krysset utenforbi. Det er ikke ofte det skjer noe her jeg bor, så vi måtte jo bort å se hva som hadde skjedd, haha. Spiste også solstick idag, elsker den isen. Skaffet meg også nettbank idag, endelig slipper jeg å gå ned i banken for å skjekke kontoen, haha. Var også på en styrke og core time på elixia, for deg som vil trene lår og core muskler på 30 minutter er den veldig effektiv. Jeg løp på tredemølle som oppvarming, men mange kombinerer den med spinning eller ro- timene. Har en utrolig motivasjon for tiden, blir så glad av å trene!

Nå har jeg nettopp laget meg en hamburger (litt sunnere alternativ, haha) som etter treningsmat og tenkte jeg kunne vise dere hva jeg kjøpte på Bik Boks 50% salg. (Har lagt ut noe av det i sist outfit innlegg.)


White roses

Disse rosene fikk jeg av pappa da jeg kom hjem idag, han er best. Vurderer å gå og legge meg nå. Har vært lenge oppe de siste dagene, fordi jeg må øve til prøve. Er egentlig utrolig herlig å legge seg tidlig, når du bare har klart å komme deg opp i senga,haha. Imorgen har jeg heldigvis ingen prøver, men litt lekser. Skal ta ett outfit bildet ute, er lenge siden nå, mål for dagen. Da prøver jeg å legge meg, natta!Morsdags gaveIdag har jeg vært ute å spist med mormor og familien. Det var kjempekoselig, også var det så fint vær. Måtte jo også kjøpe en liten ting til mamma bare fordi hun er best. Kjøpte en pukka te, relax og en lukte såpe.. Var også ute en tur å tok noen bilder med Vilde, så nå har jeg to innlegg med bilder til dere. Poster kanskje det ene imorgen før skolen! Nå skal jeg drikke relaxteen min og se noen episoder av 90210 før jeg legger meg og sover. Har på følelsen av at denne uken blir dødsbra. Ingen prøver, bytur med klassen og hyttetur i vinterferien, exited!

-AnnaHairbun

 

-AnnaSnø, kakao, brownies, helg

I helgen har jeg egentlig bare slappet av på hytta. Laget brownies fra bunnen av, peiskos og varm sjokolade oppsumerer vell ganske bra, haha! Føler vertfall jeg er klar til en ny uke og er det ikke det helgen er til?

-AnnaPizza

Heisann! Idag har jeg vært i byen med Anna. Vi var rundt og kikket litt og fikk kjøpte meg ett skjørt, gleder meg til vår og sommer nå! Vi spiste som alltid på peppes, haha. Senere skal jeg ut med noen venner resten av kvelden.


-AnnaVinter minus snø

Nå er jeg hjemme, trøtt og sliten. Noe som egentlig er litt rart i og med at jeg ikke har gjort annet enn å slappe av hele helgen. Men det er vel slik det skal være på en søndag. Nå skal jeg se ett par episoder av 90210 før jeg legger meg for å være opplagt til imorgen. Var en tur ute med mamma og pappa før vi kjørte hjem idag og fikk tatt noen bilder, her er to av dem.


Vinter tiden er litt fin selvom det ikke er snø, ikke sant?

-Annatycks om min nya genser?

Kjøpte en ny genser da jeg var på hytta i helgen. Hos Lisbeth i Lyngdal er helt forelsket i den butikken, har så mye fint!Tycks?

-AnnaWhere does the white go when the snow melts?

Været er surt her nå for tiden. Det var greit når det snødde og det ble noe fint ut av nebøret men når det bare regner og alt forsvinner og blir grått, da er det bare kjedelig. Så vi tok oss en tur ut den lille tiden det var opphold idag.

Vi prøvemuntlig på skolen vår. Jeg kommer ikke opp før på onsdag så vi hjemmeoppgaver idag. Da jeg var ferdige med dem tok jeg en tur ut med Vilde og Alex, vi var en tur på maxi med Anna og besøkte Tonje som var på jobb, koselig. Senere gikk pyntet jeg og Vilde pepperkaker, julestemning!

-AnnaBare jeg som er i julestemning?

Har vært i julestemning i en måned nå. Slik som skjer når du jobber på rema og går og kikker på alle juleproduktenen dagen lang...

ScreamCute.comBeautiful Fashion Cute Good Cool Love - PicShipНовостиSearch: ChristmasMerry Christmas! ♥♥♥♥ Girly Photography - part 77 ♥♥♥FacebookThe Greatest Time Of Year!Dirty Pretty ThingsInspiracje... - lubiedawackomentarze.pinger.pl❄ The Chill of Winter ❄nightmareMeine Zentrale - spickmich.deCoquette | 500 фотографийThe Most Wonderful Time Of the Year... - PolyvoreJ'adore ChanelYeni il üçün dekorasiya təklifləri » Tomris.Azsleepless

Er du i julestemning?

-Anna<3Beautiful you


Vurdert å bli modell? Du er den mest fotogene jeg kjenner. I går øvet jeg til prøve, var å trente og spiste ute med familien. Derfor ble det lite blogging på meg. Nå skal jeg fortsette å øve til de to neste prøvene og gjøre lekser. Får se om jeg får til til å ta bilder av sminken jeg fikk da mamma kom hjem fra New York. 

-AnnaSIX-20 'BROWNIE' C


// SIX-20 'BROWNIE' C

Gammelt kamera, vet ikke helt hvem som har kjøpt det eller om vi har arvet det av noen. Men det jeg vet er at jeg må få tak i film. Må prøve å ta bilder med det.

-Anna

 Ray Ban


//Photo, by me.

-AnnaHjemme igjen

Heisann! 

Grunnen til at jeg ikke har blogget så mye den siste uken er fordi jeg har vært på jobb, trent og gjort lekser hele uken. Har ikke hatt tid til venner en gang. Litt trist, men denne uken blir andreledes. I helgen har jeg vært på hytta og imorgen begynner vi på ett nytt prosjekt på skolen, yrkesmesse. Der skal jeg være på en av fotograf gruppene, så da blir set nok en del bilder denne uka. Her er ett par bilder jeg tok på hytta.Laget kanelboller<3

Hva har du gjort i helgen da?

-Anna<3
 Himmelen akkurat nå...

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra skolen og jobb. Og holder på å gjøre lekser og øver på prøver. Men da jeg så himmelen ute kunne jeg ikke holde meg fra å gå ut og ta noen bilder av den, så her er et bilde av himmelen her akkurat nå.Er himmelen i rosa og lilla toner hos dere nå?

-Anna<3just play

Denne herligheten fikk jeg av pappa idag! Skulle sjekke mobilen for å se hvor mye klokka var i friminuttet og der var det en melding fra pappa der det stod: "har kjøpt gitar til deg idag:-)" Så nå har jeg spillt litt gitar og lært meg "down to earth" av Justin Bieber utenatt. Vet den er veldig enkel men jeg er jo nybegynner. 

-Anna<3

Les mer i arkivet » Juni 2012 » Mai 2012 » April 2012
hits