Anna - Foto.Mote.Hverdag.Meg
Skulderlengde

Jeg har så lyst til å gjøre noe med håret mitt. Har hatt langt hår så lenge jeg kan huske. Den eneste gangen jeg har klippet meg kort var i første klasse, og da var det mamma som lurte meg. Jeg har noen dager der jeg elsker håret mitt, de dagene jeg retter det og det ligger akuratt slik jeg vil ha det. Men nå i det siste har jeg på en måte blitt litt lei av det. Synes aldri det ser fint ut lengre og det er så... Mainstream? Alle sparer jo til langt hår, og kommenterer at de er såp misunnelige på mitt lange hår. Hadde egentlig ett løfte med meg selv, jeg skulle klippe bob etter konfirmasjonen. Men da jeg skulle gjøre det, da skulle plutselig alle klippe seg. Så da tenkte jeg at jeg like så godt kunne være jenta med det lange håret.. Men nå vil jeg ha en forandring.

Men tør jeg - det er en annen sak. Hva om jeg ikke passer det? Hva om jeg angrer etter en uke? Jeg kan jo alltids kjøpe meg extantions, hvis jeg ikke blir fornøyd. Når håret er kort vokser det jo ofte mye raskere også, for da er jo håret sunt.

Tenkte vente til jeg reiser til USA i sommer. Hvert år vi har vært der har jeg endt opp meg å gå med håret oppsatt, fordi det har vært så varmt. Så jeg tenkte at hvis det blir for varmt når jeg er der, så går jeg og klipper det.. Hva synes du jeg bør gjøre?

Inspirasjon:
(Angelica Blick)Wanties from Nastygal

Ariel TankDesert Cutout DressNeon Pocket Blouse Slasher Flick Cutoff ShortNeon Scoop TeeHigh & Mighty Skinny Jeans Twisted Peplum Dress - Dusty RoseSunny Side DressLacie Tank DressNasty Gal x MINKPINK Ashlee Floral Skirt Bead It TankGalaxy TeeDescending Silk Skirt Sheer Fringe Tank - WhiteCalifornia Girl Muscle TeeCrossroads Dress - Taupe

Er ikke alle underdelene jeg vil ha her, men de var på bildene, så de får bare være med her!

Ååå så mye fint, dumt jeg sparer til sommeren. Hadde det ikke vært for sparingen, tror jeg jeg hadde kjøpt alle klærne mine her, haha. 

 

 Victoria Secret bikinies

Har lenge hatt lyst til å bestille en Victoria Secret bikini og nå som jeg skal være med Vilde til Spania i sommer, trennger jeg jo noen bikinier, tenkte å kjøpe en herfra. Hadde egentlig tenkt å kjøpe den med ankeret på men ei venninne av meg har bestillt den så vil jeg jo ha en som ingen andre har siden den er herfra. Så hvilken synes dere jeg skal velge?


470,-


304,-


Denne skulle jeg egentlig ha, men er ikke helt sikker lenger.  Samme pris som den over.


201,-


302,-


Dette er den samme som over bare med rosa truse. Så samme pris.

 Hvilken skal jeg velge?

-Anna<3Wants from UrbanGanske masse fint hos urban nå i det siste, noe dere likte?

Legger nok ut bidler fra konfirmasjonen så snart jeg får tid, så stay tuned.
Nå skal jeg på fotball og lage konfirmasjonskort!

-Anna<3 

Les mer i arkivet » Juni 2012 » Mai 2012 » April 2012
hits