Anna - Foto.Mote.Hverdag.Meg
Lulu toalett mappe

I år bestemte jeg og Vilde oss for å kjøpe toalettvesker fra lulus til hverandre i bursdagspresang, vi har lenge hatt lyst på disse, og det var på tide å kjøpe en for min del (har ingen store nok). Denne er stor og rommelig, og har plass til både sminke, såper, harbørste og egentlig alt du trenger å ha med deg på tur.  
Beauty Gurus

Kan ikke beskrive hvor herlig det er å være ferdig med eksamenstiden. Det er nesten som om vi har ferie allerede, på skolen er vi nødt å være fra start til slutt, men hva vi fyller dagene med er opp til klassene. Idag har dagen gått til å se forskjellige filmer, og imorgen skal vi ut å grille.. Været er enda ikke helt på topp, men imens vi venter på været bruker jeg noe av døtiden min på å se på youtube beautigurus, haha. Her er noen søte jenter, med fine videochannels!

Macbarbie07

 

Missglamorazzi

Meganheartsmakeup (klesskapet!!)

 

Enjoy!Favoritt blogger

Tenkte å dele noen av favorittbloggene mine med dere! Finner alltid nye blogger å lese, når noen deler sine favoritter. Kanskje dere også finner noen nye favoritter idag. Leser nesten ingen blogger på blogg.no lengre, det går for det meste i wordpressblogger og femelle.no. Femelle.no har så utrolig mange flinke bloggere, så jeg er ofte innom å leser igjennom bloggerene deres sine blogger. Leser flere blogger enn de jeg legger ut her, men dette er de jeg er innom minst en gang til dagen.

Angelica Blick

Anette HagaUlrikke Lund

Cathrine Heienberg

Elise Bahía

Andre blogger jeg ofte er innom:

Martine Egeland

Maren Viks

Fanny Lyckman

(De to nedenfor fant jeg denne uken, og jeg ble helt forelsket i begge to.)

Anikken Jørgensen

Emma WardFit for beach?

Hei! Idag etter skole og jobb var jeg med Tonje på elixia. Må komme meg litt i form til sommeren. Før ville jeg bare bli tynnest mulig, men nå trener jeg mer for å få meg muskler. Har fått ett helt nytt syn på meg selv i det siste egentlig. Før prøvde jeg spise minst mulig, men trente nesten aldri. Mens nå spiser jeg når jeg er  sulten og jeg spiser det som frister meg og så trener jeg mer. Når man ikke holder seg for det usunne får man liksom ikke det suge etter det hele tiden, haha. Så til sommeren drømmer jeg litt om en mage slik som de under kanskje. Tror ikke jeg er helt der, men har jeg bare fått meg litt mer muskler på kroppen er jeg fornøyd.

L Space Beverly Bandeau Olivia BikiniAlba & jonnySocial Beauty - Ten trendy Swimwear & bathing suits 2012Resultat av Googles bildsökning efter http://mepaulina.blogg.se/images/2012/20120206-011815_188520967.jpgFacebooklalalovee♥inspire.TumblrDie, bitch. Die.

Har du ett mål?How I roll

Får utrolig mange spørsmål om hvor jeg redigerer bildene mine i for tiden. Jeg skjønner det godt, jeg er jo ikke den første som bruker dette redigeringsprogrammet. Før jeg begynte a bruke det selv lurte jeg så fælt på hvor alle redigerte bildene sine med kule effekter og forskjellige rammer. Så tenkte at kanskje mange hadde satt pris på ett innlegg om akkuratt dette. 

Photoshop
Før var jeg en flittig bruker av photoshop. Det er ett veldig bra program, hvis du bare lærer deg å bruke det. Jeg bruker det for det meste til å lage headere og til å endre fagene på bildene mine. Av og til blir lyset gulere når bildene kommer inn på dataskjermen. Da redigerer jeg det i hvitere toner, slik som på bildet under. Som dere ser blir bildene mye finere med en gang. På disse bildene har jeg redigert "curvs"ene på bildet.

Før:

Etter:Pixlr.com

Som de fleste kanskje lurer på er hvor jeg redigerer bildene mine med effekter og rammer og det er på denne siden her. Har brukt den flittig etter at jeg oppdaget den på Cathinthecity, og etter det er det mange av de store bloggerne som har begynt å bruke dette programmet. Det er så utrolig enkelt å laste opp ett bilde på en nettside, å trykke på hvilke effekter og rammer du vil ha. Under ser du før og etter på bildet av påskeegget mitt.

Før:

Etter:


 

 Clinique, anti blemish solutions

Mange ungdommer sliter med urenheter og fet hud. Jeg er ganske heldig. Har så og si aldri en kvise, det kan jeg takke mamma og pappa for. Men av og til er jo huden mer uren, som når jeg har spiste mye junkfood og slikt. Da jeg var i bergen med mamma hadde jeg litt uren hud i pannen og tenkte derfor å kjøpe en hudpleie serie mot dette. Denne funket veldig bra. Har ikke brukt den på en stund, men begynte på en ny runde på mandag. Vil jo ikke få noe utbrudd rett før jeg reiser..

Her står de i rekkefølgen etter hvordan du bruker dem. Først bløter du huden før tar du renseskummet og renser huden før du skyller. Etter det bruker du rensemelk (tror det er det det heter) på en bomullspad og tar lett over ansiktet. Etter dette tar man ett tynt lag med fuktighetskremen. Gjør dette morgen og dag og huden din blir supermyk!

 

Idag har dagen min gått til jobb og trening! Så noe outfit eller noe har det rett og slett ikke blitt tid til. Har også fått en del informasjon angående turen til Paris på fredag. Og jeg gleder meg!

-AnnaDIY, Studde dongrivest

Hei! Idag har jeg og Vilde studdet som bare det. Jeg studdet en dongrivest og hun studdet en dongrijakke. De ble kjempekule, eller hva? Nå skal jeg på trening med mamma så vi snakkes!


Før


Etter

-AnnaMakeupbag

Hei!

Tenkte å vise dere hverdags sminken min. Bytter ganske ofte hva jeg bruker, om vinteren går det mer i flytende fundation. Mens når våren kommer går det mer i de lette pudderene som bare minerals.

Primer, Sephora


Mineralpudder og kost, Id Bare MineralsSolpudder, Dior og kost, The Body Shop


(denne gjør at eyelineren ikke smitter av, har ikke så mye farge.) Øyeskygge og børste, random sminkekoffert.


Øyenbrynspudder og mal, Natura New York og børste, e.l.f


Eyeliner, Clarins


Maskara, Dior

Bruker du noe av dette, fornøyd?

-Anna

 Elisabeth Aarden day cream

Elsker denne dagkremen, den er fra Elisabeth Aarden. Personlig synes jeg ikke dem man kjøper fra loreal og slikt er noe gode. De gjør bare huden fet eller tørker den ut. Denne derimot har en kremete kosistens og man trenger nesten ikke bruke noen ting for at huden skal bli fuktig. 

-Anna

Les mer i arkivet » Juni 2012 » Mai 2012 » April 2012
hits