Anna - Foto.Mote.Hverdag.Meg
Vinterferie

Hei!

Har nettopp kommet hjem fra hytta. Er så utrolig herlig med vintereferie, men jeg gleder meg faktisk litt til skolen igjen og til å se alle igjen! Jeg har egentlig ikke gjort noe som helst utenom noen turer til Lyngdal og en tur opp på fjellet. Men det ble dessverre ikke noen tur i trekket da både jeg og Espen klarte å glemme skibuksene på gangen på hytta.. Haha, er det mulig... Jaja, vi hadde det koslig for det om. 

-AnnaDeadline

Heisann! Idag har jeg vært i byen i hele dag. Tok bussen inn til byen med klassen i hall 9 tiden, fordi vi skulle på deadline på Stavanger Aftenblad. Opplegget der var egentlig ganske morsomt, nesten slik at jeg vurdere og bli reporter eller journalist, haha. Vi "lekte" at vi var journalister som fikk oppgaver i ett slags "spill" på mange touchskjermer som var plassert rundt i rommet. Vi måtte også spille inn nyhetssendinger osv. Vanskelig og forklare, men det var en kjekk skoletur.

Vi skulle egentlig på oljemuseet etterpå, men vi droppet det og gikk heller på Wayne's coffee. I halv ett tiden fikk vi gå hvor ville, enten bli med hjem eller å bli i byen lengre. Vi valgte å være lengre i byen, så vi gikk rundt å kikket litt i butikker og slikt. Handler heller ingenting idag, er blitt ganske flink å spare nå synes jeg.Etter å ha shoppet litt møtte vi Alex og Vegard på Egon og spiste litt.

Etter å ha spist tok noen bussen hjem mens jeg, Vilde, Vegard og Tonje ble igjen og shoppet litt til før vi endte dagen på Peppes og spiste dessert. En kjempe koselig dag!

 

-AnnaTrening er herlig

Hallo! 

Dagen idag har egentlig vært ganske chill. Ble ferdig med planen for uken og de siste timene satt jeg bare ute på gangen med Jon og Vilde å øvet på naturfag fremføringen vi skal ha imorgen. Etter skolen slappet jeg litt av før jeg gikk på trening. Det trengtes for å si det slik, fotball skilsene mine er ikke helt inne igjen enda ser jeg, haha! Etter trening tok jeg og vilde sol. Det var også noe som trengtes, er blek som en snømann.

Et tips er at hvis dere ikke orker å bruke masse penger på sol så kan dere gå to og to. For eksempel med din beste venninne. Det er det vi gjorde, så fikk vi 40 min for prisen av 20, smart hva? Ellers holder jeg på med mattepresentasjonen jeg skal ha imorgen og må øve på naturfag presetnasjonen vi også skal ha, her begynner vi rett på prøvene. 

Den fine matteboken min, tenkte det var bedre å se på den en meg rett etter trening og solarium haha!

-AnnaGodt nyttår alle sammen!

Heisann! Grunnen til at jeg ikke har blogget på en stund er fordi jeg reiste opp til Sirdalen på fredag. Reiste opp til Vilde en tur og var til over nyttår. Fikk stått litt på ski og hatt en veldig koselig helg. Idag begynte vi på skolen og resten av dagen har jeg vært på jobb. Nå skal jeg se ett par episoder av 90210 før jeg tar natten.

Hvor feiret du nyttår?

-AnnaAndre juledag i svart hvitt

Nå funker bilde opplastningen igjen, så her er noen bilder fra gårsdagen. Vi hadde familien på besøk, super koselig.-AnnaWinter wonderlandSiden det var snø og kaldt idag her i Stavanger tenkte jeg å ta på meg denne genseren. Er både varm og passer perfekt til en fin vinterdag! Var på jobb også å i og med at det er veldig kaldt på jobben når jeg går inn og ut av kjølen blir det ett naturlig valg å ha på seg litt varmere klær, haha. Under hadde jeg bare en vanlig denim bukse og sjokoladebrune uggs, varmt og behageli med andre ord! Senere på dagen var jeg med pappa og broren min på kvadrat for å kjøpe de siste julegavene, herlig å være ferdig. 

-Anna

julestemning i klasserommet

Har hatt travle juletider i det siste så har litt blogging å ta igjen nå. Så kommer nok ett par innlegg nå fortløpende haha. På onsdag pyntet vi til jul i klasserommet, det var så koselig! Vi hadde kjøpt inn juletre, hadde en kulesermoni, haha og laget lenker og snøkrystaller. Senere på dagen etter jobb gikk jeg ned til Anna og pyntet pepperkake kalenderen vi har i klasserommet! Gruer meg til å slutte i denne super søte klassen.  


-Anna

Les mer i arkivet » Juni 2012 » Mai 2012 » April 2012
hits